Uçurtma Avcısı sayfa 55 çok buyuk bir hevesle başlamıştım bu kitaba niye gittmiyoo yaaa kac gundur elimde okuduğum sayfaya bak.... Ne oldu bana böylee
kırmızı takım elbisesine de
çiçikov a selam
Günaydın tüm bilgeler,günaydın bilgelerr
kış geliyo sanırım artıkk :18::18:
tuhaf adam vesselamve saçını başını yolup '' ne gerek vardı kendıme bunu yapmaya yahu'' demesine de
benim kitabımın sonunda ve okuduğum başka birkaç kaynakta daah çiçikof un ne yapmaya çalıştığını bi anlayabilsem.bide kitabın başında gogol un yeteneğini kaybettiğini ve kitabın sonunu getirmediği falan yazıyor. onu da sonlara gelince anlarım herhalde
günaydın
tuhaf adam vesselam
benim kitabımın sonunda ve okuduğum başka birkaç kaynakta da
2.yazdığı ama ölü canlar çok olumsuz eleştiri aldığı için imha ettiği yazıyo(1in sonunda bazı yerlerle birlikte)
merhaba havuçlu kek
merhaba :) konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramakBahaeddin Özkişi - Köse Kadı - Sayfa 188
selamlarGünaydın Bilgeler
Hasret - 256. sayfadayım iş çıkışı serviste okudum trafik vardı fırsattan istifade
selam. evet kış geliyorgünaydın bilgelerr
kış geliyo sanırım artıkk :18::18:
zaten öyle oluyor hep, bir anda gelıyorGünaydın tüm bilgeler,
evet bilge böylesine, bir anda bir günde kış geldi. bırrrrrrr
selam. geçmiş olsunMerhabalar,
DÜn grip muhalefeti nedeniyle evde yatınca birden 374'e geldim, "50/50 Katil" kitabımın adı, benden polisiye severlere gelsin:)
günaydın
tuhaf adam vesselam
benim kitabımın sonunda ve okuduğum başka birkaç kaynakta da
2.yazdığı ama ölü canlar çok olumsuz eleştiri aldığı için imha ettiği yazıyo(1in sonunda bazı yerlerle birlikte)
Kitabım çok güzel gidiyor. Akıcı ve gizemli :111:
Sayfa 130
Merhaba Nalan'ın Arkadaşı...
zaten öyle oluyor hep, bir anda gelıyormerhaba nalan
...
selam nurlum, seni sevdiiğimi söylemiş miydim?maşallah sana, biraz ağırsın ama
konuyu hiç aksatmadın
uzun süredir bizimlesin
Merhaba Nalan'ın Arkadaşı
Bu arada beni de sev Sör, ben de ağırım ben de konuyu aksatmadım.
Yazdıktan sonra fark ettim bir ara ders mers çalışmak için için almıştım.sen bir ara yoktunnurlum hep vardı
nurlum vardıYazdıktan sonra fark ettim bir ara ders mers çalışmak için için almıştım.
Ne yani beni sevmiyor musun?
Merhaba bilgelerim
Ya benim banyomda kertenkele var napıcam benBir saattir koltuğa tünedim öyle oturuyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?