Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben günü 88. sayfayla kapatıyorum,
Kitap kurtlarına iyi okumalar ,uykuculara da iyi uykular :114:

Son düzenleme:
Oooo dün geceden beri sayfalar çok hızlı atlamış. Ben dün okumak için çıktığımda iki saat okuyabildim. 83'e geldim. Anladım ki mola verince yeniden kitaba oturmuyorum. Şimdi devam ediyorum ama ondan önce kitaptan birşeyler paylaşmak istedim.
Ahmet Altan - Kılıç Yarası Gibi
sy 31:
"Felsefe, mükemmelin sırrını arar ve bulamaz... Binlerce yıl aradılar, ölümün kapılarına gelip durdular, eğer öbür dünya olsaydı mutlu filozoflara orada rastlayacaktık; aradıklarını buldukları için mutlu ve can sıkıcı olacaklardı; o zaman onları dinlemeyecek, okumayacak, aşağılayacak ve sıkılacaktık. Bulamadıkları için şimdi yüceltiyoruz onları; mükemmeli bulamamaları bizi kutsuyor, yüceltiyor çünkü. Kendi eksikliğimize uyuyor hayatın eksikliği."

sy 32:
"...ölüler yalnızca kendi hayatlarıyla ilgiliydiler; hep kendilerini, kendi hayatlarını anlatıyorlardı. Onlar oldukları yerde durmuşlar, zaman yanlarından akıp geçmişti; Osman bunu anlamıştı; sen durursan ve zaman yürürse ölüyordun, sen yürürsen ve zaman durursa deliriyordun..."

sy 22:
"...Fransız çiftin manyakça fikrine uyularak, romla ıslatılmış altı çift iri ıstakoz ateşe verilip yalının rıhtımına bırakılmış, her yanlarından ateş fışkıran zavallık hayvanlar solungaçlarını titreterek... yürümüşlerdi. Denize düşmeden uşaklar tarafından yakalanan ıstakozların tütsülenen etleri sofraya konmuştu, yanık kokan beyaz etlerden misafirler korka korka birer lokma alıp tatmışlar, ama bu garip deniz canavarının tadından pek bir şey anlamamışlardı."

Dayak Birincisi kitabım bitti. Muzaffer İzgü' nün son yıllarda yayınlanan diğer kitaplarını da mutlaka okumam gerek.

hafta sonunda Körlük kitabımı da bitireceğim. 90 sayfasını okudum, 270 sayfası kaldı. bu kitabı da çok sevdim, filminin yarısını izlemiştim ama, kitap çok daha keyifli.

Günaydın kızlar..
Dün akşam burdan çıktıktan sonra 40 sayfa okudum. Sabah da kahvaltıdan sonra 50 sayfa okudum. Geriye 100 sayfam kaldı.

Günaydın kızlar..
Dün akşam burdan çıktıktan sonra 40 sayfa okudum. Sabah da kahvaltıdan sonra 50 sayfa okudum. Geriye 100 sayfam kaldı.

günaydın bacım sana da...

benimde şu sınav illetim bitsede tekrar dönsem okumaya.....

sınav kipatlarınıda saysak yaaaa okuma için

ayy çok özledim 5 kipat aldım kendimeeee okuycammmmmm marta kadar

hemen yeni kitaba başlayayım dedim eşimi gönderdim kitap almaya küçük mucizeler dükkanını istedim ama yokmuş. Var mı önerisi olan böylr sürükleyici olsun istiyorum hiç evden dışarı çıkamıyoruz oğluşum astımmış tüm hayatımız ev artık bazen sesli okuyorum kitap alışkanlığı edinsin istiyorum ama 15 aylık daha ona aldığım kitapların hepsini yırtıp kemirdi. ama yine de beyninde bir prototip oluşuyormuş... bununla birlikte ne zaman bigisayarın başını boş bulsa hemen çörekleniyor allah allah hiç anlamış değilim

allah sağlık şifa versin oğluşunaaaa.. banada bir bebiş versin
yeni nesil veledleri böyle bacım bilgisayara acaip meraklarrr...

yeni kitap olarakdaaa ne tarzda bir sürükleyici kitap diyorsun bilemem ben sema maraşlının aile içi iletişim kitaplarını hepsini okudum nerdeyse evliliğim adına okudum...
şimdi vehbi vakkasoğlunun ailed sevgi iletişimini okuyorum

ama sürükleyici olarak bacım uçurtma avcısını okuyor harika dediii üsluba

teşekkür ederim inşallah seninde bebişin olur. aile içi iletişimi okuyorum demişsin nasıl peki uygulayabiliyor musun etkisi oluyor mu evliliğine???

bu gaz benim ayaklarımı baya bir süre yerden keser

dün 10 sayfa okudum çok deil ama az da sayılmaz :101:

merhabalar efem

bende okumaya başladım kitabımı, zaten dört günüm var kaldı üç günüm : ))

Merhabalar
Kitapta 250deyim.
310 sayfa bakalım ne zaman bitecek?
Ömrümü yedi bitmedi hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…