iyiki varsınız, ben şimdi gidiym uyuyim bebeğim dinlensin
herkese iyi geceler!
Ben de kitap okumaya gidiyorum, kaç saat evvelinden gidecektim ama lafa tuttunuz sizi hain domdomlar siziZaten bu gidişle önceden kitap kurduyken yakında geyik kurdu olacağız...
Neyse herkese iyi geceler, uyuyacak olanlara iyi uykular benim gibi kitap okuyacak olanlara da keyifli okumalar
iyiyim canım,sağol.İşten ne kadar geç çıkıyorsun.Hep mi böyle?
yaptım canım,yani en azından ben öyle düşünüyorum.Bilgisayardan pek anlamayınca tereddütte kaldım şimdi
genlede akşşam 6buçuga dogru çıkıyorumm hastanede olunca öyle işte miskokulum....bide servisi bekliyorum eve gitmemm 7 diyi geçiyor maleseffff
merhaba arkadaşlar!
bi çoğunuz muhtemelen okumuştur sizce Eylül mü yoksa Bin Muhteşem Güneş mi? dilleri nasıl bi de? ben türkçeyi sonradan öğrendim zorsa pek anlayamıyorum
[benimm tercihimde bin muhteşem ğüneş olurdu aksanı türkçe çevriliydi galiba.....
Yaa zaten şimdiden düşündükçe kötü oluyorumBen nasıl dayanacağım onca süre hiç bilmiyorum
Arkadaşlardan biri de senin gibi ne yaptıysa görselleri açılmamıştı canım.
En son geçmişi sildim açıldı dedi. İstersen bunu da dene bakalım sonuç ne olacak.
babamla pek iyi anlaşamamak gibi bi sorunum var zaten, zorla evlendirdi, ben de 6 ay olmadan hamile olarak boşanıyorum şimdi. aynı evdeyiz, geldiğimden beri konuşmadık hiç, aynı odada oturmuyoruz, aynı masada oturmuyoruz. eşimden korktugum için ayrı biyere de taşınamıyorum, burda bile rahat bırakmıyo, yanlız olsam neler neler olur. hemde tek başıma hamilelik cok zor
canım çok üzüldüm.Bebeğinle güzel günler seni bekliyor inşallah.Babanla da aranız düzelir umarım
zamanla.
İnsanın canının bir şey istememesi,yemek yiyememek nasıl bir duygu,hep merak etmişimdir.İnsan benim gibi çok iştahlıysa imkansız görünüyor da...
Hepinize iyi haftasonları.Ben oğlumu gezdireceğim bugün,hava çok güzel.
canım şimdiden onu düşünme.Allah sabrını verir.Bir bakarsın her şey eskisi gibi olmuş,hatta daha da güzel olmuş.
Hepinize iyi haftasonları.Ben oğlumu gezdireceğim bugün,hava çok güzel.
saol iyi dileklerin için =))
hanımlar nerdesiniz bakalım??
Yemeği geç yedik, şimdi gelebildim
Bir yandan televizyona bakıp bir yandan e-kitap indiriyorum internetten canım... Sen nasılsın bakalım, keyifler nasıl?
gec gördüm biraz ama afiyet olsun
sözde kitap okuyacaktım
ödevle ugrastım bütün gün, sonra quiz hazırladım btn gnüm bitti yne
:26::26:
Yemeği geç yedik, şimdi gelebildim
Bir yandan televizyona bakıp bir yandan e-kitap indiriyorum internetten canım... Sen nasılsın bakalım, keyifler nasıl?
e-kitabı nerden indiriyosunuz ?
Teşekkürler canım...Ödev quiz derken hemen zaman geçer zaten, okul işi yapmam gereken haftasonlarını bu yüzden hiç sevmem hemen geçer ve ben dinlenmemiş olurum
kızlaar nasılsınızzz
127 saat adlı filmi seyrettim, içim karardı bi kadınlar kulübüne giriyim dedim :)
havalar sıcaklasa artık, akşam yürüyüşüne bayılırımm
fena soğuk bugn ya bn dondm resmen
hasta olmasam bari...
bnde bisklete bylrm :))
aman aman dikkat et kendini ve bebişine hasta olma sakın :) burda hava çok güzel ama akşamları soğuyor biraz.. Bisiklet zamanı yaklaşıyor valla yağmur bitsin ben de başlıyacağım :)
bodrumda olan sen mydn? ne şanslısın yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?