çok saolsarımsaklı ve sirkeli sos yoktur umarım:120:
ben bunu sade severim, üzerinde tereyağla yanmış kırmızı bıber olabilir:)
ben de çok tatlı şarkı söylüyorum ama, dinleyenlerim beni anlamıyor
gerçekten çok tatlı bir smile. sabah eşime göstereyim, bakalım o da beni tanıyabilecek mi?
Ben günü 88. sayfayla kapatıyorum,
Kitap kurtlarına iyi okumalar,uykuculara da iyi uykular :114:
Günaydın kızlar..
Dün akşam burdan çıktıktan sonra 40 sayfa okudum. Sabah da kahvaltıdan sonra 50 sayfa okudum.Geriye 100 sayfam kaldı.
allah sağlık şifa versin oğluşunaaaa.. banada bir bebiş versinhemen yeni kitaba başlayayım dedim eşimi gönderdim kitap almaya küçük mucizeler dükkanını istedim ama yokmuş. Var mı önerisi olan böylr sürükleyici olsun istiyorum hiç evden dışarı çıkamıyoruz oğluşum astımmış tüm hayatımız ev artık bazen sesli okuyorum kitap alışkanlığı edinsin istiyorum ama 15 aylık daha ona aldığım kitapların hepsini yırtıp kemirdi. ama yine de beyninde bir prototip oluşuyormuş... bununla birlikte ne zaman bigisayarın başını boş bulsa hemen çörekleniyor allah allah hiç anlamış değilim
allah sağlık şifa versin oğluşunaaaa.. banada bir bebiş versin
yeni nesil veledleri böyle bacım bilgisayara acaip meraklarrr...
yeni kitap olarakdaaa ne tarzda bir sürükleyici kitap diyorsun bilemem ben sema maraşlının aile içi iletişim kitaplarını hepsini okudum nerdeyse evliliğim adına okudum...
şimdi vehbi vakkasoğlunun ailed sevgi iletişimini okuyorum
ama sürükleyici olarak bacım uçurtma avcısını okuyor harika dediii üsluba
bu gece elımdekı kıtap bıtecek
iki kitap seçtim kendıme ,ikiside ince
dostoyevskı-''insancıklar'' ve ''beyaz geceler ''(77 s)(152 s)
toplam: 229 s.
güzellerim benim, okuyucularım, hepimiz teker teker seçilmiş insanlarız bu konuda.
ve allah benım aklıma bu konuyu açmayı soktu
ardından sizleri gönderdisiz bir amaca hizmet ediyorsunuz ve bu dünyanın bilgeleri olacaksınız
hepımız seçilmişiz
( amma da gaz verdım hepımıze , bir süre lütfen idare edelım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?