Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

canim bana da disci gece plagi verdi takamiyorum ama midemi bulandiriyor, demek gece ne kadar sikmissam bugun de kirmak nasip oldu disi

Selam bilgeler dün bi taraftan seminer hazırlığı yaparkene bi kaç foto gördüm

Ama kendimi sadece başbilgeye gösterdim

limossss???? ask olsun ben gostermistim oysa ki.... kustum sana

Sor selamin aleykum ( boyle de selam veren ilk bilge ben oldum sanirim )

bende bir ton kitap var da ya cok on yargiliyim okumamak icin ya da okumus oldugum cok..
ama katilmak isterim nasilsa bos gezenin bos kalfasiyim hala Dirilis teyim bilmiyorum kacinci sayfadayim o kadar oldu elime almayali

herkes ders çalışıyor ya
karıstırıyorum işte
anladın sen onu
o yüzden , ders çalış ya da kitap oku dedım

şaka maka yarından sonra fazla takılamam artık ders çalışcam artık mecburum ben çıktım herkese iyi geceler:) kitapta da en son şeyde kaldım bu manyak dunyanın nişanlısı var ya sen git sonyanın cebine çaktırmadan para koy sonrada hırsız de.ama neyseki ispatlandı devamını okuyayım bakalım neler olacak

merhabalar.. eşimin aradığı bir kitap var uzun zamandır bulamıyor bende kendisine hediye almak istiyorum bu kitabı..

arkadaşlar jules payot irade terbiyesi kitabın ismi.. eğer elinde olan varsa makul bir ödeme yaparak kitabı almak istiyorum..

merhaba, netten sipariş verseniz bence daha iyi olur sizin için:26:
belkı burada olan arkadaşlarımızın vardır, bilemem orasını
ama netten daha rahat temın edılebılır dıye söyledım

Son düzenleme:
günaydın bayanlar

sör sabah james blunt dinledim. gözüm açıldı. hastasıyım kendisinin.teşekkürler.

yarışma için elimde savaş ve barış (toplam 1000 sayfa)

kitap hırsızı 526 ydı galiba

vadideki zambak var

yani yarışma için ağar kitaplar.onlar olmaz sen yeni kitap belirle ben alırım farketmez.

teşekkür ederim geçtiğimiz haftalarda çoğumuzun doğum günüydü
o zaman geçtiğimiz haftalarda doğumgünü olan herkesin doğumgünü kutlu olsun siz terazilerrr :81:
benimde tee kasımın sonunda patavatsız bir yay'ım ben:18:
piyonist ben de seni görmüşken hemen söyleyim;kitaplığına bayıldım
loliss çok teşekkür ederim değiştirdim yine. tıklık tıklım olmuştu çıkarttım yine bazılarını. son halini de eklemek isterim aslında bi ara.

sör ayrıca dün kitabımdan 140 sf okudum bu gelişmeleri dikkate alırsan sevinirim

Günaydınlar

Ben dün yine kitap okuyamadım İşlerim erken bitti ama canım hiç okumak istemedi

Yarışmaya katılmak konusunda kararsız kaldım ağır okuyorum ben ya

Günaydın Kitap Kurdu Bilgeler,
Ben yarışmaya değil yarışmamaya katılırım. Ben katılırsam yarışMA olur o! ya da yarış(ama)ma :)
Yarışamam kimseyle, 639 Sayfa kitap 90 gündür elimde...

Son 40 sayfa... Umarım bugün biter!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…