ayy maşallah Allah analı babalı büyütsünselam bilgeler
birer hafta arayla en yakınım 2 kişinin bebişleri oldu çok tatlı bişi ya
mucizeye tanık olmak
ya çok garip bişey . arkadaşım 7 yıl çocuk yapmadı bakamam falan diye çok zor hamilelik geçirdi 9 ay yattı çok zor doğum geçirdi ama oğluşuna bir bakışı var onun gözlerini böyle hiç görmemiştim , dünyadaki diğer her şey o kadar önemsiz ki
evelenip anne olasaım geldi ya
ahh kızlar nasıl güzel bi duygu anlatmak mümkün değilEvet canım ben bir de o gün doğumdan sonra doğum-ölüm olaylarını varoluşu çok irdelemiş ve evlenip anne olmak istemiştim seningibi :)
Kızlar selaaam, Yaşar Kemal Binboğalar Efsanesini bitirdim. Ne zamandır kapağını açamıyodum. de kalmıştım. bugün oturdum bitti. Bayıldım. Nasıl bir anlatım bu böyle ya.
Yıllar önce Beyaz Gelincik diye bi dizi vardı hatırlar mısınız? O dizide de Halil le Ceren vardı. Bu kitaptan alınmış o isimler. Kitap Çukurova civarında yörüklüğün bitişini anlatıyor. Yaşar Kemalin kendi cümleleriyle "bu bir yörük obasinin gercekci romanidir. obanin yok olusunun hikayesi, belki de agitidir. bu tükenen yörük obasi, koca osmanliyi, selcukluyu, daha nice devletleri kurmustu." :)
Yaşar Kemal'in kendine has dili, bunun yanında yörüklerin kullandığı deyimler falan. bir sürü değişik kelime öğrendim. Kozanoğlu bozlağı eşlinde okunması da ayrı bir keyif katıyor romana. :))
Latife Tekin rüyalar ve uyanışlar defterine başlamayı düşünüyorum. Daha önce Berci Kristin çöp masalları kitabını okumuştum aynı yazarın. Çok sevmiştim. O da gecekondu hayatıyla ilgiliydi. Evet ben mülkiyet haklarıyla ilgili şeyler okumayı seviyorum galiba :)
Yaşar Kemal'in kitaplarını okumayı çok çok istiyorum ama kitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var o yüzden hep ertelemek zorunda kalıyorum
Günaydınlarrrr
Akşsam akşam bebek muhabbetine dalmışsınız bakıyorum
Loliss senin çocuklu olduğunu bilmiyordum, şaşırdım.
Herkes güzelliklerinden bahsetmiş ama çocuk bakmak inanılmaz bir özveri gerektiriyor. Hayatından birkaç yılı çıkarıyorsun, sonra tabii kardeş geliyor:18: Bu böyle sürer gider, öyle beşikte dursa sevmelik ne güzel olurdu
Merhaba
Merhabagünaydın kızlar hayırlı sabahlar..
sur ben 1hafta 10gün kitap okuyamıcam. topiğe uğrayabilirim uğramayabilirimhaber verim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?