Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

yalnız kadınlar sokagını 6-7 yıl önce okumustum şimdi yeniden okumak istiyorum.hafızamda çok güzel olacak kalmış ama hiç birşey hatırlamıyorum

geçen gün yiyenimin defterini gördüm her okudugu kitapla ilgili kitaptan hemen sonra not tutmuş.aa dedim ne kadar güzel.hiç unutmaz insan.seneler sonra okusa hafızası tazelenir burda okudugum kitapları konu olarak açtım ama onu görünce benimde tutasım geldi.şöyle civil civil bir defter alayım önce kendime

canım ne mahsuru olacak kuzeminin verdiği kitap sinan akyüz piruze.2 günde bitirdim çok güzel dedi.sınavlarımda 1 ay sonra artık internetten elimi ayagımı biraz çekip kitaplarıma ve romanlarıma gömülmem lazım

Evet evet kesinlikle katılıyorum okunan kitaplara ait bir dökümanın tutulmasına.
2004 te bu gereksinimi hissettiğimde başladım ben de ama sadece okuduğum tarih,
kitabın adı, yazarı ve beğeni derecelendirme yıldızı şeklinde tutuyorum canım.
Bu kiabı okudum ve çok beğendim dediğimde, konusu neydi sorusuna verebileceğim
bir cevap yok maalesef. Son okuduklarım, eski okuduklarımın üstünü örtüyor. :97:
piruze yi aldım ve okunacaklar arasında bekliyor tatlım. Bekleyen keyifli kitaplar
sıkıcı bir kaç kitaptan sonra emniyet sübabım oluyor.

ben her okuduğum kitaptan sonra küçük bi not kağıdına düşüncelerinmi yazıyorum altınada tarih atıyorum kitabın son sayfasına iliştiriyorum
ilerde baktığınız zaman o yaşta o düşüncelerle kitabı nasıl algıladığınızı görmek değişik bir duygu
hatta bazen sırf arkasına yazdığım nottan etkilenip kitabı bi daha okuyorum
bu şekilde yapabilirsinz bi fikir defterde tutulabilir
kitaplarımın günlüğü

Son düzenleme:

Çok ta iyi yapıyorsun tatlım. Yorumunun kitaba ilişik olması en doğru ugulama gerçekten.
Okunan kitapların sayısı arttıkça listede bulmak zorlaşıyor. Listeyi fihriste çevirdim ama
bazı harfler yine çok yoğun oldu. Alfabetik indeks hazırlamak gerekir ki, bu da mümkün
gözükmüyor.
Tebrik ederim canım. Kitaplarınla keyifli zamanlar dilerim.

çok teşekür ederim canım

günaydın kızlar güzel keyifli ve bol bl kitap okunulası bir gününüz olsun

selam kızlar huzurlu bir gün dilerim

benim için öyle oluyor şu piruzeden başımı kaldıramıyorum.çok akıcı.yaşanmış bir kadının hikayesi olması beni daha çok bağladı..

selam kızlar huzurlu bir gün dilerim

benim için öyle oluyor şu piruzeden başımı kaldıramıyorum.çok akıcı.yaşanmış bir kadının hikayesi olması beni daha çok bağladı..

zülfü livaneli serenad harika azkaldı bitiyo tavsiye ederim herkese uçurtma avcısı var elimde ona başlıycam kızlar güzelmi bilen varmı

zülfü livaneli serenad harika azkaldı bitiyo tavsiye ederim herkese uçurtma avcısı var elimde ona başlıycam kızlar güzelmi bilen varmı

Hem de güzel ötesi, süper süper süper.
Elbette benim değerlendirmem böyle canımcım.
Uçurtma Avcısı . . Khaled Hosseini için farklı yorumları da bekleriz.

Zülfü Livaneli nin her kitabı güzel yaaa hayranım ben ona...

şu topiği arkalardan bulup çıkarmak beni üzüyor

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun...

Tüm anne kitap kurtlarının anneler gününü kutluyorum, bebişleriniz de sizler gibi kitap kurtları olur inşallah... Mutlu mesut günler....

şu topiği arkalardan bulup çıkarmak beni üzüyor

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun...

Sağol canım. Ben de Kitap kurtlarının, Kadınlar kulübünün ve tüm ANNElerin
Anneler Gününü Kutluyorum.
Anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar Diliyorum.
Nice.... Anneler Gününe...hep birlikte İnşaallah.

Ay inşallah minik minik kurtlar olsun topiğimizde, annelerine elinde renkli renkli kitaplarla koşsun.... Topiğin nüfusu da artar hem

Ay ay ay İnşaallah canım öyle olsun. Peki aralarında minik bir kitap canavarı da olsun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…