Ay ay ay İnşaallah canım öyle olsun. Peki aralarında minik bir kitap canavarı da olsun mu?
Olsun be yaaaNe de güzel olur ama daha imkansız... Olursa da zaten eminim canavar ötesi bişey olur
İnşaallah her şey gönlüne göre olsun canım.
Minik canavarı kitap kurtları, solucanları (ben) topiği tatmin etmez, kendi topiğini açar herhalde.
Biz de şirin canavarlar topiğinden çıkamayız.
İnşaallah her şey gönlüne göre olsun canım.
Minik canavarı kitap kurtları, solucanları (ben) topiği tatmin etmez, kendi topiğini açar herhalde.
Biz de şirin canavarlar topiğinden çıkamayız.
selam kızlarnasılsınız?
merhaba kızlar...
haftanın ilk gününü bitirdik şükür,hafta bitti sayılır.
Herkese iyi akşamlar
öyle hiscim,haziranı saymıyorum bile...
Evet bu ay geçsin gerisi gelir zaten, seminer de bir şekilde geçiyor, ama şu da bir gerçek yaz tatili de gelince ne yapsak acaba diye düşünüp duruyoruz
:44: burayı niye boşladınız bayanlar?Bu kadar da kitap okunmaz ki?
yarın yine okul,nöbet var.Ama 19 Mayıs haftası,tatil.Birçok kişi bir yerlere gider kesin.
sizin seminer var değil mi,kolay gelsin valla.Bizim de sınavlarımız oluyor ama hergün değil.Temmuza kadar bekliyoruz işte.Temmuz gelse de memleketlere gitsek...
:44: burayı niye boşladınız bayanlar?Bu kadar da kitap okunmaz ki?
yarın yine okul,nöbet var.Ama 19 Mayıs haftası,tatil.Birçok kişi bir yerlere gider kesin.
aaa,üzüldüm canım.Biz bir mani çıkmazsa çarşamba öğlen eşimin memleketine gideceğiz,Hatay'a.Bir tatil onlara,bir tatil bize.İnsan gurbette olunca böyle malesef,hep ikiye bölünüyoruz.
iyi akşamlar bayanlar....
İyi akşamlar miskokulum.
Bahar geldi böyle oldu. Kitap kurtları yaz temizliğine girişti galiba.
selam arkadaşlar
nasılsınız
herkes iyidir umarım
galiba canım,ama bu kadar da boşlanmaz ki
iyiyiz canım,sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?