Yalnız Kadınlar Sokağı .. Maeve Binchy Unutamadığım kitaplardan biridir.
Kuzeninin tavsiye ettiği kitabı merak ettim canım (mahsuru yoksa)
Keyifli sıkı bir okuma dönemi dilerim.
Değil mi ama? Gelecek sene H_İ_Simin Nisan yoğunluğuna kadar tadını çıkarayım.
yalnız kadınlar sokagını 6-7 yıl önce okumustum şimdi yeniden okumak istiyorum.hafızamda çok güzel olacak kalmış ama hiç birşey hatırlamıyorum
geçen gün yiyenimin defterini gördüm her okudugu kitapla ilgili kitaptan hemen sonra not tutmuş.aa dedim ne kadar güzel.hiç unutmaz insan.seneler sonra okusa hafızası tazelenirburda okudugum kitapları konu olarak açtım ama onu görünce benimde tutasım geldi.şöyle civil civil bir defter alayım önce kendime
canım ne mahsuru olacak kuzeminin verdiği kitap sinan akyüz piruze.2 günde bitirdim çok güzel dedi.sınavlarımda 1 ay sonra artık internetten elimi ayagımı biraz çekip kitaplarıma ve romanlarıma gömülmem lazım
ben her okuduğum kitaptan sonra küçük bi not kağıdına düşüncelerinmi yazıyorum altınada tarih atıyorum kitabın son sayfasına iliştiriyorum
ilerde baktığınız zaman o yaşta o düşüncelerle kitabı nasıl algıladığınızı görmek değişik bir duygu
hatta bazen sırf arkasına yazdığım nottan etkilenip kitabı bi daha okuyorum
bu şekilde yapabilirsinz bi fikir defterde tutulabilir
kitaplarımın günlüğü
Çok ta iyi yapıyorsun tatlım. Yorumunun kitaba ilişik olması en doğru ugulama gerçekten.
Okunan kitapların sayısı arttıkça listede bulmak zorlaşıyor. Listeyi fihriste çevirdim ama
bazı harfler yine çok yoğun oldu. Alfabetik indeks hazırlamak gerekir ki, bu da mümkün
gözükmüyor.
Tebrik ederim canım. Kitaplarınla keyifli zamanlar dilerim.
günaydın kızlar güzel keyifli ve bol bl kitap okunulası bir gününüz olsun
günaydın kızlar güzel keyifli ve bol bl kitap okunulası bir gününüz olsun
selam kızlarhuzurlu bir gün dilerim
benim için öyle oluyorşu piruzeden başımı kaldıramıyorum.çok akıcı.yaşanmış bir kadının hikayesi olması beni daha çok bağladı..
zülfü livaneli serenad harika azkaldı bitiyo tavsiye ederim herkese uçurtma avcısı var elimde ona başlıycam kızlar güzelmi bilen varmı
zülfü livaneli serenad harika azkaldı bitiyo tavsiye ederim herkese uçurtma avcısı var elimde ona başlıycam kızlar güzelmi bilen varmı
şu topiği arkalardan bulup çıkarmak beni üzüyor
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun...
Tüm anne kitap kurtlarının anneler gününü kutluyorum, bebişleriniz de sizler gibi kitap kurtları olur inşallah... Mutlu mesut günler....
Eveeet... evet yavru kurtlarla dolsun topiğimiiiiz...
Ay inşallah minik minik kurtlar olsun topiğimizde, annelerine elinde renkli renkli kitaplarla koşsun....Topiğin nüfusu da artar hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?