Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Peyami Safa Dokuzuncu Hariciye Koğuşu bitti..

yeni kitabım Debbie Macomber Bahçemde Yeşeren Umutlar olacak..

Sir Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes Bakır Renkli Kayın Ağaçları bitti.

Yeni kitabım ; Hasan Taşkın - Terör Devleti.

Böğürtlen kışı bitti eski türk filmitadında bi kitap yeni kitabımı bugün seçicem önerisi olan varmı ?

Merhabalarrr
Bugün bol bol okuyorum
Melekler ve Şeytanlar sayfa 402

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bildirim:Goriot Baba-260

elinde neler var canım:26:

kürk mantolu madonna var var fakat bır turlu sonunu getıremedım mart menekşelerini almayı düşünüyorum genelde aldığım her kıtabı en geç bır hafta içinde okur kaldırırm kürk mantolu madonna kaldı öylece gıtmıyor oyuzden yenı bı kıtap almayı düşünüyorum

elinde böyle güzel bi kitap varken okumadan başkasını alma tabi canım
ben dahil okuyanların çoğu bayılmıştır Kürk mantolu'ya
başı biraz ağır gidiyo evet ama sık dişini derim ben

elinde böyle güzel bi kitap varken okumadan başkasını alma tabi canım
ben dahil okuyanların çoğu bayılmıştır Kürk mantolu'ya
başı biraz ağır gidiyo evet ama sık dişini derim ben

ozaman bı daha bı gayret göstereyım ama olmazsa mart menekşeleri ve yağmurdan sonra diye ıkı merak ettiğim kitap var böğürtlen kışının yazarından konular basıt olduğundanmıdır bilmem çok akııcı kitapları

bnede o tarz popüler kitaplara karşı nedenini bilmediğim bi önyargı var:44:
debbi macomber'in küçük mucizeler serisinden bi kitabı heves edip aldım 1 sene olacak nerdeyse,öyle duruyo hiç içimden gelmiyor okumak
bukre,soğuk kahve,sabah uykum,mart menekşeleri vs..sanırım asla(büyük de konuşmayım)okumam bu kitapları

Canim bukre icin cok basit bi kitap diyorlar sn ne dusunuyorsun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım aşk a varsa inancın basit bir kitap değil... kelimeler cümlerler anlamalrı manaları belki sıradan gibi geliyor ama bence mana olarak güzel ifade etmiş yazar... aynı cümleleri kitabın birkaç yerinde kulanmış ama buna rağmen sıkmadı beni .. okurken keyif aldım.. kitabın son bölümü güzel başlanamamış.. hatta bşraz kopukluk var ama olaya değil aşkı anlatmayı kendisine amaç aldığını hissettiğim için o da beni sıkmadı... çok ağır kitaplar okuyorsan bu kitap arada nefes almak gibi gelebilir sana.. ben sevdim ve 300 sayfalık kitabı 24 saatte bitiridim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…