- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
ben de öğleden önce temizlik yaptımMerhaba bilgeler
Bugün temizlik günüm, bi oturma odam kaldı Eki Görüntüle 843735
Temizlik bittikten sonra 150. sayfadan devam edicem kitabıma
nasılsın gülümsünmerhaba,
çok tatlısınız bilgeler, EMPATİ bitti diye yurt genelinde kutlamalar yapmışsınız. sağ olun var olun.
yeni kitabım : " Çiçekler Susayınca - Ahmed Günbay Yıldız " 76. sayfadayım. Vatana millete hayırlı olsun. Aşağıdaki sözü de kitaptan okudum. Hiç duymamıştım. Beğendim.
"Kar Yağmadık Kış, Hâl Gelmedik Baş Olmaz."
herkese hayırlı günler bilgeler bugün kitap siparişlerim geldi. şah sulatandan sonra okuyacaklarım kahraman tazeoğlu-bukre, jojo moyes-senden önce ben, ahmet batman-soğuk kahve
...
nasılsın gülümsün
hemen 76.sayfaya gelmen sorunun empati'de olduğunun en güzel göstergesi bence
...
Sağ ol Lolisss, hep diyordum zaten sorun EMPATİ'de...
Sorun aküde ( recep ivedik)
selamSelam bilge kurtlar
Hala başlıcam okumaya
Sör, dün pc felç oldu balım, elim kolum bağlandı valla hiç bir yere giremedim doğru düzgün
selam
ben de öğleden önce temizlik yaptım
2 saattir de ders çalışıyorum
Yetmiyor raflar yetmiyor Eki Görüntüle 843817
hayırlı olsun yeni kitapların
popülerlerden gidiyosun
ben deeeBen de akşam Tarih çalışicim
Yetmiyor raflar yetmiyor Eki Görüntüle 843817
raflar da çok olsun kitaplar da :122:
sağol cnm çok satanlar listesine göre ve yapılan yorumlara göre sipariş veriyorum :) özellikle bukreyi çok beğeniyolar çok merak ediyorummm
merhaba,
çok tatlısınız bilgeler, EMPATİ bitti diye yurt genelinde kutlamalar yapmışsınız. sağ olun var olun.
yeni kitabım : " Çiçekler Susayınca - Ahmed Günbay Yıldız " 76. sayfadayım. Vatana millete hayırlı olsun. Aşağıdaki sözü de kitaptan okudum. Hiç duymamıştım. Beğendim.
"Kar Yağmadık Kış, Hâl Gelmedik Baş Olmaz."
meraba cnm bukreyi gecen hafta bitirdim ve cok güzell akıcı içinde bi çok altı çizilcek cümlelerde var sonu bıraaz karısık sadece...
soğuk kahveyide almışsın hangisine başlıyorsun bilmiyorum ama bitirince yazarsan düşüncelerini bende düşünüyorum okumayı...
senden once ben jojo moyes herkes dillere destan dedi aldım ağlamaktan bi hal oldum dediler fakat ben tek bir damla yaş dökmedim sanırım duygularım körelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?