Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Şu an ekmek sepetinin içine sığmaya çalışan Pırtık iyi geceler diliyorr

iyiki varsınız, ben şimdi gidiym uyuyim bebeğim dinlensin
herkese iyi geceler!

iyi geceler canım
tatlı rüyalar

iyi geceler iyi okumalar canım

Şu an ekmek sepetinin içine sığmaya çalışan Pırtık iyi geceler diliyorr

Eki Görüntüle 147324

amanın pek tatlı

az kaldı sepetle beraber aşağı düşecek apti

iyi geceler kızlarr, güzel sohbet için hepinize teşkürlerr

Yaa zaten şimdiden düşündükçe kötü oluyorum Ben nasıl dayanacağım onca süre hiç bilmiyorum

canım şimdiden onu düşünme.Allah sabrını verir.Bir bakarsın her şey eskisi gibi olmuş,hatta daha da güzel olmuş.
Arkadaşlardan biri de senin gibi ne yaptıysa görselleri açılmamıştı canım.
En son geçmişi sildim açıldı dedi. İstersen bunu da dene bakalım sonuç ne olacak.

Geçmişi silmek ne ki? Beceriksizliğim ortaya çıkıyor malesef.

canım çok üzüldüm.Bebeğinle güzel günler seni bekliyor inşallah.Babanla da aranız düzelir umarım
zamanla.

İnsanın canının bir şey istememesi,yemek yiyememek nasıl bir duygu,hep merak etmişimdir.İnsan benim gibi çok iştahlıysa imkansız görünüyor da...
Hepinize iyi haftasonları.Ben oğlumu gezdireceğim bugün,hava çok güzel.

saol iyi dileklerin için =))

hanımlar nerdesiniz bakalım??

canım şimdiden onu düşünme.Allah sabrını verir.Bir bakarsın her şey eskisi gibi olmuş,hatta daha da güzel olmuş.

Hepinize iyi haftasonları.Ben oğlumu gezdireceğim bugün,hava çok güzel.

Teşekkürler canım, sabrını verir Allah daha beteri olmasın da....

saol iyi dileklerin için =))

hanımlar nerdesiniz bakalım??

Yemeği geç yedik, şimdi gelebildim

Bir yandan televizyona bakıp bir yandan e-kitap indiriyorum internetten canım... Sen nasılsın bakalım, keyifler nasıl?

Yemeği geç yedik, şimdi gelebildim

Bir yandan televizyona bakıp bir yandan e-kitap indiriyorum internetten canım... Sen nasılsın bakalım, keyifler nasıl?

gec gördüm biraz ama afiyet olsun
sözde kitap okuyacaktım
ödevle ugrastım bütün gün, sonra quiz hazırladım btn gnüm bitti yne
:26::26:

gec gördüm biraz ama afiyet olsun
sözde kitap okuyacaktım
ödevle ugrastım bütün gün, sonra quiz hazırladım btn gnüm bitti yne
:26::26:

Teşekkürler canım...Ödev quiz derken hemen zaman geçer zaten, okul işi yapmam gereken haftasonlarını bu yüzden hiç sevmem hemen geçer ve ben dinlenmemiş olurum

Teşekkürler canım...Ödev quiz derken hemen zaman geçer zaten, okul işi yapmam gereken haftasonlarını bu yüzden hiç sevmem hemen geçer ve ben dinlenmemiş olurum

kızlaar nasılsınızzz

çok midem bulandı çıktım biraz hava aldım kızlar =)
tırmık sende ne var ne yok? valla tatilim btti böle. benim öğrencilerim bnden büyük bide ay zor oluyo

127 saat adlı filmi seyrettim, içim karardı bi kadınlar kulübüne giriyim dedim :)
havalar sıcaklasa artık, akşam yürüyüşüne bayılırımm

fena soğuk bugn ya bn dondm resmen
hasta olmasam bari...
bnde bisklete bylrm :))

aman aman dikkat et kendini ve bebişine hasta olma sakın :) burda hava çok güzel ama akşamları soğuyor biraz.. Bisiklet zamanı yaklaşıyor valla yağmur bitsin ben de başlıyacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…