ellerine sağlık canım.afiyet şeker olsunben akşama yemek yapsam ona bile dua eder oldum
keyifli dinlenmeler canımbenimde 2-3 nisanda sınavlarım var.günün tüm boş anlarında ders çalışıyorum.bir bitse derin bir nefes alacagım aslında burasıda aboneliklerimde ekli takiptayim ama çok sık yazamıyorum
kolay gelsin canım,ne sınavı bu?
eline sağlık canım ,orda olmak isterdim valla
Teşekkür ederim kızlar.Ben de epeydir yapmıyordum bu tarz şeyler,malum sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.Çok seviyoruz aslında ama yememek için yapmıyorum sık sık..
Eh göz hakkı ,buyrun..
kolay gelsin canım,ne sınavı bu?
Teşekkür ederim kızlar.Ben de epeydir yapmıyordum bu tarz şeyler,malum sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.Çok seviyoruz aslında ama yememek için yapmıyorum sık sık..
Eh göz hakkı ,buyrun..
Eki Görüntüle 160082
harika görünüyorlar
açıköğretim canım.işletme 3. sınıfım
harika görünüyorlar
Teşekkürler peri..
eline sağlık smeagolcüm,insanın canı çekiyor
keyifli dinlenmeler canımbenimde 2-3 nisanda sınavlarım var.günün tüm boş anlarında ders çalışıyorum.bir bitse derin bir nefes alacagım aslında burasıda aboneliklerimde ekli takiptayim ama çok sık yazamıyorum
Eh göz hakkı ,buyrun..
Eki Görüntüle 160082
eline sağlık smeagolcüm,insanın canı çekiyor
Aman pek hoşlar, çayın yanına da ne güzel giderdi şimdi, ohh ohh onca emek harcamışsın ama değmiş smeagolcum, afiyetle yesin senin cüceler
Değil mi ama
selam kızlar. uzun zamandır giremiyorum KK'ya umarım hepiniz iyisinizdir...
benim bir sorum var. cevaplarsanız çok memnun olacağım. daha doğrusu tavsiye bekliyorum. roman, hikaye, deneme, şiir, masal gibi kitaplar dışında yani örneğin sosyoloji felsefe kişisel gelişim siyaset vs aklınıza gelebilecek her konuda etkileyici okuduğunuzda hayranlık yaratan gerçekten tavsiye ederim dediğiniz kitaplar varsa isimlerini söylermisiniz lütfen. yeğenimin bir ödevi var onun için arıyoruz. sizlerin de tavsiye edeceklerinizi öğrenmek istiyorum
şimdiden hepinize teşekkür ederim
slm kızlarr size bişi sorucaktımmm.
benim sevdiğim kitaplar canan tanın bütün kitapları.bin muhteşem güneş.küçük arı leyla.uçurtma avcısı.bu tarz kitapları bayıla bayıla okuyrmm.
şuan elimde olasılıksızlık varrr.herkes çok beğenio ama ben bişi anlamadım kitaptann.sizcee nasıll???
limon ağacınıda ortasına kadar okudum anlamadım bişeyy.bazı kitapları aldıma pişman oluyrmmm.bana yardımcı olursanız sevinirim limon ağacı ve olasılıksızlık için
sağlıklı yaşam veya bilim kitapları olur mu?
olabilir tabi canım
canım ben romandan çok bu tarz kitap okurum.Belki alanımla ilgili olduğundan ama çok zevk alırım okurken.Birkaç tane yazayım.
Hasta değil susuzsunuz
Vücudun gizli mesajları
İnsan vücudu ve zaman
Batı tıbbı sağlığınızın altını nasıl oyar?
Ve tabiiki Mehmet Öz'ün ''Senin kullanma kılavuzun'',ikinci olarak da ''Siz genç kalın'' kitapları oldukça güzel bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?