kimsecikler yok mu artık? nerelerdesin hanımlar?
günaydın bayanlar...
hepinize iyi haftasonları...
günaydın......
yarın işbaşı,hiç sevmiyorum pazar günlerini
ben buralardayım smeagolcüm,ama isterdim ki daha canlı olsun.Bizim topik çok meşgul
günaydın......
yarın işbaşı,hiç sevmiyorum pazar günlerini
ben buralardayım smeagolcüm,ama isterdim ki daha canlı olsun.Bizim topik çok meşgul
Günaydın mis... Bende de pazar sabahından başlıyor sendrom, bir de pazartesi çok yoğun benim için kurs falan filan eve de çok geç geliyorum... Neyse herkese iyi pazarlar diliyelim, bari bugünümüz güzel geçsin...
aynı anda bulunmayınca sohbet olmuyor,anca selam veriyoruz işte.
umarım hepiniz iyisinizdir.
selam kızlarr
iyi pazarlar dilerim.
dün tiyatroya gittik bugün evdeyiz.
blog açtım bende beklerim
ilk hevesle onunla uğraşıp duruyorum
Bende geldimmm:119:
Herkese iyi pazarlarr, gerçi dediğiniz gibi yarın pazartesi ve sendromuna şimdiden girdim ben.
Hoşgeldin eylulu..Pazartesi ,çalışanlar için iş nedeniyle,evhanımları için temizlik nedeniyle sendromlu bir gün.Ben bu sendroma yakalanmamak için her pazar biraz iş yaparım.Çalışmıyorum da..
Hoşbulduk canımm:80:
Ay keşke ben de evden çıkmasamm bi tek pazarım var geri kalan bütün günüm doluu, okul / kurs / iş / ödev
Bi de evde tekim ev işleri de bana bakıyor. Kendimden bir tane daha klonlayacağım bu gidişle
Başka çaren yok gibi...
Akşam da oldu, yatcaz kalkcaz ben sabah 7'de evden topukk
Off geçen yıl hangi gün hangi gündür bilmeden, danalar gibi yattığım zamanları özledim valla.
Bu sene mi çalışmaya başladın?..
6 ay oluyor, o değilde yaşıtlarım misler gibi öğrenciliklerini yaşarken benim bir eşek misali sürekli çalışmam çok koyuyor ya.
Nerde çalışıyorun,okulunla alakalı değil mi?COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?