nerelerdesiniz şekerler
bizim kitap okuma anketine katılan arkadaşlar anket açılmıştır
kızlar başka katılmak isteyen varsa ankete bir göz atın
adınızı sarisaya bildirin katılabilirsiniz mutlu oluruz
seçilen kitabı okuyup tartışıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/424289-gnydn64-kitap-okuma-gunleri-9-anket.html
Canım hangi kitap daha fazla oy alırsa o kitapmı okunuyor ??
selam kızlar nasılsınız?derenciğim ben varım ben varımbundan sonra sık sık geleceğim inşallah
selam kızlar nasılsınız?derenciğim ben varım ben varımbundan sonra sık sık geleceğim inşallah
Merhaba PrensesPericim, hoş geldin, artık sık sık geleceğine sevindim, ben de bir iyi geceler demek için uğramıştım...
Periciğim canım hoşgeldin . Nasılsın ? Çok özledim seniBu kadar uzun süre özletme kendini
evet canım
katılmak istersen sarissaya yada bana bildir listeyi yenileriz
merhaba. konuyu takip ediyorum birkaç gündür. Ayrıca ankete de katılmak istiyorum
Kitapları bulup bulamıyacağıma bakmam lazım canım ..bulunduğum yerde her kitabı bulamıyorum malesef ..süresi varmıydı katılmayı istiyorum ama
günaydın kızlar.güzel bir gün diliyorum
Keyıfler ıyı sızlerı sormalı efendm. Hihıjooooooooooo kızlar sohbet bol olmuş kaç gündür uğrayamıyorum. ziyaretlerden işten güçten fırsat bulamadım çok yorgunum çoook. ne var ne yok keyifler nasıl
Keyıfler ıyı sızlerı sormalı efendm. Hihıjooooooooooo kızlar sohbet bol olmuş kaç gündür uğrayamıyorum. ziyaretlerden işten güçten fırsat bulamadım çok yorgunum çoook. ne var ne yok keyifler nasıl
Keyıfler ıyı sızlerı sormalı efendm. Hihıj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?