evet 25i son gel okuyalım en yakın arkadaşımla başladık :d
açık öğretimli oldum canım bugün de
hayırlı olsun canım
gel soslu sen de gel hep beraber aöfli bilgeler olalım
hayırdır bilge limon
senin bölüm işletme miydi soslu
evet 25i son gel okuyalım en yakın arkadaşımla başladık :d
açık öğretimli oldum canım bugün de
sen bizden tecübelisin
bu sene mezunum inşallah
dua edin bana
inş canım hedefin ne peki bitirince
bu sene mezunum inşallah
dua edin bana
inş canım hedefin ne peki bitirince
aslına bakarsan duruma göre hareket edicem
öğretmenliği çok istiyorum ama formasyon giderek zorlaşıyo,hele ki aöf'li için...
bu sene hem kpss'ye hazırlanıyorum hem ales'e
kpss'den iyi bi puan alırsam memurluk için tercih yapcam
alamazsam formasyon için daha sıkı çalışcam(alesten bu yıl çok umudum yok)
öyle işte
inşallah canım
kayıt aşamaları ne limon? önce bankaya mı yoksa büroya mı?
aöflilere öğretmenlik şansı verliyor mu ? ben formasyon alınsa dahi ataması yok falan diye duymuştum. inş onlarla uğraşmadan kpss olur da vakit kaybetmezsin. kpssye önlisans olarak mı gireceksin? lisans mı? önlisans diploması alab,liyorsan bence ön l,sansı dene derim lisansın sınavı hem daha zor hem de puanı çok yüksek
canım önce e-kayıttan bilgilerini giriyorsun, sonra vakıfbanka para yatırıyorsun, sonra da büroya gidiyorsun
canım aöfden ingilizce öğretmeni olanlar biliyorum ben
aöflilere öğretmenlik şansı verliyor mu ? ben formasyon alınsa dahi ataması yok falan diye duymuştum. inş onlarla uğraşmadan kpss olur da vakit kaybetmezsin. kpssye önlisans olarak mı gireceksin? lisans mı? önlisans diploması alab,liyorsan bence ön l,sansı dene derim lisansın sınavı hem daha zor hem de puanı çok yüksek
canım önce e-kayıttan bilgilerini giriyorsun, sonra vakıfbanka para yatırıyorsun, sonra da büroya gidiyorsun
onların farklı canım ing olanlar 2+2 programından kontenjanlı ve puanları çok yüksek ona keza okul öncesi de aynı şekilde
sözde formasyon imkanımız var ama almak da sonrasında atanmak da zor işte
lisans mezunu olucam ama önlisans sınavına girebilir miyim ki?
hoş girsem bile bölümden dolayı pek şansım olmaz gibi sanki
sözde formasyon imkanımız var ama almak da sonrasında atanmak da zor işte
lisans mezunu olucam ama önlisans sınavına girebilir miyim ki?
hoş girsem bile bölümden dolayı pek şansım olmaz gibi sanki
canım aöfden ingilizce öğretmeni olanlar biliyorum ben
lisans mezunu olunca önlisans sınavına giremezsin canım. eskiden oluyordu ama şimdi olmuyor. sistem almıyor kaydını
canım aöfden eğer 2 yıllık diploma aşma şansın varsa bu sene okulu bitirme 1 tane ders bırak kpssne gir seneye o bir dersi ver bitiri okulu. bir tanıdğım böle yaptı ve atandı
çünkü lisansın sınavı ön lisansa göre çok daha zorlu ve puanları daha güzel. tabi sen bilirsin bi dediğimi araştırıp düşün olur mu.
anladım canım. hayırlısı olur inş. ya da kendini gelişirtip etütü merkeinde falan da çalışabilirsin ben sendeki ışığı görüyorum
canım aöfden eğer 2 yıllık diploma aşma şansın varsa bu sene okulu bitirme 1 tane ders bırak kpssne gir seneye o bir dersi ver bitiri okulu. bir tanıdğım böle yaptı ve atandı
çünkü lisansın sınavı ön lisansa göre çok daha zorlu ve puanları daha güzel. tabi sen bilirsin bi dediğimi araştırıp düşün olur mu.
anladım canım. hayırlısı olur inş. ya da kendini gelişirtip etütü merkeinde falan da çalışabilirsin ben sendeki ışığı görüyorum
hımm bu hiç aklıma gelmemişti bi düşüniyim
zaten atanamazsam dersanelere,etüt merkezlerine başvururum heralde napıyım boşa okumuş olmak da istemiyorum
kovmaz heralde yaa sohbet sayfası burasıo açıdan lisansı bitirmesinilk duyduğumda çok zekice geldi bu yöndtem. sör kovucak şimdi burası aöf sayfası mı diye
benim sözlüm de o yüzden bir tane ders bıraktı. önlisanstan atanma ihtimali daha yüksek onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?