şöyle yapabilirsin
ben kitap okumadığım gün, ertesi günü acısını çıkarıyorum
20 sayfa okuyorsam 40 sayfa okuyorum.
yıne de günde en az yarım saatını ayırabılır ınsan
okudugun kitabın bazı cümlelerini yazabılırsın buraya
bir keresinde hiç unutmam, gece yatarken aldım gene kitabı elime 300 sayfalık bir kitaptı ve o ana kadar henüz 150 sayfasını okumuştum.hiç okumamaktansa günde 5 sayfa bıle kardır
çok mantıklı, bunu denemeliyim her gün en az 10 sayfa diyerek başlarım sanırım :) birazdan elime alır sevdiğim cümleleri yazarım bu da güzel bir motivasyon :) teşekkür ederim
bir keresinde hiç unutmam, gece yatarken aldım gene kitabı elime 300 sayfalık bir kitaptı ve o ana kadar henüz 150 sayfasını okumuştum.Neyse o gece de kalan 150 sayfayı bitirdim. acayip sürükleyici idi.
bana da oluyor bazen
ama çok keyifli oluyor, bi bakmışsın 100-150 sayfa okumuşsun :)
ben okumadığım zamanlar öyle yapıyorum
acısını çıkarmak gibi bişi yani
okumakta olduğun kitap nedir?
bana da oluyor bazen
ama çok keyifli oluyor, bi bakmışsın 100-150 sayfa okumuşsun :)
senin şu anda elindeki kitap ne? (çiçikov muydu neydi? greenjade ile yazışmalarınızdan böyle bir şey anımsadım.)
ve tavsiye eder misin?
Ben arkadaştan aldım. Turhan TAN - Hürrem Sultan
ah evet bazı kitaplarda öyle oluyor gerçekten özellikle sürükleyici romanlarda ben Kaplan Kaplan ı bir gecede bitirmiştim
evet çiçikov
gogol- ölü canlar
klasikler sıkıcı olur aslında
ama okumakta gerekir...
önemli olan karakteri sevmek
evet tavsiye ederım, hatta güzel olmasa bile tavsıye ederım
dediğim gibi, klasikleri okumak lazım
aynen ya... klasikler okunmalı... benim de okumadığım bir sürü var klasiklerden.
kaç sayfalıktı
Klasikleri çok seviyorum, insanların zaman içerisinde değişen şartlarla güdülerinin ve hayata yaklaşımlarının nasıl değiştiğini görebiliyorum beni gerçekten çok etkiliyor ve çok naif geliyor içimizde bir yerlerde sadece insan olmanın getirdiği o yumuşaklığı muhafaza edebileceğimize inandırıyor
hemen baktım kütüphaneme yakın olmanın faydalarıyla :) 288 sayfaymış ama inanılmaz sürükleyici bir roman tabi bilimkurgu sevenler için
evet çiçikov
önemli olan karakteri sevmek
bana sıkıcı gelıyor :)
ama dediğim gibi 'okunmalı'' ve kitabın bitmesi için karakterın sevılmesı lazım :)
bak bananasıl şartlandıysam
çiçikov'a aşık oldum
Evet, önemli olan karakteri sevmek. Bakın sör'e, Çiçikov'un ismini ağzından düşürüyor mu hiç? Sabah Çiçikov, akşam Çiçikov.
Ünlü oldu sayende Çiçikov.
Aşk bu olsa gerek.
cidden iyimişsayfa da az değilmiş
maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?