Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Canım benim iki haftalık tatilim vardı, kışın tatilde yapılabilecek en güzel şeyi yaptım, o yüzden 14 kitabı buldu

Ayrıca benim şöyle de özel bir durumum var günde 1,5 saat gidiş, 2,5 saat de dönüş olmak üzere 4 saat kadar yolum var, yolda kitap okudukça da bitiyor.

Bir meslektaşımı yakaladım sanki

evet canım
hatta evli mutlu çocukluyum :))

Hepinize iyi akşamlar kızlar.Ben çıkıyorum.Benim oğlan su delisi,yine banyo yapmak istiyor.Yapsın da uyutayım.

Oh oh kızlar hem çocuklusunuz hem de kitap kurdu, valla ben 3 yıl olacak evliyim ama çocuk yok daha, çocuk olsa kitap okuyabilir miyim bu yoğunlukta bilmiyorum Helal olsun size, tebrik ederim yanii...

HİS benden de sana bir bravo,öldürseler yolda kitap okuyamam,midem altüst olur..:2:

olsun canım bizde 3 yıl sonra düşündük çocuk
sende mi öğretmensin okulun evinden uzak sanırım
yolun çokmuş ya kolaylık versin allah
ben genelde uyumadan önce 1 2 saat okuyorum
birde boş derslerde

HİS benden de sana bir bravo,öldürseler yolda kitap okuyamam,midem altüst olur..:2:

Nedense beni kitap okuyarak görenlerin hepsi de aynı şeyi söylüyor, oysa bana çok kolay geliyor, ayrıca çok yol gittiğim ve hep aynı yerlerden geçtiğim için yolda kitap okumazsam aşırı canım sıkılıyor, tahammül edemiyorum

olsun canım bizde 3 yıl sonra düşündük çocuk
sende mi öğretmensin okulun evinden uzak sanırım
yolun çokmuş ya kolaylık versin allah
ben genelde uyumadan önce 1 2 saat okuyorum
birde boş derslerde

Evet canım ya yolum epey uzak ama okulumda çok rahatım o teselli ediyor işte, sanırım biz bir kaç yıl daha düşünemeyeceğiz çocuk :85:

Maalesef hiç boş dersim olmuyor benim, çok yoğunum farklı farklı derslere de girince, eve de epey iş getiriyorum, ancak yolda ve akşam yatmadan kitap okuyorum...

olur canım olur
her dönemin ayrı güzelliği var
sözlü olmanında öyle
gezin tozun planlar yapın hayaller kurun keyfini çıkarın :))

ohoooooooooooooooo. gezip tozma deme amannn sakın duymasın bizim aileler canım biz uzun seneler arkadaştık. benim nazım ve ikimizin de annelermizin rahatsız olması sebebiyle. bakıp bakıp iç çekip sırası değil derdik sonra iki ay arayla annelerimizi kaybettik. o benim anneme anne derdi ben de onun annesine. iyiki de demişiz neysee sonra toparlandık ve tam anlamıyla başladık ilişkimize. üç yılı devirdik. biz daha bekleyelim derken ailelerin zoruyla isteme söz oluverdi. ellerinden gelse yaza evlendirecekler ama yağma yok olmaz. biz böyle iyiyiz. zaten o genelde bende kalır. bende ona giderim hep. sıkıntımız yok o yönden. evimizde ancak olacak zaten. daha yapım aşamasında ve kendimiz tasarlıyoruz her şeyi. o mimar ben tasarımcı iyi oluyo böyle. ay çok uzun oldu afedersiniz. okuduğunuz için teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…