Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Olsun be yaaa Ne de güzel olur ama daha imkansız... Olursa da zaten eminim canavar ötesi bişey olur

İnşaallah her şey gönlüne göre olsun canım.
Minik canavarı kitap kurtları, solucanları (ben) topiği tatmin etmez, kendi topiğini açar herhalde.

Biz de şirin canavarlar topiğinden çıkamayız.

merhaba kızlar...

haftanın ilk gününü bitirdik şükür,hafta bitti sayılır.

Herkese iyi akşamlar

Kesinlikle kaçınılmaz son bu olur Çok da güzel olur

selam kızlar nasılsınız?

Yorgunluk canım yaa ne olsun, gün sonu dinlenmesi yapıyorum kendime

merhaba kızlar...

haftanın ilk gününü bitirdik şükür,hafta bitti sayılır.

Herkese iyi akşamlar

Evet bugün bitti ya gerisi kolay, gerçi biz okulun biteceği günleri çoktan saymaya başladık okulda ama saydıkça bitmiyor

Evet bu ay geçsin gerisi gelir zaten, seminer de bir şekilde geçiyor, ama şu da bir gerçek yaz tatili de gelince ne yapsak acaba diye düşünüp duruyoruz

sizin seminer var değil mi,kolay gelsin valla.Bizim de sınavlarımız oluyor ama hergün değil.Temmuza kadar bekliyoruz işte.Temmuz gelse de memleketlere gitsek...

:44: burayı niye boşladınız bayanlar?Bu kadar da kitap okunmaz ki?

yarın yine okul,nöbet var.Ama 19 Mayıs haftası,tatil.Birçok kişi bir yerlere gider kesin.

sizin seminer var değil mi,kolay gelsin valla.Bizim de sınavlarımız oluyor ama hergün değil.Temmuza kadar bekliyoruz işte.Temmuz gelse de memleketlere gitsek...

Evet canım seminer oluyor, 1 Temmuza kadar her gün gidip geliyoruz. İple çekiyoruz Temmuz u biz de

:44: burayı niye boşladınız bayanlar?Bu kadar da kitap okunmaz ki?

yarın yine okul,nöbet var.Ama 19 Mayıs haftası,tatil.Birçok kişi bir yerlere gider kesin.

Evet tatil ama 19 mayısta da çalışıyoruz, bir tek cuma tatil, maalesef o zaman da buradayız, tatile falan gidemeyeceğiz.

aaa,üzüldüm canım.Biz bir mani çıkmazsa çarşamba öğlen eşimin memleketine gideceğiz,Hatay'a.Bir tatil onlara,bir tatil bize.İnsan gurbette olunca böyle malesef,hep ikiye bölünüyoruz.

aaa,üzüldüm canım.Biz bir mani çıkmazsa çarşamba öğlen eşimin memleketine gideceğiz,Hatay'a.Bir tatil onlara,bir tatil bize.İnsan gurbette olunca böyle malesef,hep ikiye bölünüyoruz.

İlköğretim misiniz siz? Biz ilköğretimiz ama sanki liseymiş gibi 19 Mayıs kutlamalarına katılacağız, o da yetmezmiş gibi çalışma yapıyoruz. Sonra da bir güncük tatil kalıyor onda da eşim çalışıyor zaten, belki ancak haftasonuna bişeyler yapmayı planlayabilirizi ama bize tatil görünmüyor gibi.

Eşimin ailesi burada olduğu için ancak benim ailemin yanına gidebiliyoruz tabii ki o da sadece yaz tatillerinde, yarıyıl tatilinde bir de bayramlarda işte ancak o kadar. Bölünmek daha kötü tabii allah kolaylık versin.

hayır canım,liseyim.Ama bizde çalışmalara sadece görevliler gider.135 öğretmen olunca böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…