Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

sarissacım izin için erken değil mi? Gerçi doğum sonrası yaza gelecek sanırım,boşa gitmesin.

Evet aynen öyle.
Yasal hakkımı kullanmak istiyorum, boşa gitmesin iznim.
Kendimi zorlamama gerek yok.
Zaten yerime öğretmen de buldular.
yeni program yapabilmek için ayrılmamı bekliyorlar

Sen nasılsın görüşmeyeli?

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ben bugün misafirliğe gidiyorum
akşama uğrarım canlarım

yeni kitaba başladım kızlar. cebelavi sokağının çocukları. okuyan varmı. merak ediyodum. okumak kısmet olmamıştı

okumadım canım
sen söyleyince şöyle baktım netten
ilginç bir kitaba benziyor yazarıda nobel ödüllüymüş

evet canım bencede çok kıyafet alma
bazıları neredeyse hiç giyemeden küçük geliyor
doğumdan sonra bir sürüde hediye kıyafet geliyor eşden dosttan
günlük kıyafet çok al genelde ilk zamanlar kusma olayı çok olabiliyor
5 6 kere kıyafet değiştiriyorduk biz günde

okumadım canım sen söyleyince şöyle baktım netten ilginç bir kitaba benziyor yazarıda nobel ödüllüymüş[/QUOTE .!.:
evet öyle görünüyor. ben üç kitap birden okuyorum genelde. o yüzden uzun sürüyor kitapları okumam birazcık. bitirince söylerim nasıl olduğunu

Teşekkür ederim..

sarissacım iyiyim canım sağol.Aynen devam işte
Gnydn benim yerime de yeseydin pasta-börek.Biri bana dur desin.Yemek yemekten kendimi alamıyorum.
Havincim ben de okumadım o kitabı.3 kitabı aynı anda okuyamam ben.Biri bitmeden öbür kitaba başlayamıyorum.

Dur!......

öyle valla canım,yemek için yaşarım ben,yaşamak için yemem.Ohhh

bugün günümüz vardı.
Birazdan da akşam yemeğine davetliyiz, oraya gideceğiz

şükür yok smeagolcüm
bugün ne güzel yemek derdin olmamış sarissacım

ben seviyorum üç farklı türde kitap okumayı. beyin fırtınası yapıyorum. abilerim öğretmişti küçükken

allahım yemek pasta börek miii. yakın olsak gün yapardık kızlar. size dehşet şeyler yapardım. elimden hepsi gelir. güzelde yaptığımı söylerler. baklava bile açıyorum ama boyum 179 kilom 54. hiç kilo almıyorum:26:

Son düzenleme:

ahh nerde diyetteyim canım
hamileliğimde çok kilo aldım
1.5 senedir filan ara sıra bıraksamda genelde diyetteyim (

evet öyle görünüyor. ben üç kitap birden okuyorum genelde. o yüzden uzun sürüyor kitapları okumam birazcık. bitirince söylerim nasıl olduğunu

bende miskokulum gibi biri bitmeden başlayamıyorum diğerine

bugün günümüz vardı.
Birazdan da akşam yemeğine davetliyiz, oraya gideceğiz

oh ohhh
güzel vakit geçirirsin umarım canım

Keşke havincim,ne güzel olurdu,tanışır kaynaşırdık hem.Kilo işi tamamen bünye,yemekle çok alakası olduğunu sanmıyorum.Benim yediğimi kimse yiyemez sanırım ama herkes çok zayıf olduğumu söyler.

gnydncım seni başka topikte görmüştüm,kilolu değilsin ki.Ama herkesin kendini iyi hissettiği,ideal bir kilosu var tabii.Umarım istediğin kiloya düşebilirsin.

niye sıkasın ki canım,o nasıl laf? Anlatmak istersen herzaman dinlemeye hazırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…