- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
Biz de seni gördüğümüzevsevindik Sörbulunabılır
güzel dostluklar edındıysenız ne mutlu bana
çok sevındım
tiroş haklı Sör topiğimiz çok güzel ve insanlarımız çok sıcak
Biz de seni gördüğümüzevsevindik Sör
Hafta sonundan bir şey anlamadım ki...
Cumartesi günü iki tane sınavda görevliydim, üstelik ikisi arasındada baya zaman vardı. Bugünki sınavı bir devreme sattımda evimden çıkmadım çok şükür.
Vadide ki Zambağa başlamadım daha. Charlers Dickens Zor Yıllar var birde, okumuş olan var mı? Bu kitap nasıl acaba :26:?
yaa kızlar ben kitap okuyamıyorum elime bile alamıyorum 1 haftadır hiç okuyasım gelmiyor yaaaaaaa ne oldu bana böyle:2::2:
insanın evi gibisi yok cidden
bende nar ağacına başladım ama elime alamadım 2 gündür
Ben bugün öğle yemeğimi nasıl yedim onu bile hatırlamıyorum ayran içtiğimi de sanmıyorumtiroş bugün senlen görüşemedik ayran içtik ayrı m ı kaldık:118:
vermedım dahaolmadı.
bir ara koyarım
lolişş bende özledım heralde
Bazen oluyor böyle.
Gözlerim çok ağrıyor. Ben zaruri ara vermek zorunda kalıyorum dönem dönem. Bu aralar sağ gözüm rahat durmuyor, galiba fetret devrine gireceğim yine ...
Ben bugün öğle yemeğimi nasıl yedim onu bile hatırlamıyorum ayran içtiğimi de sanmıyorumAma yoğurt yedim
Ben bugün öğle yemeğimi nasıl yedim onu bile hatırlamıyorum ayran içtiğimi de sanmıyorumAma yoğurt yedim
Nar Ağacıyla ilgili yorumlar güzel. Bende okumayı düşünüyorum ama gözlerim her an su koyverebilir...
bir çelebi mehmet lazım o zaman sanaya evet bende de oluyor ama okudugum kitaptan mıdır nedir anlamadım..bir de kpss ye hazırlanıyorum ondan da pek vakit bulamıyorum
yok kız ne olucak deli mi nebişi olmadı de mi :26: yoğurttandır o zaman o kesin yoğurttan canıım
Lolişim evet yoğunluk dediğin gbi ama sürekli ders yok çocuklara oyun oynatıyorum bir de:)dersaneden farkınız yok galiba tiroşum
bende o yüzden almıştım umarım beğenirim
doktora gittin mi peki belki dinlendirici falan gerekir
merhaba bilgelerim, nasılsınız?
Canım hoşgeldin, özlettin kendini
Bir daha gitme öyle habersiz
Sör konuştuk Yas la anladığım kadarıyla bana listeyi atmış ben yarın sabah tablo yapıp yayınlıcam, pc babamda şu anmerhaba yasmın. liste hazır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?