Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de 3 kez arka arkaya oldum..
Bir de östaki borum tıkanmış, kulağım da duymuyordu..
Yeni yeni iyileşiyor, doktor zaman alabileceğini söyledi..

ahh canım gecmiş olsun yaa benim de bazen grip oldugumda bademciklerim kulaklarıma vuruyordu duymuyordum..Allah şifa versin hepimize

ahh canım gecmiş olsun yaa benim de bazen grip oldugumda bademciklerim kulaklarıma vuruyordu duymuyordum..Allah şifa versin hepimize

Amin canım, hepimize geçmişler olsun.. (;
Benim kulağıma hiç vurmuyordu ama ben grip de olmuyormuşum zaten..
Ufak soğuk algınlığı imiş, hiç böyle birşey geçirmemiştim çünkü..
Bir dahası olmaz umarım..

"Ben daha ilk andan beri onu sevmeye kararlıydım. Ve o buna karşı son derece açıktı. Çünkü her kötü oğlan, kendisini bağışlayacak ve buna rğmen sevecek bir kadına ihtiyaç duyar. Onun için bu bendim. Her zaman ben oldum. Yegâne…" Markiz (Marki De Sade’ın Evliliği)- Sibylle Knauss

Akşama misafirim var, sabahtan tatlımı falan yaptım, azıcık bir kitap okumadan önce uğradım. Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları 259 dayım. En geç yarın sabah bitmesini hedefliyorum

lolik ve limoşcan nasıl geçti bakiim sınavlarınız?

Aziz Nesin'in Bay Düdük' e başlıyorum

ben bi gazla yazılmıştım hiç çalışamadım. muhasebe ve hukuk çok zordu yorumla yapılacak gibi değil. iletişimde üniden kalan bilgileri kullanmaya çalıştım bilgi tekonoloj,leri vardı birde salladım. Finale çalışacağım inş ya da bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…