o niyeki?sende bugün formundasın maşallah
dediğim gibi, formundasın formunda
Huzur'u lisede ödev olarak okumuştuk
o zaman için çok sıklımıştım sonra tekrar okuyunca çok beğendim
Beş Şehir'i de Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü de çok merak ediyorum
inşallah en kısa zamanda okurum
bakalım sen beğenicek misin,yorumlarını eksik etme bilge limonluşeker
Saatleri Ayarlama kesinlikle muhteşem bir kitap
eminim öyledir
editkumasan şaşardım zaten
ha gayret az kalmış
merhaba nalan( evet sen, evet sen sen, sende varsın, sende, ikinizde, hepinizde )
böyle deyınce herkes üzerine alınsın, farkındaysanız alıntısız yazmışım
merhabalar sevgili bilgeler
arkadaşımın annesinin yaptığı "lutenitsa" diye bir kahvaltılığı markette bulduğuma o kadar sevindim ki. denemediyseniz deneyin derim, bu markası değil sosun adı. ben bir ekmek bitirdim sürüp yiyerek
merhabalar sevgili bilgeler
arkadaşımın annesinin yaptığı "lutenitsa" diye bir kahvaltılığı markette bulduğuma o kadar sevindim ki. denemediyseniz deneyin derim, bu markası değil sosun adı. ben bir ekmek bitirdim sürüp yiyerek
merhabalar Sorella
Buralar sabah bos kalmasin diye en once gelip bildirimimi yaptim ben de
yuhhh.................
merhabaiş sarellaya kadar gıdıyor
eferin hep buralarda ol
Merhaba bilge beba :)
nasil bisi bu icinde ne var merak ettim dogrusu kilo almaya calisan biri olarak
yuhhh.................
merhabaiş sarellaya kadar gıdıyor
eferin hep buralarda ol
içindekileri alıntılıyorum canımközlenmiş biber-patlıcan-domates, havuç, sarımsak, toz biber, şeker, tuz, kimyon, karabiber
baharatlı böyle muhteşem bir şey bence, çok hafif de bir acısı var. bence daha çok olabilirmiş
cok guzel bisiye benziyorhangi markada var bu bebacim?
acisini olmadi ben evde eklerim cok severim aciyi zaten, bazen evde bisi olmadiginda aci salcayi ekmege suruyorum ben de
canım benim aldığım mansur diye birşey, hiç duymamıştım daha önce markette denk gelip aldım
başka markalarda var mıdır bilmiyorum ama bunun tadı da ev yapımı gibi. güzel yani güvenip alabilirsin
oyle deme Sor guzel bisi buldugumda ben de bir ekmegi yemeden birakmam, hele ki ekmek de tazeyse
evet ac oldugum cok mu belliaz kaldi sarelle yazicaktim
bayram temizligimi bitirdim hasatim cikti iki dk oturiyim ortaligi kolacan edeyim dedim cok aciktigimi farkettim oturunca
içindekileri alıntılıyorum canımközlenmiş biber-patlıcan-domates, havuç, sarımsak, toz biber, şeker, tuz, kimyon, karabiber
baharatlı böyle muhteşem bir şey bence, çok hafif de bir acısı var. bence daha çok olabilirmiş
hiç sorma sör ya, ne biçim yedim.bütün gün onu yedim ama, bir kutu da peynir bitirdim
tamama canim tesekkur ederim bakiyim ben bi tansas a kipa ya falan :)
ben de yemekten sonra salca sureyim ekmege bari canim cekti
acıkmışsın sen
ekmek tazeyse bazen bende yıyorum 1 tane
sarmadıysa zorlasan da gitmez canımloliss gulme sirf sen bitirdin diye sabah uyaninca okudum yoksa cik gitmiyor pek sarmadi
bak bakalım umarım bulursun, bana da arkadaşım sevdirmişti
yayılsın bu lutenitsa herkes yesin
tazeydi yaa fırından aldım sıcacık, ama kepek ekmeğiydi bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?