Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ahh sör ahh, 5 yıldan sonra ayrılmıştık. iki ay geçti, geri döndü.
benim de kafam çok karışık. ne istersen her şey öyle olsun diyor, ben ne istediğimi bilmiyorum.
özetten de özet

canım umarım her şey istediğiniz gibi gider. yeniden aynı kişiyle başlamak çok riskli yazın sör bana da aynı şeyleri demişti ben denemiştim dönmeyi bence içinde kalmasındansa ikinci bir şans vermek daha iyidir. ama temkinli davran, biliyorum gerçi senin temkinli davranacağını umarım ikiniz için de en iyisi olur

kızlar dersler yüzünden kitaba vakit ayıramıyordum bugün de bayram temizliği falan yaptık evde ama şimdi kahvemi alıp kitabıma başlıyorum uyuyana kadar da kitap okuyorum

şuan aranız nasıl peki? biraz isyankar görüyorum seni

şuan aranız nasıl peki? biraz isyankar görüyorum seni

sör ben bile bile lades demiştim çünkü biz 2006dan 2007den beri 8 kere mi 9 kere mi ne ayrılıp barışmıştık ve sorun da bizimle ilgili değildi biz evlilik noktasında aileler yüzünden tıkanıyorduk yine aynı olacağını anladık ve daha başlar başlamaz bitirdik. artık önemsemiyorum o son şanstı içimde ukte kalmaması için denedim sadece o kadar

o bitti mi? ............

bitmeye mahkum oluyorlar araya ayrılık girdiği zaman
hayırlısı olsun :) boşver, olmadı işte

aslında benim için 2 yıl önceki ayrılığımızda tamamen bitmişti, yazın bana döndüğünde duygusal boşluktaydım ve kendimi kandırmak istedim, olmadı. ertesi gün uyandığımda da hafiflemiştim böyle daha iyi oldu benim için

haruki murakami kitaplarını okuyan var mı kızlar? çok merak ediyorum, çok kalınlar ve daha önce hiç okumadığım bir yazar, alıp almamak konusunda tereddütlüyüm

sağol canım, bizim ilk ciddi ayrılığımız bu. 5 yıldır iyi gidiyorduk.
evet işte o içimde kalma korkusu var, bakalım hayırlısı olsun ya.
ben nasıl mutlu olacaksam öyle yapacağım galiba, anı yaşayacağım
sizin bitmesine üzüldüm, ama sen böyle mutluysan da iyi olmuş bitmesi

bence de canım anı yaşa özellikle okul çok yoğunken sürekli yarını düşünmek çok yoruyor, düşündürmeyen bir ilişki en temizi şu dönemde

merhaba bilgeler nasılsnız:)
bugün ne aöf ne ders çalışabildim çarşıdaydım bayram hazırlığı malum ama yatmada önce biraz okuyacağım kitabımdan :)

çalışın köleler
ben bugün kendime doğum günü izni verdim
Kürk Mantolu Madonna'ya başladım
aynen canım, bekleyip göreceğiz
önce haftayaki sınavımı düşünmem gerek

merhaba bilgeler nasılsnız:)
bugün ne aöf ne ders çalışabildim çarşıdaydım bayram hazırlığı malum ama yatmada önce biraz okuyacağım kitabımdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…