Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hevet burdayim :)

Hayat gitmeyeydi gaza getirmek icin sey dicektim Bebato dun hic itiraz etmedi hemen yapti albumunu, onun icin ona daha cok resim daha cok resim atacagim az sonra :) Ama gitti malesef

ben üç tane koydum, yani atabilirsin daha fazla

iyiyim fıstıklar sizler nasılsınız?

iyiyim ben de canım, görüşemedik bayadır neler yapıyorsun?

bu konuda hiç resim koymamış biriyle misal ver
demek istedım

mesela gülümsün koymadı değil mi, onu görmedik hiç. sıkıştırsak mı

iyiyim ben de canım, görüşemedik bayadır neler yapıyorsun?

annem mutfaktan bağırıyor :))) ben kaçar...

kitabımda 222. sayfadayım

Sen de fazla mal goz cikarmaz mi diyorsun

Evet demin benim de aklima o geldi hem de empatiyle birlikte cekinsin bu ani olumsuzlestirelim

Daha 50 deyim ama bi otursam bitiricem ince zaten Sevdim ama simdilik sive olayi cok hosuma gitti hatta :) Adanalilar gibi konusurum artik bu gece bitirirsem yarin gorursunuz :)

konuşak kız nolcak:)))) hehe niğdede okudugum için adanalı cok arkadaşım vardı:)

Daha 50 deyim ama bi otursam bitiricem ince zaten Sevdim ama simdilik sive olayi cok hosuma gitti hatta :) Adanalilar gibi konusurum artik bu gece bitirirsem yarin gorursunuz :)

zaten kaç sayfalık kitap ki? çoktan begenıp begenmemıs olacagını anlamıs olmak gerekıyordu

zaten kaç sayfalık kitap ki? çoktan begenıp begenmemıs olacagını anlamıs olmak gerekıyordu

130 kusur sayfa sanirim. Dirilis' i bitirdigim gun bi gazla ona da basladim, arkadasim kaza gecirince tum zamanimi onunla gecirdim 3-4 gundur.... Yoksa bi oturusta bitirmelik, sevdim tamam mi hih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…