Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

o zayıflamış hallerim canım
bugün ne giydinde gördün değil mi
90 ı geçtim hamileliğimde ((
sonra kızım 6 ayını doldurunca yavaş yavaş başladım diyete
65 falanım şimdi ama 55 olmak istiyorum

dert dinlyebilecek olanınız varmı
yok ya kimseyi sıkmayayım en iyisi ne güzel muhabbet var burda :)

ne sıkılması olurmu hiç
anlat tabiki rahatlarsın belki biraz

yarın boşanacağımızı annemle konuşacağım
biraz sonrada eşime artık anlaşmalı boşanma için şartları neler onu sorucam çünkü bu şekilde arada kalmak yordu beni..
çok canım sıkkın şu 2 gününde üstesinden gelirsem
ağlasamda sızlasamda artık yolum belirgin olacak..

Var tabii ki okul ama canım dört seferdir tayin istiyorum çıkmıyor, en son bir puanla kaybettim, bu yaz yine isteyeceğim bakalım çıkarsa artık, napalım, idare ediyoruz işte

Topikte bu kadar öğretmen olması ne güzel, aslında biz öğretmenlerin işleri özellikle de evli olanların çok yoğun oluyor ama ona rağmen kitap okuyabiliyoruz işte bu çok güzel..

dert dinlyebilecek olanınız varmı
yok ya kimseyi sıkmayayım en iyisi ne güzel muhabbet var burda :)

söyle canım derdini söylemeyen derman bulamaz...

boşanmakmı oo çok ciddi bir karar almışsın
sorun ne bilmiyorum ama iyi düşündünmü canım
bir yuva kolay kurulmuyor
halledilebilecek birşeyse belki bir şans verebilirsin eşine

ne yazılır ne denir bilemedim canım.Hakkında hayırlısı olsun.Anlık verilmiş bir karar olmadığı belli,iyice düşünmüşsündür eminim.Eşinle ortak kararınız mı? İnşallah sonrasında her şey senin için çok daha güzel olur. Dualarım seninle...

Çok zor bir durum Allah kolaylık versin, inşallah annen seni anlar canım ve arkanda olur, böyle durumlarda aile desteği çok önemli...

Böyle bir karar aldığına göre demek ki mesele çok ciddi umarım senin için en hayırlısı ne ise o olsun :26:

şas verecek durumumuz kalmadı canım

zaten uzun zaman oldu boşanmaya karar vereli bitti herşey aynı evde yabancı gibi yaşıyoruz sadece ben aileme söylemek için hazır hissetmiyordum.. birde ailemin yanına dönmek istemiyordum okadar lafı kaldıramam artık diye
bugün annemle telefonda konuşunca onunda bana ihtiyacının olduğunu hissettim ben burda o orda üzüyoruz kendimizi en azından 2 can birbirine dertortağı oluruz dedim.. yarın müsait olduğunda aramasını istedim annemden
konuşacağım artık tak etti canıma
burda kendimi yiyip bitirmektense..
ayrılma sebebimizde kayınvalidemle beraber oturuşumuz
sevmiyor değiliz ama artık sevgiyi içerden iyiyp tükettik ne saygı kaldı ne aşk..
üstüne ekleyeceğimize yedik bitirdik işte...

evet gnydıncım,o topikte gördüm.Hiç 65 gibi durmuyorsun.İnsanın istedikten sonra yapamayacağı şey yok,umarım inersin o kiloya.

üzüldüm.Saygı bittiyse çok zor.Bu kadar yıprandıysan....Hayırlısı olsun....

Offff offf çok üzüldüm canım yaaa işte çok zor koşullarda aile kuruyorsun 3. şahıslardan kaynaklı evlilik bitiyor, ben çok üzülüyorum bu aileler keşke evlatlarına bu kadar sorun yaratmasa, benim de başımda buna benzer sorunlar olduğu için anlayabiliyorum, çok zor gerçekten, Allah sabrını versin inşallah

amin amin..
kaç gündür rahatlamıştım bi şekilde bu sıkıntıyı içimde çözmüştüm ama
annemle telefonda konuşunca herşey nüksetti yine neyi bekliyorum diye sordum kendime
artık ben talep edeceğim eşimden
pazartesi vekaletmi vercez napcaksak yapalım
şaka maka yıpranıyorum ben artık

birde ayrı eve çıkmayı deneseydiniz canım
peki şimdi kayınvalden boşanacağınızı biliyormu

evet gnydıncım,o topikte gördüm.Hiç 65 gibi durmuyorsun.İnsanın istedikten sonra yapamayacağı şey yok,umarım inersin o kiloya.

sağolasın canım

evet ya büyüklerin biraz anlayışlı olması gerekir bu konularda
çok zor bir durum

ayrı eve çıkmayı eşin istemeyince sen ne kadar istersen iste oda yalan oluyor vallahi canım ben size şunu söyleyeyim bizim evliliğin elle tutulur yanı kalmadı siz şimdi biliyorum iyi niyetle yardımcı olmaya çalışacaksınız ama yok işte tek elle tutulur şuda olsa olur yanı yok
benim 2-3 katım kadar o istiyor benden boşanmayı ben tek taraflı talep etmiş değilim ki
ben sadece aileme açmaya hazır değildim
o istiyor bende istiyorum boşanmayı..

anladım canım
sanırım daha yaşında genç
anlat ailene biran evvel
hayatına tertemiz bir sayfa aç
zorlu bir süreç tabiki ama mutlu olmak için gelmedik mi dünyaya
madem mutsuzsun düzelecek gibide değil
ailende anlayacaktır seni
hayırlısıyla inşallah herşey güzel olur senin için

Haklısın canım, insanlar iyi niyetle yardımcı olmaya çalışsalar da insan eşinden irade göremeyince olmuyor, karşılıklı saygı ve beklenti olmayınca yapacak başka seçenek kalmıyor, ailen de inşallah arkanda olacaktır, boşver, fazla da düşünme, artık sana saygısı kalmamış birinin annesiyle yaşamaktansa kendi annenle yaşarsın inan daha hayırlı olacaktır...

Şu anda misafirlikteyim ama duramadım yazacağım.Punschecum Allah hakkında hayırlısını versin.Zararın neresinden dönsen kardır.Senelerce lüzumsuz yere sabredip sonunda daha çok acı çekeceğine yol yakınken dönmen ve hayatına yeni bir yol çizmen daha hayırlı.Bizim ailede de var şu aralar bir boşanma mevzuu,ordan biliyorum.Allahtan çocuk yok.Yıpratma kendini,bu günler de geçer..

amin canlarım amin
neşenizi kaçırdım sizinde
dinlediğiniz içinde çok teşekkür ederim
çok canım sıkkın
yarın anlatırım size annemle konuşunca şimdilik konuşcak pek bişey yok
ama bu sıkıntımın içinde kitap okuma performansım çok düştü

yarın konuş canım erteleme
ne zaman istersen anlatabilirsin ne demek can sıkmak
öyle söyleme

Aslında böyle dönemlerde başvurulacak en iyi dost kitaptır, biraz kitaplara kaptırırsan kendini beynin sorunlarla meşgul olmak zorunda kalmaz, dene bence belki faydasını görürsün, zira ben öyle yapıyorum, çünkü böyle dönemlerde ancak okuyarak beynimi dağıtıyorum...

Ben kafam bozukken kendimi veremem okuduğuma,punsche da o durumda galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…