Okulumla alakalı canım, iç mimarlıkta
O halde şöyle düşün,sen sınıf arkadaşlarından daha önde gidiyorsun,gelecekte de öyle olacaksın..
O açıdan bakınca öyle tabii, birde iş yüzünden derslere çalışmakta zorluk var.
Valla bir gün 60 saat olsa hiç sorun değil, herşeye yetmek için resmen parçalanıyorum.
Ama bundan sonra o kadar yapmayacağım, en azından hazır kendi paramıda kazanıyorken bari ev için kadın gelsin o temizlesin yoksa ben tek tatil günümde ev temizlemekten kafayı yiyeceğim.
Çamaşır ütüyü zaten akşam gelince gece yarılarına kadar ben hallediyorum :105:
Eee,okul bitmeden evlenmenin cilveleri..Az sık dişini,temizliğine de yardımcı bul,herşey hallolur,Allah can sağlığı versin..
Ahahaha ay ne evliliği ayolilahi yahu :90:
Bekarım ben, ailemden uzakta öğrenciyim evde de tekim, o yüzden herşeye kendim yetiyorum.
Hay Allah,ev işi falan diyince ben de evlisin sandım..
Kendinden başka sorumluluğun yoksa işin daha kolay o zaman..
Hihihihi sorun değil canım, valla anne olmayınca kendi başına becereceksin işleri işte, gerçi kendi evimde de olsaydım işleri yine ben yapacaktım hem de 4 kişinin :26: Neyse ki burada bir başıma iyi oluyor.
Vallahi yaşım 25-26 falan olsa anında nikahıma alacağım sevdiceğiama işte yaş küçük üniversite sorunu var:78: bi beş yıl içinde sorun çıkmazsa evlenicem vallahi
Neyse şekerimm ben artık yatağıma gideyim de uyumaya çalışayım yoksa yarın kalkamayacağım.
İyi geceler
merhaba bayanlar...
gnydncım hayırlı olsun bloğun
eylulu kolay gelsin,iyi tarafından bak,ya bir de evli olsaydın?
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?