- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Merhaba kitabın sonunda neler oluyor.dizisini izliyorumda sezon finali yaptı yavaş ilerliyor.
Bu arada hafta sonu yine okuyamadım.verimli geçmedi.yeni kitabım gogol ölü canlar olacak
nice güzel yıllarınız olsun canım.Kızlar merhaba
Dün uğrayamadım, evlilik yıldönümümüzdüGezmelere gittik, akşam da yemeğe götürdü eşim beni Güzel bir gündü
Sizler nasılsınız? Kim var bakalım buralarda
...
hayır gülümsün duuuuuuuurrrrrrrrrrr
daha fazla okuma bu kitabı bitirmene müsaade edemem
seninle özdeşleşti benim için
empati=gülümsün
gülümsün=empati
...
geçin dalganızı gençler...
hayır Gülümsün dur! Empati'yi bitiremezsin valla ayaklanırız tüm bilgeler, isyan çıkar. sonra Sör hepimizi kovar
bence artık sen de bi dur sosluberaber çok daha güzel yıllarınız olur inşallah canım
hayır Gülümsün dur! Empati'yi bitiremezsin valla ayaklanırız tüm bilgeler, isyan çıkar. sonra Sör hepimizi kovar
eline emeğine sağlık sör,harikasın....okuyucu listemizhttp://www.kadinlarkulubu.com/kitap...listemiz-bildirimleriniz-89.html#post32119617
15 gündür gelmeyenlere bakmadım bu sefer, çok uzun sürüyor
ama canım sıkıldığı zaman kesin bakarım ve anında çıkarıcam gelmeyenleri
mazeretlerını bildiren arkadaşlarımız için yapabılecegım bişi olmaz
1 aylık mazeret olmaz değil mi? ben her ay kontrol edıyorum ve çok zamanımı alıyor
sürekli kontrol edemem değil mi?
gelenler zaten bildirimlerinden belli oluyor.
ayda 5 saat listeye ayırıyorum düşünün
emeğe saygı
Başbilgem sör, ellerine sağlık.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Ben önceden daha çok okurdum ya bu ara durakladım. Millete gelin okuyun güdülenin dedim. bana bir haller oldu. neyse
nice güzel yıllarınız olsun canım.
geçin dalganızı gençlerEMPATİ bitsin (biterse tabii ) hızınıza yetişeceğim inşallah ( buna ben bile inanamıyorum ama olsun. ​
günaydın
bence artık sen de bi dur soslu
bu ne yaaa 16kitap okumuşsun
ben bilge limon'a da küstüm
eline emeğine sağlık sör,harikasın....
heyecanla bekliyoruz
Şaka bi yana bu kadar uzun sürdüğüne göre sana göre bi kitap değilmiş gülümsün
bu bitince şöyle minik ve çok akıcı bişey okursun sonra ver eline diğer kitaplar
Başbilgem sör, ellerine sağlık.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Ben önceden daha çok okurdum ya bu ara durakladım. Millete gelin okuyun güdülenin dedim. bana bir haller oldu. neyse
nice güzel yıllarınız olsun canım.
geçin dalganızı gençlerEMPATİ bitsin (biterse tabii ) hızınıza yetişeceğim inşallah ( buna ben bile inanamıyorum ama olsun. ​
günaydın
bence artık sen de bi dur soslu
bu ne yaaa 16kitap okumuşsun
eline emeğine sağlık sör,harikasın....
2 aydan fazla oldu -yazıyla iki ay-evet öyle, sana bişiler oldu 1 ayda bir kitap bile okunmaz mı
günaydın
r
estağfurullah canım çok okumuşun diye öyle dedimaa canım ne gibi bi eşşkelik yaptım ben. çok üüzldüm şimdi
aman aferin sanaaz kalmıştı kitabım dün gece bitiremedim listeye yetişmedibu sabah yazdım ben de.
şimdi mecburen sıpsıkıcı Matmazel' e geri dönüyorum
sy. 109
saol canım.
hee bu arada
çalış seninde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?