sanmam. inşallah umduğun gibi olur her şey
''keşke 2. şansı vermeseydım'' demeni istemem asla
günümün şarkısı sevgili bilgeler
[video=youtube;iELbQkqpZZo]http://www.youtube.com/watch?v=iELbQkqpZZo[/video]
ahh sör ahh, 5 yıldan sonra ayrılmıştık. iki ay geçti, geri döndü.
benim de kafam çok karışık. ne istersen her şey öyle olsun diyor, ben ne istediğimi bilmiyorum.
özetten de özet
canım umarım her şey istediğiniz gibi gider. yeniden aynı kişiyle başlamak çok riskli yazın sör bana da aynı şeyleri demişti ben denemiştim dönmeyi bence içinde kalmasındansa ikinci bir şans vermek daha iyidir. ama temkinli davran, biliyorum gerçi senin temkinli davranacağınıumarım ikiniz için de en iyisi olur
kızlar dersler yüzünden kitaba vakit ayıramıyordum bugün de bayram temizliği falan yaptık evdeama şimdi kahvemi alıp kitabıma başlıyorum uyuyana kadar da kitap okuyorum
şuan aranız nasıl peki?biraz isyankar görüyorum seni
sör ben bile bile lades demiştim çünkü biz 2006dan 2007den beri 8 kere mi 9 kere mi ne ayrılıp barışmıştık ve sorun da bizimle ilgili değildi biz evlilik noktasında aileler yüzünden tıkanıyorduk yine aynı olacağını anladık ve daha başlar başlamaz bitirdik.artık önemsemiyorum o son şanstı içimde ukte kalmaması için denedim sadece o kadar
o bitti mi? ............
1 hafta falan sürdü canım son barışmamızçok oldu yani biteli
yaşandı bitti saygısızca
bitmeye mahkum oluyorlar araya ayrılık girdiği zaman
hayırlısı olsun :) boşver, olmadı işte
canım umarım her şey istediğiniz gibi gider. yeniden aynı kişiyle başlamak çok riskli yazın sör bana da aynı şeyleri demişti ben denemiştim dönmeyi bence içinde kalmasındansa ikinci bir şans vermek daha iyidir. ama temkinli davran, biliyorum gerçi senin temkinli davranacağınıumarım ikiniz için de en iyisi olur
kızlar dersler yüzünden kitaba vakit ayıramıyordum bugün de bayram temizliği falan yaptık evdeama şimdi kahvemi alıp kitabıma başlıyorum uyuyana kadar da kitap okuyorum
sağol canım, bizim ilk ciddi ayrılığımız bu. 5 yıldır iyi gidiyorduk.
evet işte o içimde kalma korkusu var, bakalım hayırlısı olsun ya.
ben nasıl mutlu olacaksam öyle yapacağım galiba, anı yaşayacağım
sizin bitmesine üzüldüm, ama sen böyle mutluysan da iyi olmuş bitmesi
bence de canım anı yaşaözellikle okul çok yoğunken sürekli yarını düşünmek çok yoruyor, düşündürmeyen bir ilişki en temizi şu dönemde
aynen canım, bekleyip göreceğiz
önce haftayaki sınavımı düşünmem gerek
başarılar canım şimdiden, sıkma canını
aynen canım, bekleyip göreceğiz
önce haftayaki sınavımı düşünmem gerek
merhaba bilgeler nasılsnız:)
bugün ne aöf ne ders çalışabildim çarşıdaydım bayram hazırlığı malum ama yatmada önce biraz okuyacağım kitabımdan :)
çalışın köleler
ben bugün kendime doğum günü izni verdim
Kürk Mantolu Madonna'ya başladım
ama ama yazık bize loli
bugün senin doğum günün müü :??
o kitap çok güzel ben çok beğenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?