Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Sarissam
Çok teşekkür ederim,seni tanımış olmak çok güzel..

Kızlar ben çıkıyorum şimdi :79: uzanayım biraz.
Görüşmek üzere, öpüyorum sizi :79:

smegol gnyd64 hosbuldum canlarım nasılsınız?yeni gesmeden geldım.tvde beyaz varmış ona ve kk ya takıldım bende.bu saatlerde 2. Uykumda oluyorum genelde

Kızlar ben çıkıyorum şimdi :79: uzanayım biraz.
Görüşmek üzere, öpüyorum sizi :79:

smegol gnyd64 hosbuldum canlarım nasılsınız?yeni gesmeden geldım.tvde beyaz varmış ona ve kk ya takıldım bende.bu saatlerde 2. Uykumda oluyorum genelde

Ben de gündüz kestirdim de ondan ayaktayım hala,yoksa bayılmıştım çoktan..

sarısa iyi geceler canım

prensesperi oh oh ne güzel gezdin geldin
bende genelde çok geç uyurum 2 de 3 de filan

size doyum olmadı bugün bende çıkıyorum 1 saat kadar okuyayım uyuycam
çok yorgunum bende
çok fazla yazmayın sonra yarın okuması zor olur bana :))
iyigeceler herkese
bu tatlı sohbet için teşekkürler

neenone bu mesajı okudugun sayfanın en basına gıt.sag tarafta kalıyor.secenekler diyor ona tıkladın mı bu konuya abone ol dıyor ona tıklayınca baska sayfaya yonlenıyorsun ordada abone ol dıyorsun oluyorsun.bende hemen abone oldum

smeagol saat 22 oldumu otomatigım sankı uykum gelıyor.2 3 kadar hıc oturamıyorum sana iyı okumalar bende yatayım.yarın yine is var

Aslında yorum yazılan konuya otomatikman abone olunuyor sanırım.Kontrol panelinde tıklar tıklamaz çıkıyor..

günaydınlar....
ne çabuk ilerlemiş sayfalar,hızınıza yetişmek zor valla

neenone hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin canım

ne çok öğretmen oldu bu topikte
HİScim yakınlarda hiç okul açmıyor mu? Çok uzunmuş yolun,çok zor oluyordur.

Smeagolcüm tebrik ederim,çok beğendim çalışmalarını.

Sarissacım ne heyecanlısındır şimdi,benim herşeyi alasım gelirdi.Gnydn'a katılıyorum,şimdiden bol bol dinlen,bebiş doğunca dinlenemiyorsun istesen de.

yeni kitaba başladım kızlar. cebelavi sokağının çocukları. okuyan varmı. merak ediyodum. okumak kısmet olmamıştı

Aynen öyle canım.
Hep artık bir şey allmayacağım çok oldu diyorum.
Ama görünce dayanamıyorum :26:
Haftaya izne ayrılacağım için bol bol dinlenme imkanım olacak zaten.
Çok önemli rahatsızlığım da şimdilik olmadığı için uyku problemi yaşamıyorum.

sarissacım izin için erken değil mi? Gerçi doğum sonrası yaza gelecek sanırım,boşa gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…