- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
işletme okudum canım, dış ticaret firmasında çalışıyorum.alanın neydi canım dış ticaret mi
Ba-yıl-dım!
kinyas ve kayra!da son 150 sayfam, aslında bugün bitirme niyetindeydim ama bugünü kpss'ye ayıracağım sanırımduruma göre kitabımı alırım elime
hepinize keyifli günler güzel bilgelerim
canım nasıl gidiyo kitap?
ben sıradaki kitabım o olsun istiyorum da şu elimdeki bitince
yorumunu merak ettim
iyi haftakar bayanlar, listeyi hazırladım. umarım sorun yoktur. çok mahcup oluyorum sonra.bende bu ay kendime 8 kitap hedefi koydum.birde klasiklerden okumayı düşünüyorum.bu arada u kitaptan çok güzel takaslar yaptım. hepsindende çok memnun kaldım.kendinize iyi bakın
ellerine sağlıkiyi haftakar bayanlar, listeyi hazırladım. umarım sorun yoktur. çok mahcup oluyorum sonra.bende bu ay kendime 8 kitap hedefi koydum.birde klasiklerden okumayı düşünüyorum.bu arada u kitaptan çok güzel takaslar yaptım. hepsindende çok memnun kaldım.kendinize iyi bakın
iyi haftakar bayanlar, listeyi hazırladım. umarım sorun yoktur. çok mahcup oluyorum sonra.bende bu ay kendime 8 kitap hedefi koydum.birde klasiklerden okumayı düşünüyorum.bu arada u kitaptan çok güzel takaslar yaptım. hepsindende çok memnun kaldım.kendinize iyi bakın
canım nasıl gidiyo kitap?
ben sıradaki kitabım o olsun istiyorum da şu elimdeki bitince
yorumunu merak ettim
Ahhh soscan ahhhhh
Girdin kanıma, sipariş ettim Güneş Çavmasıı'nı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?