Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

ellerine sağlık canım.afiyet şeker olsun ben akşama yemek yapsam ona bile dua eder oldum

selam kızlar
geçen ay bitiremedim kitabımı dün akşam bitti.
olsun yine de bitirebildim.

kitabın ismi bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi
sürükleyici ancak çok öneremeyeceğim bir kitap.

Teşekkürler canım, o kadar dinlenmişim ki uyuyup kalmışım Ama kendime geldim

Benim de geçen dönem KPDS ye çalışma stresim vardı, çok kötü bir durum yaa, bir yandan canın çalışmak istemez, bir yandan kitap okuduğun televizyon izlediğin hatta yemek yediğin zamanlar bile sana koyar, vicdan yaparsın ahh çalışsaydım diye, velhasıl kelam hiç sevmem sınav kabusunu...

Kolay gelsin canım

Aman pek hoşlar, çayın yanına da ne güzel giderdi şimdi, ohh ohh onca emek harcamışsın ama değmiş smeagolcum, afiyetle yesin senin cüceler

eline sağlık smeagolcüm,insanın canı çekiyor

Değil mi ama

Son düzenleme:
selam kızlar. uzun zamandır giremiyorum KK'ya umarım hepiniz iyisinizdir...
benim bir sorum var. cevaplarsanız çok memnun olacağım. daha doğrusu tavsiye bekliyorum. roman, hikaye, deneme, şiir, masal gibi kitaplar dışında yani örneğin sosyoloji felsefe kişisel gelişim siyaset vs aklınıza gelebilecek her konuda etkileyici okuduğunuzda hayranlık yaratan gerçekten tavsiye ederim dediğiniz kitaplar varsa isimlerini söylermisiniz lütfen. yeğenimin bir ödevi var onun için arıyoruz. sizlerin de tavsiye edeceklerinizi öğrenmek istiyorum

şimdiden hepinize teşekkür ederim

Aman pek hoşlar, çayın yanına da ne güzel giderdi şimdi, ohh ohh onca emek harcamışsın ama değmiş smeagolcum, afiyetle yesin senin cüceler

Değil mi ama

Keşke mümkün olsa da tattırabilsem ama maalesef..

sağlıklı yaşam veya bilim kitapları olur mu?

selam şekerler
bende uğrayamadım birkaç gündür
bende madam bovaryi bitirdim
saatleri ayarlama enstitüsüne başladım
fakat hızlı ilerleyemiyorum
facebookta bi oyuna takıldım şu aralar :))
cumartesi günüde günüm var
birsürü hazırlık bana yoğunum biraz

bugün bizim okula mustafa ulusoy diye bir yazar geldi
her okula bir yazar diye bi faaliyet başlamış
bizede bu yazar çıkmış
kitaplarını filan imzaladı
çocuklara 1 haftadır okutuyorlardı kitaplarını
çocuklar yazara sorular filan sordu
öyle geçti
ama yazar pek beğenmiş bizim öğrencileri

şahsen bende canan tanı hiç beğenmiyorum.
ama aşk romanı tarzından hoşlanıyorsan Maeve Binchy okuyabilirsin
küçük arının yazarı yeni bir kitap çıkarmış ismi kundakçı fakat ben okumadım. onada bir bak istersen.

olabilir tabi canım

canım ben romandan çok bu tarz kitap okurum.Belki alanımla ilgili olduğundan ama çok zevk alırım okurken.Birkaç tane yazayım.

Hasta değil susuzsunuz
Vücudun gizli mesajları
İnsan vücudu ve zaman
Batı tıbbı sağlığınızın altını nasıl oyar?
Ve tabiiki Mehmet Öz'ün ''Senin kullanma kılavuzun'',ikinci olarak da ''Siz genç kalın'' kitapları oldukça güzel bence.

teşekkür ederim hepsine bakacağım

İyi geceler kitap severler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…