Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

selam kızlar nasılsınız?derenciğim ben varım ben varım bundan sonra sık sık geleceğim inşallah

selam kızlar nasılsınız?derenciğim ben varım ben varım bundan sonra sık sık geleceğim inşallah

Merhaba PrensesPericim, hoş geldin, artık sık sık geleceğine sevindim, ben de bir iyi geceler demek için uğramıştım...

merhaba. konuyu takip ediyorum birkaç gündür. Ayrıca ankete de katılmak istiyorum

Merhaba PrensesPericim, hoş geldin, artık sık sık geleceğine sevindim, ben de bir iyi geceler demek için uğramıştım...

hoşbulduk canım sağolasın bende sizlerle birlikte olacagım için mutluyum 1. liğinide tekrar tebrik ederim
Periciğim canım hoşgeldin . Nasılsın ? Çok özledim seni Bu kadar uzun süre özletme kendini

hoşbulduk canım iyiyim bugunlerim yogun geçiyor koşturmayla bende özledim seni.sen nasılsın keyfin nasıl?

evet canım
katılmak istersen sarissaya yada bana bildir listeyi yenileriz

Kitapları bulup bulamıyacağıma bakmam lazım canım ..bulunduğum yerde her kitabı bulamıyorum malesef ..süresi varmıydı katılmayı istiyorum ama

merhaba. konuyu takip ediyorum birkaç gündür. Ayrıca ankete de katılmak istiyorum

tamam canım senide eklerim listeye
sen o verdiğim linkteki kitapları değerlendir 4 5 gün içinde oyunu kullan
en çok oy alan kitabı okumaya başlayacağız
bu mart ayı için açılan anket kitabı okumak için martın sonuna kadar vaktimiz var

Kitapları bulup bulamıyacağıma bakmam lazım canım ..bulunduğum yerde her kitabı bulamıyorum malesef ..süresi varmıydı katılmayı istiyorum ama

şimdi hangisinin seçileceği belli olmadığından şu kitaptır diyemem canım
sen 4 tanesinide araştır varsa temin edebileceksen bana bildir adını
kitabın bir tanesi seçilip anket kapandıktan sonrada seçilen kitabı temin edip katılabilirsin
sen bana katılıp katılamayacağını araştırdıktan sonra yaz canım

günaydın bayanlar....

iyi bir gün geçiririz umarım.

ooooooooooo kızlar sohbet bol olmuş kaç gündür uğrayamıyorum. ziyaretlerden işten güçten fırsat bulamadım çok yorgunum çoook. ne var ne yok keyifler nasıl

ooooooooooo kızlar sohbet bol olmuş kaç gündür uğrayamıyorum. ziyaretlerden işten güçten fırsat bulamadım çok yorgunum çoook. ne var ne yok keyifler nasıl
Keyıfler ıyı sızlerı sormalı efendm. Hihıj

Keyıfler ıyı sızlerı sormalı efendm. Hihıj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…