Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba kitabın sonunda neler oluyor.dizisini izliyorumda sezon finali yaptı yavaş ilerliyor.

Bu arada hafta sonu yine okuyamadım.verimli geçmedi.yeni kitabım gogol ölü canlar olacak

Bence söylemeyim:) sürprizi kaçmasın..hem kitapla dizi birebir tutmuyor canım...

Ama çok merak ediyorsan özel mesajla sana özet bilgi verebilirim

Ben de Steve Mosby'nin 50/50 Katil adlı kitabına başladım, ilk kez okuyacağım bir yazar, güzeldir umarım:)

Başbilgem sör, ellerine sağlık.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Ben önceden daha çok okurdum ya bu ara durakladım. Millete gelin okuyun güdülenin dedim. bana bir haller oldu. neyse

Kızlar merhaba
Dün uğrayamadım, evlilik yıldönümümüzdü Gezmelere gittik, akşam da yemeğe götürdü eşim beni Güzel bir gündü
Sizler nasılsınız? Kim var bakalım buralarda
nice güzel yıllarınız olsun canım.

...
hayır gülümsün duuuuuuuurrrrrrrrrrr
daha fazla okuma bu kitabı bitirmene müsaade edemem
seninle özdeşleşti benim için
empati=gülümsün
gülümsün=empati

...

...

hayır Gülümsün dur! Empati'yi bitiremezsin valla ayaklanırız tüm bilgeler, isyan çıkar. sonra Sör hepimizi kovar
geçin dalganızı gençler EMPATİ bitsin (biterse tabii ) hızınıza yetişeceğim inşallah ( buna ben bile inanamıyorum ama olsun. &#8203

günaydın
beraber çok daha güzel yıllarınız olur inşallah canım

hayır Gülümsün dur! Empati'yi bitiremezsin valla ayaklanırız tüm bilgeler, isyan çıkar. sonra Sör hepimizi kovar
bence artık sen de bi dur soslu
bu ne yaaa 16kitap okumuşsun
ben bilge limon'a da küstüm

eline emeğine sağlık sör,harikasın....

heyecanla bekliyoruz
Şaka bi yana bu kadar uzun sürdüğüne göre sana göre bi kitap değilmiş gülümsün
bu bitince şöyle minik ve çok akıcı bişey okursun sonra ver eline diğer kitaplar

Son düzenleme:

az kalmıştı kitabım dün gece bitiremedim listeye yetişmedi bu sabah yazdım ben de.
şimdi mecburen sıpsıkıcı Matmazel' e geri dönüyorum
sy. 109

Son düzenleme:
günaydın bilgeler :)

jojo moyes SENDEN ÖNCE BEN

Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu…

Yaşamın ince detayları Lou’dan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu…

Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.

Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lou’nun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün…

“SAKIN SON BÖLÜMLERİ OTOBÜSTE GİDERKEN OKUMAYIN. Ağlamamak için kendinizi tutmaya çalışırken bir enkaza dönüşebilirsiniz.” -Tracy Williams

TRACY gerçekten çok doğru söylüyor kitapın kalan kısmını akşam evde okudum ,son bölümde ağlamaktan yazıları göremiyorum(((((((((((((((43:

Son düzenleme:

evet öyle, sana bişiler oldu 1 ayda bir kitap bile okunmaz mı

sör, eline sağlık okuyucu listemiz için.
sayenizde 2 kitap bitirdim bu ay..
üstelik bitanesini defalarca yarım bırakmıştım..
herkese keyifli bir ay dilerim...

merhaba kızlar sonunda sipariş ettiğim kiTaplarıma kavuştum. artık bunda sonra bende aranızdayım inş. kitabım :Nüvide Gültunca Tulgar'ın KENDİ KUTUP YILDIZINI BUL...

Selam bilgeler ,

Dün başladığım kitaptan sadece 25 sayfa okuyabildim. Gizemli başladı kitap ama okumaya fırsatım olmadı.

Kitabımı bitirdim
Kitap biter bitmez hangi kitaba başlayacağım, heyecanı da bir başka oluyor
Yeni kitabım merak ederk aldığım, Kardeşimin Hikayesi

aa canım ne gibi bi eşşkelik yaptım ben. çok üüzldüm şimdi
estağfurullah canım çok okumuşun diye öyle dedim
az kalmıştı kitabım dün gece bitiremedim listeye yetişmedi bu sabah yazdım ben de.
şimdi mecburen sıpsıkıcı Matmazel' e geri dönüyorum
sy. 109
aman aferin sana
saol canım.
hee bu arada
çalış seninde olsun

çalıştığım için olmuyo sör

merhaba sevgili bilgeler
yarına yetiştirmem gereken derslerim var, o yüzden giremeyeceğim.
akşama gelirim bir hal hatır sorarım, öpüyorum

tüm bilgelere iyi akşamlaar beyoğlu rapsodisi ----> 170. sayfadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…