Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Uçurtma Avcısı sayfa 55 çok buyuk bir hevesle başlamıştım bu kitaba niye gittmiyoo yaaa kac gundur elimde okuduğum sayfaya bak.... Ne oldu bana böylee

aslında çok akıcı bi kitap ama sen okuma havanda değilsin galiba

Günaydın Bilgeler

Hasret - 256. sayfadayım iş çıkışı serviste okudum trafik vardı fırsattan istifade

Merhabalar,

DÜn grip muhalefeti nedeniyle evde yatınca birden 374'e geldim, "50/50 Katil" kitabımın adı, benden polisiye severlere gelsin:)

günaydın

ve saçını başını yolup '' ne gerek vardı kendıme bunu yapmaya yahu'' demesine de
tuhaf adam vesselam
ah çiçikof un ne yapmaya çalıştığını bi anlayabilsem.bide kitabın başında gogol un yeteneğini kaybettiğini ve kitabın sonunu getirmediği falan yazıyor. onu da sonlara gelince anlarım herhalde
benim kitabımın sonunda ve okuduğum başka birkaç kaynakta da
2.yazdığı ama ölü canlar çok olumsuz eleştiri aldığı için imha ettiği yazıyo(1in sonunda bazı yerlerle birlikte)

Kitap bittiğinde yarım kalmış hissi uyandırmadı bende. Tabi devam edebilirdi de o ayrı. Anlatabildim umarım

Kitabımda Gogol un ölü canlar kitabından sonra çok eleştiri aldığı ve bu yüzden bunalıma girdiği yazıyor.
Kıyamam , keşke klasikler arasına gireceğini öngörebilseymiş .

Kitabım çok güzel gidiyor. Akıcı ve gizemli :111:

Sayfa 130

iyi geceler sevgili bilgeler
nasılsınız bakayım Eki Görüntüle 821148
merhaba havuçlu kek
Bahaeddin Özkişi - Köse Kadı - Sayfa 188
merhaba :) konumuzun tek kuralı; 2 günde bir konuya uğramak
(örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi.
ne olursa olsun kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorunlu! listede olabilmeniz için konuya uğramak şart).

Sürelerimiz aylık olarak işliyor. sürenin amacı, ayın sonuna ne kadar kaldığı ve aylık kaç tane kitap okuduğumuzdur.
15 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
listeyi ben yapıyorum
sizin yapacağınız şey, kitabınızı okumak :)

bir de kardeş konumuz var :) orada teşekkür etmek bile yasak, o konunun amacı; kitabımız bitince '' kitabım bitti x kitaptı '' şeklinde bildirimde bulunmak
o konu bilge listesi için açıldı, listeyı orada yaptığım için bildirimleriniz önemli!
eğer kitabınız bittiğinde oraya değilde buraya yazarsanız biten kitap sayınız listede olmaz.
dini içerikli kitaplar konumuzda yasaktır.
bildirim konusu ----> http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
Günaydın Bilgeler

Hasret - 256. sayfadayım iş çıkışı serviste okudum trafik vardı fırsattan istifade
selamlar
günaydın bilgelerr
kış geliyo sanırım artıkk :18::18:
selam. evet kış geliyor
Günaydın tüm bilgeler,
evet bilge böylesine, bir anda bir günde kış geldi. bırrrrrrr
zaten öyle oluyor hep, bir anda gelıyor merhaba nalan
Merhabalar,

DÜn grip muhalefeti nedeniyle evde yatınca birden 374'e geldim, "50/50 Katil" kitabımın adı, benden polisiye severlere gelsin:)
selam. geçmiş olsun

Kitabım çok güzel gidiyor. Akıcı ve gizemli :111:

Sayfa 130

selam nurlum, seni sevdiiğimi söylemiş miydim? maşallah sana, biraz ağırsın ama
konuyu hiç aksatmadın
uzun süredir bizimlesin

...

zaten öyle oluyor hep, bir anda gelıyor merhaba nalan

...
selam nurlum, seni sevdiiğimi söylemiş miydim? maşallah sana, biraz ağırsın ama
konuyu hiç aksatmadın
uzun süredir bizimlesin
Merhaba Nalan'ın Arkadaşı

Bu arada beni de sev Sör, ben de ağırım ben de konuyu aksatmadım.

Merhaba bilgelerim
Ya benim banyomda kertenkele var napıcam ben Bir saattir koltuğa tünedim öyle oturuyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…