Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

İyiyim çok şükür,Osman bitti,geldim oturdum salona..

ben çok azcık baktım, eşim sevmiyor dizileri sadece perşembe famagül'ü seyrediyoruz :90:
aylinin evlendiği çocukcağız ağlıyordu baktığımda, hihihi bence ayaklanır yakında hastalığı falan geçer ağlamasın boşuna

Benim eşim de sevmiyor hiçbir diziyi,ben mutfakta izliyorum..
Osman da bitmeden kalktım..

Evet Ankaradayım....

Bugün Osman pek gözükmedi

istanbulada yağıyor
ama tatilden haber yok :))

ankaranın karını bilirim
özledim valla
hele biz 1 senede gölbaşında okuduk
bizim bölüm son yıl oraya taşınmıştı
oy oy nasıl soğuk olurdu.
ama karlarda yuvarlanıp dururduk
tadına doyulmazdı ah ankara :97:

Aslında eski güzelliği yok, eskiden daha güzel kar yağardı, bu yıl ikinci kar yağışı, ama bu sefer iyi yağdı...

Aslında İstanbul un da tatile ihtiyacı var, ama sizin vali pek rahat galiba Eğer burada tatil olmasaydı köy yolunda ya otobüs devrilirdi ya da saplanırdık... Böylesi herkes için daha iyi...

Umarım sabah da İstanbul a tatil müjdesi gelir...

merhaba kitap kurtları...

Bab-ı esrar'ı okuyorum,hoşuma gitti.Okumayan varsa alabilir.

merhaba kitap kurtları...

Bab-ı esrar'ı okuyorum,hoşuma gitti.Okumayan varsa alabilir.

Geçen ay okumuştum ben de, ilk defa Ahmet Ümit ten bir kitap okumuştum ve çok hoşuma gitmişti benim de ... Mistik olaylarla anlatmış Şemsi Tebrizi yi doğuyu ve batıyı sentezlemiş, dili de çok akıcıydı, hatta kitabın sonunda ağlamıştım

şu anda okuduğum şafak ...(ismi tam hatırlayamadım ) aşk . ikinci oukyuşum. bu defa daha bi sindirerek okuyrum. çok sevdim bu kitabı. şems ve rumi nin dostluğu ve ella ve azizin aşkı...
iç içe girmiş farkı hayatlar ama aynı yaşam çizgisinde buluşan farklı kültürler...
sanırım daha çok defa okurum ben bu kitabı:82:

merhaba kızlar....

bu nasıl hava ya,bu kış ilk defa böyle oldu burası

Selam...

Burda da kar mar kalmadı,çocukların hevesleri kursaklarında kaldı..

kızlarrr sizin oralara kar yağdı, soğuğu bizi vurdu galiba :) Bodrum Bodrum olalı böyle ayaz görmemiştirr :)

selam kızlar bnasılsınız?nasıl gidiyor hayat? burasıda soguk.öğleden sonra hem kar yağıyordu hemde güneş vardı süper bir manzaraydı

selam kızlar bnasılsınız?nasıl gidiyor hayat? burasıda soguk.öğleden sonra hem kar yağıyordu hemde güneş vardı süper bir manzaraydı

ohh ohh ne güzel, ben uzun süre kar göremeyeceğim, anca kış tatili yapmam lazım :84:

kar buraya da yağmıyor ama dolu yağdı bugün.Zaten gerçek anlamda karı üniversitede görmüştüm.Sonra doğu görevinde anladım ki o kar değilmiş,kar orda feci oluyordu.O yüzden kar yağan bir yerde yaşamak istemem hiç.

İyiyiz canım iki gün kar tatilinden sonra bir güncük okula gittik geldik aaa o da ne haftasonu gelmiş Evdeyim dinleniyorum, kahve yapacağım birazdan ve kitap okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…