- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
sistem beni depresyona soktu pelinim
valla kusura bakma bebeem ben en geç bu gece bitiririm
(inşallah)
sistem hepimize karşı malesef
yaa uffff olmazz ağlarım valla :)
hastayım ateşim var gittim inatla bayram temizliği yaptım, annem yok ama telefonla talimat var( tAbi hasta oldugumu söylemedim)
valla sistem istediğinin(!) öyle bi yanında ki
benim mazeretim var temizlik falan yapmıycam işte,eşim yarın birlikte yapalım dedi,bakalım.....
hatırlamıyorum kiahh raskolnikov ahh -3 -4 gün sanırım
suç ve caza'yı mı okuyosun?
eşim de geçen gece başladı
ben çok sevmiştim
rekor resmen ya benim iki üç hafta oldu mu bilmiyorum güzel ama 30 40 sayfa okuyunca ara veresim geliyor sonra da devam etmiyorum nedense.ya bir de bu isimler beni delirtiyor bir raskolnikov bir rodya bir bilmem ne adama binbir türlü şekilde hitap ediyorlar kafam karışıyor nerdeyse yarıladım bakalım ne olacak devamında
konuyla alakasız ama merak ettim gidip geldin mi eczaneye ne verdi?
gittim simdi geldim evde panadol varmış onu söyledim zaten reçetesiz pek ilaç vermiyorlar ya artık.bir de aspirin c vitaminli aldım.panadol ağrı kesici ates düsürücüydü sanırım yemek yiyip içecegim iyi gelir umarım.
iyi gelir inşallah canım bol meyve ve yogurt tüket
inşallah canımo konuda acayip haklısın
benim de eşim olsun ben de onunla birlikte yapıcam çok heveslendim, annesi cam sildiricekti ona bugün:)
inşallah canım
benimkinin de cam silmişliği çoktur
sağolsun çok yardımcıdır ev ve çocuk konusunda
rekor resmen ya benim iki üç hafta oldu mu bilmiyorum güzel ama 30 40 sayfa okuyunca ara veresim geliyor sonra da devam etmiyorum nedense.ya bir de bu isimler beni delirtiyor bir raskolnikov bir rodya bir bilmem ne adama binbir türlü şekilde hitap ediyorlar kafam karışıyor nerdeyse yarıladım bakalım ne olacak devamında
evet rekorama ondan sonra pek okuma isteğim olmadı
şuan ara verdımfazla geldi sanırım canım şuan okumak ıstemıyor
2 tane isim kullanılıyoruzun ve kısa şekilleri, aklında olsun
harika bir eser
iyiki okumuşum
şu dünya klasiklerine karşı bende bir merak uyandı iyice sanki okumayınca eksik hissediyorum kendimi.isimler evet öyle de bazı isimlerde çok benziyor birbirine.tek aklımda kalan isim kocakarı diyor ya o
benım aklımda kalan kocakarı ve raskolnikov
vicdanını rahatsız eden şey
masum olan kız kardeşi öldürmek
yoksa kocakarı umurunda değil
ay evet ya aynen katılıyorum.ama mecbur kaldı o da birden eve gelmeseydi canım aaa.şaka bir yana bir derken ikisini öldürdü cani raskolnikov.birde razumihin ismi aklımda digerlerini hep karıştırıyorum.
baltacı raskolnikov
bır de sonyobak isimleri ortaya dökünce gelıyor aklımıza
yaptı bir canilik, ama vicdanı asla peşinden ayrılmadı
hani şu öldürme sahnesi var ya sanki orayı okurken korku filmi izlemiş gibi oldum bir de şu kapıya birileri geldi de zorladı ya bizim rodya da zor kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?