- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Kitabın ismi çok ilginç. Konusu hakkında accık bilgi verebilirmisin ki
iyiler iyiler
geldiler arsızlar
kaçlısın sen?
bır de kendıne küçük bilge diyor
selam topiğe ben küçük bilgeden:)
iyiler iyiler
bır de kendıne küçük bilge diyor
aynıyız
kişisel gelişimimsiinsanın yüceliğinden falan bahsediyor sanırım şöyle bir karıştırdım da
bana sordun di mi kaçlısın diye?87 liyim
Bence aramıza en son katılan bilge olduğundan şimdilik en küçük bilge kendisi olur
aynıyız................. ama yıl olarak yaş çok saçma
şimdi yılın başı veya ortasında doğanla, sonunda doğan bir miben 3 aylıkken 1 yaşında olmuş oluyorum
yıl olarak
Şu ay yıl olayına katılıyorum kesinlikle.
aynıyız................. ama yıl olarak yaş çok saçma
şimdi yılın başı veya ortasında doğanla, sonunda doğan bir miben 3 aylıkken 1 yaşında olmuş oluyorum
yıl olarak
öyle olsun
evet katılıyorum. bir de doğduğu yıl kendini 1 yaşında sayıp, bir yıl fazla yaş söyleyenlere kılım
çok saçma dimi
düşünsene aralık'ın sonunda doğan bebe 1 yaşında doğmuş doğuyor
Evet ya Aralık'ta 1 aylık Ocak oldumu hop 1 yaşında oldu. Neymiş yıl atmış
O kadar ucuza geldi ki dayanamadımAyıp ayıpolan var olmayan var
Ben beğenerek okumuştum. 3 günde bitti. Çok akıcıydıkitabım az kaldı
Azrail' in Secde Ettiği Adam' a başlayacağım
ooo maşaallah hayırlı olsun canım kitapların......
tamam kitaplar şahanede sehpan daha şahane geldi banaD
çok güzelmiş öyle kelebekli falan....
bilindik bi yerdenmi aldın? evetse belki gidip bende alırım söylersen eğer yerini, çok hoşuma gitti gerçekten.....
örtüde istemiyo mesela birde
tam benlik.....
Kitabın ismi çok ilginç. Konusu hakkında accık bilgi verebilirmisin ki
O kadar ucuza geldi ki dayanamadımNormalde 5 kitap parasına 13 kitap aldım
Ben beğenerek okumuştum. 3 günde bitti. Çok akıcıydı
Teşekkür ederim canımEvet örtü istemiyor ve çok şık. Bunları günlük olarak kullanıyoruz. Bir de deri olanlar var. Ama çok leke kapıyor beyaz deri
Bunları istikbalde görmüştük ama çok pahalıydı. Yarı fiyatına başka bir mağazada bulduk ordan aldık
İsmi gibi kitap da ilginç.
Yazar, dini açıdan kendince soru işaretleri bulunan konuları roman gibi açıklamış. Zaten kitabın başında da diyor ki; bu kitap kutsal kitabı kendime göre yorumlayışımdır. Herkesin de kutsal kitabımızı kendine göre yorumlaması lazım diyor.
Roman tadında anlattığı için de akıp gidiyor kitap.
Yzarın en sevdiğim kitabıdır.
okumuş olabileceğin aklımdan geçmişti. okuduğumuz çoğu kitap aynı seninle Yas' cığım
ADI AYLİN güzeldir.g...
Ayşe Kulin Adı Aylin,Atilla Şenkon Bütün Düşler Nazlıdır
itiraf etmeliyim ki bu kitapları okumadım,ders kitaplarımda pek methedilmişler,okumak istediğim kitaplar
imzandaki hatun çok hoş, oraya yazdığın not da!Tünaydın bilgeler taze anneanne nasıllar
iyi dileğin erkeni geçi olmaz bilge nurlum, düşünmen yeter. öpücük sana!Gülümsünnn canım bilgem doğum günün kutlu olsun. Tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah.
:119::119::119:
Geç oldu kusura bakma ne olur
Ben de (yaşça) en büyük bilgeyim diyecektim sonra dedim ki: sanırım NURLUM benden bir yaş büyük. (sustumBence aramıza en son katılan bilge olduğundan şimdilik en küçük bilge kendisi oluryoksa yaş olarak ben hepinizin ablasıyım zaten
bence de saçma, ben de 3 ay için yaş atlıyorum. hayır, yaşımı küçültmek değil niyetim ama neyse o!aynıyız................. ama yıl olarak yaş çok saçma
yıl olarak
öyle olsun
sen mi ben mi?evet katılıyorum. bir de doğduğu yıl kendini 1 yaşında sayıp, bir yıl fazla yaş söyleyenlere kılım
Mimoza Sürgünü
onu öyle yazmazlar
Oraya habire bitirdiğin kitapları yaz sen, inatla beğenmiyorum işte. :76:
Ben aylardan beri hâlâ EMPATİyi okurken, ben resmen EMPATİ olmuşken, bir burçtaşım, sevdiğim bir bilge bana bunu yapsın! reva mı?
(kıskançlığın da bu kadarı​
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?