Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Yaaa nerde bu millet? Hadi ben yoğunum da herkes de mi yoğun? :44:

Öyle sanırım.Ben hergün uğruyorum,malesef ne gelen var,ne giden.....

Merhaba kitap kurtlarıı :)
Ben listemi yaptım beni bekliyor kitaplarım okumak için sabırsızlanıyorum artık
neler okuyorsunuz bakalım bu ara

Olsun ,biz var oldukça bu topik kapanamaz..

Biz de varız smeagolcum lakin ahtapot gibi olamadığımızdan,
Hem kitap okuyup hem de paylaşım yapamıyoruz.
Elimdeki kitabın son sayfalarında geldiğim için
Şöyle bir iki satırla sizi ziyaret edeyim dedim.

Merhaba kitap kurtlarıı :)
Ben listemi yaptım beni bekliyor kitaplarım okumak için sabırsızlanıyorum artık
neler okuyorsunuz bakalım bu ara

Oh oh... Harika bir duygu. Kitaplarınla birlikte keyifli zamanlar dilerim canım.
Kısmet olursa yarın, kalb ibresi M.Fethullah Gülen okumaya başlayacağım.

selam kızlar

bende yarın 2 yeni kitap alacağım..artık vaktim var kitap okumak için sabırsızlanıyorum
Eee... Hakettin artık kitaplarınla sarmaş dolaş olmayı. :81:
Sınavlarından gönlünce sonuçlar almanı dilerim canım. Keyifli okumalar.

Geçmiş olsun prensescim, inşallah iyi geçmiştir sınavlar, bol bol kitap okumalar diliyorum sana...

teşekkürler tatlım nasıl geçti bende anlamadım.bu yıl açıköğretim ters köşe yapmış.çok farklı sorular vardı.umarım sonuçları iyi gelir heyecanla bekliyorum

sen nasılsın?keyfin nasıl

bugun kitapçıya gittim aldıgım kiraplardan birini kusenime verdim o okuyunca gelecek kendime de harlan coben kayıp ı aldım.kitapçı çık övdü daha once kk da da tanıtmıstım umarım güzeldir

Ülkedeki sınavlar artık aldı başını gidiyor, o yüzden ne yorum yapsam az kalır... Önceden soruların falan bir seçiciliği oluyordu.

H_İ_S bu aralar çok yoğun kitap okuyamıyorum dersem inanır mısın? 23 Nisan çalışmaları ve yazılılar nedeniyle Nisan ayları hep yoğun geçiyor benim için...

Dediğin kitabı da hiç duymadım canım ya, kitapçı övdü ise güzeldir sanırım, tabii her insanın kitaptan alacağı tat da farklıdır... Önemli olan okumak sonuçta... Ben beğenmediğim kitapları okumuş olmaktan hiç pişmanlık duymam mesela, eğer okumamış olsaydım fikir edinemezdim diye düşünürüm...

merhaba herkeseee
bu aralar sınav kagıdı okumaktan pek kitap okuyamıyorum
kurutulmuş felsefe bahcesini okudum ama en son, deneme türünden bu kadar zevk alıcagımı sanmazdım. yarın kütüphaneden yeni kitap alıcam, ne alıcam bilmiyorum ama
sizde ne var ne yok

''deccal tabakta'' kitabını okudum en son.Herkes mutlaka okumalı.
hıımm çok iddialı bir giriş oldu bu hemen bakayım merak ettim :81:
Oh oh... Harika bir duygu. Kitaplarınla birlikte keyifli zamanlar dilerim canım.
Kısmet olursa yarın, kalb ibresi M.Fethullah Gülen okumaya başlayacağım.
teşekkür ederim o zamanlar gelsi artık çok sıkıldım ders çalışmaktan rahatlatmak istiyorum kendimi :)
Filme kitaba vericem kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…