Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aydınlatmanız teşekkür ederim bilgeler..

Emrah Serbes - Erken Kaybedenler`e start veriyorum.. (;

Sabahtan beri kaç oldu konuya giriyorum.şükür tekrar açılmış.çok üzülmüştüm.bi ümit tekrar girince açıldığını gördüm çok sevindim.
Umarım sör le jade de aramıza geri döner, kötü bi şey olmamıştır inş

Oraya da bildirmiştim de bitirip tekrar başladığımda, kafam karıştı o sebepten..

yok yok orası liste daha kolay yapılabilsin, okunan kitaplar sayılsın diye var. başlamalar yarım bırakmalar efendim şu sayfadayım ben demeler buraya

[h=5]"Bir laz düşünür der ki;
Yarimden ayrı düştüm gözlerum nemli nemli, rakı haramdur diye çay içtum demli demli "
[/h]

Son düzenleme:
Benim kocam gelcek ya
Çıkıyorum ben, devam edin siz, güzel güzel okuyun taam mı?
Görüşürüz, seviyorum sizi. Hepinizi bir arada görmek o kadar güzel ki

cancağazlarım, benim azıcık bir işim var.
akşam gelirim konuşuruz, yine doldurmayın sayfaları

Saiking, biz konunun aktif üyeleriyiz. Bizim bile haberimiz yok ne olup ne bittiğinden!

bütün bilgeler sahip çıkıyoruz canım konuya

yeni başbilgemiz yas oldu, ben layığıyla yapacağına da eminim

Anladım şekerler...nasıl olduğu önemli değil de kişilerin kalbi kırılmamıştır umarım...canları sağolsun

Benim de güvenim tam yeni ekibe tabi tüm bilgelere...

Mülakat bi geçsin canavar gibi okuycam kitaplarımı...bekle beni liste:)) ilk sırada Sabahattin Ali ustadan 'Kuyucaklı Yusuf' var

Popstar alaturkayi gectik

Birazdan da ben halaya basliyorum basi da sen cekersin artik
Ben iyi halay başı olurum Pelin!
Mardin Kapı Taşları le le le le le le le le canım, Mardin Kapı Taşları, Yarin Kalem Kaşları, Bugün Ben Yari Gördüm, Kıvrım Kıvrım Saçları le le le le le le le le canımmm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…