Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam sör :) selam bilgeler

sonunda ALAMUT KALESİ bitti

ve dağlar yankılandı - khaled hosseın ' e başladım

içim daralıyo
alt katımdaki kadın sabahtan bei çocuğuna bağırıyo ve az önce nefret ettirdin artık a....s......diye bağırdı
gidip saçını başını yolmak istiyorum
1 buçuk yaşında,ağlıyo şimdi;((

Son düzenleme:

sizin komşular topluca muayyen gününde sanırım bu aralar loliko

işlemler nasıl?:26: ne yapıyorsun

kimliğinle birlikte gidiyorsun hastaneye organ bağışı bölümüne. önce bilgilendiriyor seni bir de bağışlayabileceğin uzuvları teker teker sayıyor. hepsini bağışlamak zorunda değilsin seçebiliyorsun içinden. mesela ben yüzüm dışındaki tüm uzuvlarımı bağışladım. bir de senin ölüm anında organlarının alınmasını gerçekleştirmek için 1. dereceden bir yakınının ( varsa anne baba yoksa kardeşlerden) telefonu ve kimlik numarasını veriyorsun. iki tane de şahit imza atıyor kağıda ama yanında kimse olmasa da o sorun değil yani ordan birileri olur şahit en son sana bir kart veriyor organlarını bağışladığına dair ve sen mutlulukla hastaneden çıkıyorsun

ben öldükten sonra hiçbir yerim işime yaramayacak
neyim varsa bağışlarım.
sağ ol canım

ben öldükten sonra hiçbir yerim işime yaramayacak
neyim varsa bağışlarım.
sağ ol canım

rica ederim canım ne demek ben de öyle düşündüm ama yüzüm de bir başkasında olsun istemedim
kartın fotoğrafını çektim de onu da göstereyim size. gerçi odanın ışığında dandik oldu biraz

böyle bir kart veriyorlar. arkasında da kimlik bilgileriniz ve ölümünüz halinde ulaşılacak kişinin ismi ve telefonu yazıyor.

bebesini elime aldım götürmeye kalktım, nasıl ağlayarak miyavlıyordu
öyle acındırdı ki görseniz sevgiden döversınız
can atıyor odada dolaşmak için
kafasnıı sadece kulubeden çıkarıyor
memişleri hep bebelerin ağzında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…