Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam bilgeler

birer hafta arayla en yakınım 2 kişinin bebişleri oldu çok tatlı bişi ya

mucizeye tanık olmak
ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün

Evet canım ben bir de o gün doğumdan sonra doğum-ölüm olaylarını varoluşu çok irdelemiş ve evlenip anne olmak istemiştim seningibi :)
ahh kızlar nasıl güzel bi duygu anlatmak mümkün değil
hadi siz de evlenin de bebiş sevelim

bu arada kaç gündür bildirim yapmıyorum
Tanrı'nın Unutulan Çocukları-65teyim

iyi akşamlar bilgelerim Markiz 71.sayfadayım güzel gidiyor ama pek vakit ayıramıyorum, merak içinde bırakıyorum kitabı elimden

Yaşar Kemal'in kitaplarını okumayı çok çok istiyorum ama kitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var o yüzden hep ertelemek zorunda kalıyorum

Yaşar Kemal'in kitaplarını okumayı çok çok istiyorum ama kitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var o yüzden hep ertelemek zorunda kalıyorum

Köşe yazılarını birleştirdiği bir serisi vardı. Bu Diyar baştan başa serisi sanırım. Çok hızlı ilerliyor. Seni bekleyen kitaplardan sıkıldığın yerde alıp okuyabilceğin kitaplar. Romanları kadar etkileyici olmuyormuş yine de. Ben de ilk defa bir romanını okudum. Gerçekten baba bir roman yani. Emek var hissediyosun :)

iyi geceler bilgeler çalıkuşu sayfa 452

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr

Akşsam akşam bebek muhabbetine dalmışsınız bakıyorum

Loliss senin çocuklu olduğunu bilmiyordum, şaşırdım.

Herkes güzelliklerinden bahsetmiş ama çocuk bakmak inanılmaz bir özveri gerektiriyor. Hayatından birkaç yılı çıkarıyorsun, sonra tabii kardeş geliyor:18: Bu böyle sürer gider, öyle beşikte dursa sevmelik ne güzel olurdu

yanlış hatırlamıyorsam lolisin 2,5 yaşında miray diye kızı var . ya uzaktan sevmesi çok güzel

Günaydın Kızlar İyi Haftalar

Nefes Nefese - sanırım 297. :44: sayfadayım 1: hatırlayamadım sayfayı ) çok beğendim kitabı dün evde olsam kesin biterdi..
Cumartesi hem temizlik yaptım hem de 200 sayfasını okudum

Günaydın iyi haftalar... Kitabım bitti demek çok isterdim ama maalesef sadece pazar günü okuyabildim 210 sayfa kadarcık :26:
Ayşe Kulin-Veda 240. sayfadayım. Bugün bitireceğim inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın Bilgeler,
Çok konuşmuşsunuz gene okuyamadım.

Aöf sınavına girenler nasıl geçti sınav? Loliss, sen girdin sanırım?
(bana da sorulurdu bu soru, hiç sevmezdim. :) )

Ali Demirel - Hayırda Yarışanlar / 87. sayfadayım.

merhaba... ben de bu etkinliğe dahil olmak istiyorum ama tam olarak nasıl oluyor anlamadım. bana yardımcı olabilir misiniizz? :26::26::26::26:

merhabalarrrr
hayvan çiftliğine daha başlayamadım bugün çok yoğunum
akşam artık kısmetse

selam bilgeler iyi bir hafta diliyorum

ateşböceğinin şarkısını okurken,kitapçımda Bögürlen kışı 'nı bulunca hemen alı verdim veeeeeee dün öğleden sonra başlayım gece 12 de bitiri verdim.inanılmaz güzeldi çok leziz geldi :))))
ateşböceğine devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…