- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Bitter benim kizim da 22.02 dogumlu ayy cok duygulandim
Sen nasilsin bu aralar. Ben kizima hamileyken ilk aylar herseye aglardim, pek suluydum.
yaaa ne güzel :)) balık burcu dimi
ben şu an normalim bilmiyorum belki ilerleyen günlerde değişirim.normalde ağlakımdır yine öyle olurum herhalde
ama bugün babama söylerken sesim çok titredi duygulandım.
Eneee baslamissin bile o zaman. Evet balik
Senin burcun ne. Ben bogayim, bende normalde aglakim
Aaaa ben de boğayım...
Blue depresifim de sıkıntı büyük. Ama yine de istiyorum işte.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın KızlarHayırlı cumalar
Ben okuyamıyorum ne zamandır ramazan başlamadan dip köşe temizlik yapmaya çalışıyorum
İkinciyi düşünüyorsan daha fazla gecikme bence.Benim ki kocaman canım. 9 yaşında. Onun doğumunda yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı doktorumuz çok onaylamıyor. Güven vermiyor. Ama ben içime söz geçiremiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen de mi ikinciyi düşünüyorsun? İnşallah gönlüne göre olur canım.Takvimimiz hayirli olsun bebeem, artik bakariz burdan fasulyemize.
Bana daa, kelebek cok guzel dua etmis. Bende hep oyle ederim.
Sendemi hocambende cok depresigim bu ara.
Günaydın KızlarHayırlı cumalar
Ben okuyamıyorum ne zamandır ramazan başlamadan dip köşe temizlik yapmaya çalışıyorum
Merhaba arkadaşlar ben bikaç gün yokum ist dışına çıktık.gelince listeyi hazırlayacağım.yanıma kitap aldım.kendinize iyi bakın
günaydınlar
aylak adam syf 54
peter pan ölmeli syf 232
Mell nasil yeni isin, duzenini kurdun mu, alistin mi, keyfin yerinde mi, ortamin iyi mi?
Eneee baslamissin bile o zaman. Evet balik
Senin burcun ne. Ben bogayim, bende normalde aglakim
Merhaba arkadaşlar ben bikaç gün yokum ist dışına çıktık.gelince listeyi hazırlayacağım.yanıma kitap aldım.kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?