Keşke havincim,ne güzel olurdu,tanışır kaynaşırdık hem.Kilo işi tamamen bünye,yemekle çok alakası olduğunu sanmıyorum.Benim yediğimi kimse yiyemez sanırım ama herkes çok zayıf olduğumu söyler.
gnydncım seni başka topikte görmüştüm,kilolu değilsin ki.Ama herkesin kendini iyi hissettiği,ideal bir kilosu var tabii.Umarım istediğin kiloya düşebilirsin.
dert dinlyebilecek olanınız varmı
yok ya kimseyi sıkmayayım en iyisi ne güzel muhabbet var burda :)
günaydınlar....
ne çabuk ilerlemiş sayfalar,hızınıza yetişmek zor valla
neenone hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin canım
ne çok öğretmen oldu bu topikte
HİScim yakınlarda hiç okul açmıyor mu? Çok uzunmuş yolun,çok zor oluyordur.
Smeagolcüm tebrik ederim,çok beğendim çalışmalarını.
Sarissacım ne heyecanlısındır şimdi,benim herşeyi alasım gelirdi.Gnydn'a katılıyorum,şimdiden bol bol dinlen,bebiş doğunca dinlenemiyorsun istesen de.
dert dinlyebilecek olanınız varmı
yok ya kimseyi sıkmayayım en iyisi ne güzel muhabbet var burda :)
yarın boşanacağımızı annemle konuşacağım
biraz sonrada eşime artık anlaşmalı boşanma için şartları neler onu sorucam çünkü bu şekilde arada kalmak yordu beni..
çok canım sıkkın şu 2 gününde üstesinden gelirsem
ağlasamda sızlasamda artık yolum belirgin olacak..
biraz sonrada eşime artık anlaşmalı boşanma için şartları neler onu sorucam çünkü bu şekilde arada kalmak yordu beni..
şas verecek durumumuz kalmadı canım
zaten uzun zaman oldu boşanmaya karar vereli bitti herşey aynı evde yabancı gibi yaşıyoruz sadece ben aileme söylemek için hazır hissetmiyordum.. birde ailemin yanına dönmek istemiyordum okadar lafı kaldıramam artık diye
bugün annemle telefonda konuşunca onunda bana ihtiyacının olduğunu hissettim ben burda o orda üzüyoruz kendimizi en azından 2 can birbirine dertortağı oluruz dedim.. yarın müsait olduğunda aramasını istedim annemden
konuşacağım artık tak etti canıma
burda kendimi yiyip bitirmektense..
ayrılma sebebimizde kayınvalidemle beraber oturuşumuz
sevmiyor değiliz ama artık sevgiyi içerden iyiyp tükettik ne saygı kaldı ne aşk..
üstüne ekleyeceğimize yedik bitirdik işte...
şas verecek durumumuz kalmadı canım
zaten uzun zaman oldu boşanmaya karar vereli bitti herşey aynı evde yabancı gibi yaşıyoruz sadece ben aileme söylemek için hazır hissetmiyordum.. birde ailemin yanına dönmek istemiyordum okadar lafı kaldıramam artık diye
bugün annemle telefonda konuşunca onunda bana ihtiyacının olduğunu hissettim ben burda o orda üzüyoruz kendimizi en azından 2 can birbirine dertortağı oluruz dedim.. yarın müsait olduğunda aramasını istedim annemden
konuşacağım artık tak etti canıma
burda kendimi yiyip bitirmektense..
ayrılma sebebimizde kayınvalidemle beraber oturuşumuz
sevmiyor değiliz ama artık sevgiyi içerden iyiyp tükettik ne saygı kaldı ne aşk..
üstüne ekleyeceğimize yedik bitirdik işte...
evet gnydıncım,o topikte gördüm.Hiç 65 gibi durmuyorsun.İnsanın istedikten sonra yapamayacağı şey yok,umarım inersin o kiloya.
Offff offf çok üzüldüm canım yaaaişte çok zor koşullarda aile kuruyorsun 3. şahıslardan kaynaklı evlilik bitiyor, ben çok üzülüyorum bu aileler keşke evlatlarına bu kadar sorun yaratmasa, benim de başımda buna benzer sorunlar olduğu için anlayabiliyorum, çok zor gerçekten, Allah sabrını versin inşallah
ayrı eve çıkmayı eşin istemeyince sen ne kadar istersen iste oda yalan oluyor vallahi canım ben size şunu söyleyeyim bizim evliliğin elle tutulur yanı kalmadı siz şimdi biliyorum iyi niyetle yardımcı olmaya çalışacaksınız ama yok işte tek elle tutulur şuda olsa olur yanı yok
benim 2-3 katım kadar o istiyor benden boşanmayı ben tek taraflı talep etmiş değilim ki
ben sadece aileme açmaya hazır değildim
o istiyor bende istiyorum boşanmayı..
amin canlarım amin
neşenizi kaçırdım sizinde
dinlediğiniz içinde çok teşekkür ederim
çok canım sıkkın
yarın anlatırım size annemle konuşunca şimdilik konuşcak pek bişey yok
ama bu sıkıntımın içinde kitap okuma performansım çok düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?