Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

günaydın......

yarın işbaşı,hiç sevmiyorum pazar günlerini

ben buralardayım smeagolcüm,ama isterdim ki daha canlı olsun.Bizim topik çok meşgul

günaydın......

ben buralardayım smeagolcüm,ama isterdim ki daha canlı olsun.Bizim topik çok meşgul

Günaydın mis... Bende de pazar sabahından başlıyor sendrom, bir de pazartesi çok yoğun benim için kurs falan filan eve de çok geç geliyorum... Neyse herkese iyi pazarlar diliyelim, bari bugünümüz güzel geçsin...

günaydın......

İyi pazarlar kızlar,hepimize kolay gelsin...

Bende geldimmm:119:
Herkese iyi pazarlarr, gerçi dediğiniz gibi yarın pazartesi ve sendromuna şimdiden girdim ben.

Bende geldimmm:119:
Herkese iyi pazarlarr, gerçi dediğiniz gibi yarın pazartesi ve sendromuna şimdiden girdim ben.

Hoşgeldin eylulu..Pazartesi ,çalışanlar için iş nedeniyle,evhanımları için temizlik nedeniyle sendromlu bir gün.Ben bu sendroma yakalanmamak için her pazar biraz iş yaparım.Çalışmıyorum da..

Hoşgeldin eylulu..Pazartesi ,çalışanlar için iş nedeniyle,evhanımları için temizlik nedeniyle sendromlu bir gün.Ben bu sendroma yakalanmamak için her pazar biraz iş yaparım.Çalışmıyorum da..

Hoşbulduk canımm:80:
Ay keşke ben de evden çıkmasamm bi tek pazarım var geri kalan bütün günüm doluu, okul / kurs / iş / ödev
Bi de evde tekim ev işleri de bana bakıyor. Kendimden bir tane daha klonlayacağım bu gidişle

Başka çaren yok gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…