- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.282
- 448
Merak ettiğim bir kitap nasıl gidiyor acaba ? :)
çok sürükleyici bir kitap ve oldukça sade bir dille yazılmış. romandaki kişilerin karakteristik özellikleri o kadar çarpıcı ki insanın gözünde canlanıyor resmen. ben sevdim bu kitabı. sonunu merakla bekliyorum :)
Ben de en yakın zamanda alayım merak ediyordum Serenad ve Kardeşimin Hikayesini okumuştum çok güzellerdi.Okumadıysan öneririm:)
ikisini de okudum. cok sevdigim bi yazardır Zülfü Livaneli. Mutluluk adlı romanı da cok güzeldi, listene eklemelisin :)
arkadaşlar kilerde yine %50 kampanyası var tess kan gölünü ve de tanrının unutulan çocuklarını aldım
daha gözüme bi sürü kestirdim ama hem daha yeni bi sürü aldığımdan hem kütüphanede okunmayan bi sürü olduğundan hem çekilişe katıldığım için oradan geleceğinden hem deee eşimin doy artık anlamındaki bakışından dolayı alamadım
iyidir canım biraz gec oldu ama nasıl gidiyor:)
Sagol tatlim, kizimin pesinde yorucu geciyo bu ara gunler. Askerin donmus, hayirli olsun, gozun aydin.
Bende kocisimle 4 sene ciktim, 1 yili asker yolu bekleyerek gecti. Ayy en zor gecen sene de oydu.
günaydınlar
kavim sayfa 276 bugün biter mi acaba
katili söylicem
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
tanıtma topiği için yardımınıza ihtiyacımvar
Kişisel gelişim kitabı, Adobe Hitler , Nazi, Hz. İsa ile ilgili tavsiye edebileceğiniz hangi kitaplar var acaba
bunlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorumda
tavsiyelerini bekliyorum
sarma, melinfa,lawin, yasemin diğer arkadaşlar :26:
şuan için müdürleri gözüküyor ama inanmıyom bensöyleme yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?