cnm ben olasılıksızı çok sevmiştim hatta bayılmıştım ama empatini kitabını sevmedim
canan tanın pirayesi benim için çok önemli bir kitaptır aynı zamanda ama
uçurtma avcısı benim için dönüm noktası olmuştur hatta dövmesini yaptırmayı planlıyorum
bende limon ağacını yarım bıraktım
zaman yolcusunun karısı diye bir kitap var çok güzeldi biraz dağınık gelebilir ama sonlara doğru okadar muhteşem ki
brida yı okuyabilirsin hatta sana paulo chelo nun tüm kitaplarını önerebilirim canım
bir de baş ucumda müzik kitabını da tavsiye edebilirim kürşat başar'ın.
umarım beğenirsin tatlım
Off,acayip başım ağrıyor..
slm kızlarr size bişi sorucaktımmm.
benim sevdiğim kitaplar canan tanın bütün kitapları.bin muhteşem güneş.küçük arı leyla.uçurtma avcısı.bu tarz kitapları bayıla bayıla okuyrmm.
şuan elimde olasılıksızlık varrr.herkes çok beğenio ama ben bişi anlamadım kitaptann.sizcee nasıll???
limon ağacınıda ortasına kadar okudum anlamadım bişeyy.bazı kitapları aldıma pişman oluyrmmm.bana yardımcı olursanız sevinirim limon ağacı ve olasılıksızlık için
slm kızlarr size bişi sorucaktımmm.
benim sevdiğim kitaplar canan tanın bütün kitapları.bin muhteşem güneş.küçük arı leyla.uçurtma avcısı.bu tarz kitapları bayıla bayıla okuyrmm.
şuan elimde olasılıksızlık varrr.herkes çok beğenio ama ben bişi anlamadım kitaptann.sizcee nasıll???
limon ağacınıda ortasına kadar okudum anlamadım bişeyy.bazı kitapları aldıma pişman oluyrmmm.bana yardımcı olursanız sevinirim limon ağacı ve olasılıksızlık için
Her birimizin ilgi alanı farklı canım. Ben de fantastik kitapları sevemiyorum.
Bazı kitapları okumak için zamanın uygun olması gerekiyor. Hoşumuza gitmyen
bir kitap, farklı bir duygusal boyutta okunduğunda favorimiz olabiliyor.
Off,acayip başım ağrıyor..
günaydın bayanlar....
kimse uğramaz oldu buralara,herkes yoğun sanırım.
hava çok güzel olunca bilgisayar başında oturmak istemiyorlar sanırım.
canlarım kitap kurtlarım nasılsını?nasıl gidiyor?keyfiniz nasıl?
Teşekkürler PrensesPeri, yoğun geçiyor, seminerden çıktım, evdeyim, yorucuydu, dinleniyorum ben de... Sen neler yapıyorsun? Burada millet kayboldu gelen giden yok diyorduk biz de....
Merhabaa.......
Nasılsınız kızlar,neler yapıyorsunuz?Bugün benim hamaratlığım tuttu,girdim mutfağa benim cücelere 3 çeşit kurabiye yaptım..
keyifli dinlenmeler canımbenimde 2-3 nisanda sınavlarım var.günün tüm boş anlarında ders çalışıyorum.bir bitse derin bir nefes alacagım aslında burasıda aboneliklerimde ekli takiptayim ama çok sık yazamıyorum
kolay gelsin canım,ne sınavı bu?
Nasılsınız kızlar,neler yapıyorsunuz?Bugün benim hamaratlığım tuttu,girdim mutfağa benim cücelere 3 çeşit kurabiye yaptım..
eline sağlık canım ,orda olmak isterdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?