Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hafta sonundan bir şey anlamadım ki ...

Cumartesi günü iki tane sınavda görevliydim, üstelik ikisi arasındada baya zaman vardı. Bugünki sınavı bir devreme sattımda evimden çıkmadım çok şükür.

Vadide ki Zambağa başlamadım daha. Charlers Dickens Zor Yıllar var birde, okumuş olan var mı? Bu kitap nasıl acaba :26:?

yaa kızlar ben kitap okuyamıyorum elime bile alamıyorum 1 haftadır hiç okuyasım gelmiyor yaaaaaaa ne oldu bana böyle:2::2:

insanın evi gibisi yok cidden

bende nar ağacına başladım ama elime alamadım 2 gündür

yaa kızlar ben kitap okuyamıyorum elime bile alamıyorum 1 haftadır hiç okuyasım gelmiyor yaaaaaaa ne oldu bana böyle:2::2:

Bazen oluyor böyle .

Gözlerim çok ağrıyor. Ben zaruri ara vermek zorunda kalıyorum dönem dönem . Bu aralar sağ gözüm rahat durmuyor, galiba fetret devrine gireceğim yine ...

Son düzenleme:
Bazen oluyor böyle .

Gözlerim çok ağrıyor. Ben zaruri ara vermek zorunda kalıyorum dönem dönem . Bu aralar sağ gözüm rahat durmuyor, galiba fetret devrine gireceğim yine ...

bir çelebi mehmet lazım o zaman sana ya evet bende de oluyor ama okudugum kitaptan mıdır nedir anlamadım..bir de kpss ye hazırlanıyorum ondan da pek vakit bulamıyorum

bir çelebi mehmet lazım o zaman sana ya evet bende de oluyor ama okudugum kitaptan mıdır nedir anlamadım..bir de kpss ye hazırlanıyorum ondan da pek vakit bulamıyorum

Çelebi Mehmet' in faydası olur mu bilmem ama sağlam bir göz doktoruna ihtiyacım olduğu kesin .

bende o yüzden almıştım umarım beğenirim

doktora gittin mi peki belki dinlendirici falan gerekir

Benim numaram yüksek baya. 4' e doğru gidiyorum koşar adımlarla.

Keşke 4 tane gözümüz olsaydı , ikisi yorulunca diğer ikisini kullanırdık:44:...

selam kızlar nişanlım askerden izne gelmişti malum giremedim bi 10 gündür falannn nasılsınız ayrıca ben kitabımı bitirdimm nereye yazıyordum ilk konu şeyine baktım sanki link vardı orda başka biyere yazıyoduk göremedim ama sorıym dedim onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…