Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Son düzenleme:
Son düzenleme:

kişisel gelişimimsi insanın yüceliğinden falan bahsediyor sanırım şöyle bir karıştırdım da

bana sordun di mi kaçlısın diye? 87 liyim
aynıyız ................. ama yıl olarak yaş çok saçma
şimdi yılın başı veya ortasında doğanla, sonunda doğan bir mi ben 3 aylıkken 1 yaşında olmuş oluyorum
yıl olarak
Bence aramıza en son katılan bilge olduğundan şimdilik en küçük bilge kendisi olur

öyle olsun

Son düzenleme:
şimdi yılın başı veya ortasında doğanla, sonunda doğan bir mi ben 3 aylıkken 1 yaşında olmuş oluyorum
yıl olarak

Şu ay yıl olayına katılıyorum kesinlikle.

yıl olarak

öyle olsun

evet katılıyorum. bir de doğduğu yıl kendini 1 yaşında sayıp, bir yıl fazla yaş söyleyenlere kılım

alamut kalesi hala devam ediyorum :) inşallah bugün yarın bitireceğim ..tabiiii yaz bittiği belli oluyor yok öyle yan gelip rahat rahat kitab okuma

Ayıp ayıp olan var olmayan var
O kadar ucuza geldi ki dayanamadım Normalde 5 kitap parasına 13 kitap aldım
kitabım az kaldı
Azrail' in Secde Ettiği Adam' a başlayacağım
Ben beğenerek okumuştum. 3 günde bitti. Çok akıcıydı

Teşekkür ederim canım Evet örtü istemiyor ve çok şık. Bunları günlük olarak kullanıyoruz. Bir de deri olanlar var. Ama çok leke kapıyor beyaz deri
Bunları istikbalde görmüştük ama çok pahalıydı. Yarı fiyatına başka bir mağazada bulduk ordan aldık

Kitabın ismi çok ilginç. Konusu hakkında accık bilgi verebilirmisin ki

İsmi gibi kitap da ilginç.
Yazar, dini açıdan kendince soru işaretleri bulunan konuları roman gibi açıklamış. Zaten kitabın başında da diyor ki; bu kitap kutsal kitabı kendime göre yorumlayışımdır. Herkesin de kutsal kitabımızı kendine göre yorumlaması lazım diyor.
Roman tadında anlattığı için de akıp gidiyor kitap.
Yzarın en sevdiğim kitabıdır.

Son düzenleme:

okumuş olabileceğin aklımdan geçmişti. okuduğumuz çoğu kitap aynı seninle Yas' cığım

g...
Ayşe Kulin Adı Aylin,Atilla Şenkon Bütün Düşler Nazlıdır
itiraf etmeliyim ki bu kitapları okumadım,ders kitaplarımda pek methedilmişler,okumak istediğim kitaplar
ADI AYLİN güzeldir.

Tünaydın bilgeler taze anneanne nasıllar
imzandaki hatun çok hoş, oraya yazdığın not da!

Gülümsünnn canım bilgem doğum günün kutlu olsun. Tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah.
:119::119::119:

Geç oldu kusura bakma ne olur
iyi dileğin erkeni geçi olmaz bilge nurlum, düşünmen yeter. öpücük sana!

Bence aramıza en son katılan bilge olduğundan şimdilik en küçük bilge kendisi olur yoksa yaş olarak ben hepinizin ablasıyım zaten
Ben de (yaşça) en büyük bilgeyim diyecektim sonra dedim ki: sanırım NURLUM benden bir yaş büyük. (sustum )

yıl olarak

öyle olsun
bence de saçma, ben de 3 ay için yaş atlıyorum. hayır, yaşımı küçültmek değil niyetim ama neyse o!

evet katılıyorum. bir de doğduğu yıl kendini 1 yaşında sayıp, bir yıl fazla yaş söyleyenlere kılım
sen mi ben mi? imza: bitmiş yaş söyleyenler derneği eş başkanı gülümsün

maşallah de senin de olur zaten son günlerim bunlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…