Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

merhaba prensesim,okumadım o kitabı,eminim güzeldir.Ben de şah ve sultan'ı okuyorum.

merhaba kızlar ......(cevap gelmeyecek biliyorum ama)

umarım yaz güzel geçiyordur.

merhaba kızlar ......(cevap gelmeyecek biliyorum ama)

umarım yaz güzel geçiyordur.

Merhaba canım... Yaz güzel geçiyordu ama tatil bitti ne yazık ki ... Eve geri dönüş yaptık, Ankara nın denizsiz kuru sıcağıyla ve ev işleriyle geçmeye başlayacak zaman... Tatilde olduğum için cevap yazamadım, epeydir yoktum... Tatil sürekli gezmekle geçtiği için de kitap okuyamadım maalesef bundan sonra okumaya başlayacağım inşallah dinlendirici ve bol kitaplı bir tatil olur herkes için...

Son düzenleme:
hiscim ne yazık ki güzel zamanlar hızlı geçiyor.Bir bakmışsın yeni eğitim-öğretim yılı başlamış bile...

prensescim güzel geçiyor diyeyim,öyle geçsin bari.Haklısın canım memnuniyetsiziz galiba

ben bu sıtede yenıyım ama cok begendım hem cok yararlı hemde ınsan bazen sohbet edebılecegı bırılerını arıyor burdan hem yararlanıp hem sohbet etmek harıka olcak dıe dusunuyorum sayfanızda banada yer var mı? buarda ılk sohbet konusuda harıka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…