sarissacım izin için erken değil mi? Gerçi doğum sonrası yaza gelecek sanırım,boşa gitmesin.
yeni kitaba başladım kızlar. cebelavi sokağının çocukları. okuyan varmı. merak ediyodum. okumak kısmet olmamıştı
Aynen öyle canım.
Hep artık bir şey allmayacağım çok oldu diyorum.
Ama görünce dayanamıyorum :26:
Haftaya izne ayrılacağım için bol bol dinlenme imkanım olacak zaten.
Çok önemli rahatsızlığım da şimdilik olmadığı için uyku problemi yaşamıyorum.
okumadım canım sen söyleyince şöyle baktım netten ilginç bir kitaba benziyor yazarıda nobel ödüllüymüş[/QUOTE .!.:evet öyle görünüyor. ben üç kitap birden okuyorum genelde. o yüzden uzun sürüyor kitapları okumam birazcık. bitirince söylerim nasıl olduğunu
günaydınlar....
ne çabuk ilerlemiş sayfalar,hızınıza yetişmek zor valla
neenone hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin canım
ne çok öğretmen oldu bu topikte
HİScim yakınlarda hiç okul açmıyor mu? Çok uzunmuş yolun,çok zor oluyordur.
Smeagolcüm tebrik ederim,çok beğendim çalışmalarını.
Sarissacım ne heyecanlısındır şimdi,benim herşeyi alasım gelirdi.Gnydn'a katılıyorum,şimdiden bol bol dinlen,bebiş doğunca dinlenemiyorsun istesen de.
sarissacım iyiyim canım sağol.Aynen devam işte
Gnydn benim yerime de yeseydin pasta-börek.Biri bana dur desin.Yemek yemekten kendimi alamıyorum.
Havincim ben de okumadım o kitabı.3 kitabı aynı anda okuyamam ben.Biri bitmeden öbür kitaba başlayamıyorum.
öyle valla canım,yemek için yaşarım ben,yaşamak için yemem.Ohhh
bugün günümüz vardı.
Birazdan da akşam yemeğine davetliyiz, oraya gideceğiz
şükür yok smeagolcüm
bugün ne güzel yemek derdin olmamış sarissacım
Gnydn benim yerime de yeseydin pasta-börek.Biri bana dur desin.Yemek yemekten kendimi alamıyorum.
Havincim ben de okumadım o kitabı.3 kitabı aynı anda okuyamam ben.Biri bitmeden öbür kitaba başlayamıyorum.
evet öyle görünüyor. ben üç kitap birden okuyorum genelde. o yüzden uzun sürüyor kitapları okumam birazcık. bitirince söylerim nasıl olduğunu
bugün günümüz vardı.
Birazdan da akşam yemeğine davetliyiz, oraya gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?