Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

canım benim ben kimseyi üzmek istemiyorum ama bebeğimi kaybettim.

azracım çok üzüldüm, hayırlı değilmiş demekki.
bunun iyisi olmaz tabi ama görmeden başında daha iyi, ilerde üzülmek daha zor olurdu.
inşallah kolay atlatırsın.

uğrayıp bir merhaba demek istedim. ben bu yeni şekle zor alışacağım anlaşılan. burayı bulup yazana kadar yarım saatim gitti.
okuma konusunda bu ay da güzel gidiyor ama baktım yine kimse okuduğu kitaplara değerlendirme yazmıyor. ben yine not tutarak gidiyorum.
kelebek? yorum lütfen.

günaydın kızlar
bu ay sonuna kadar yokum..
izne çıkıyorum döndüğümdede ofis kapanmış olabilir yani aranıza ne zaman döneceğim belli değil diyebilirim..
ben dönene kadar iyi bakın kendinize
hepinizi çok özleyeceğim..
keyifli okumalar ben okumaya devam edeceğim

günaydın canım..
evet eskiden yorum yazıyordum ama bayadır boşladım haklısın bundan sonrakilerde yazarım olur mu döndüğüm zaman çünkü en az 15-20 gün kadar yokum..

Merhaba bende geldim,

ELif Şafak, Ustam ve Ben i okuyorum bakalım bitirebilcem mi :)

Khaled Hosseini Bin Muhteşem Güneş bitti.

haksızlığın adaletsizliğin çalınmış hayatların anlatıldığı,
12 yaşından sonra kız çocuklarına birer meta olarak görüldüğünün işlendiği..
afganistanda kadın olmanın zorluğunun büyük bi başarı ile anlatıldığı bir kitap..
okudukça şükrettim..
herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm bir kitap..
meryem ile leylanın kesişen hayatlarını okumanızı tavsiye ediyorum.

Günaydın
Ben de geçen hafta bitirdim bu kitabı. Bayıldım çok güzeldi. Uçurtma avcısı da bekliyor kitaplığımda. Onu da okuyacağım inşallah
Bu arada 5 sevgi dili sayfa 133 deyim

Günaydın
Ben de geçen hafta bitirdim bu kitabı. Bayıldım çok güzeldi. Uçurtma avcısı da bekliyor kitaplığımda. Onu da okuyacağım inşallah
Bu arada 5 sevgi dili sayfa 133 deyim

günaydın ..
bence çok bekletme oku biran önce keşke daha önceden okusaydım dedirtiyor uçurtma avcısı canım..

Günaydın Kızlar

Canan Tan Yüreğim Seni çok sevdi bitti... Yeni kitabıma karar vermedim henüz bu akşam anneme gideceğim artık yarın akşam evden bakarım...

Uçurtma Avcısı ve Bin muhteşem güneşi bende beğenmiştim kitap okutuyor kendini...

Kelebek kendine iyi bak tekrar görüşmek üzere arada uğramaya çalış

günaydın ..
bence çok bekletme oku biran önce keşke daha önceden okusaydım dedirtiyor uçurtma avcısı canım..
Aslında ben de hemen okumak istiyorum ama paikoloğum 5 sevgi dilini okumamı önerdi hem de acilen. Onu bitirmeye çalışıyorum şimdi. Okuyacak o kadar çok kitabım var ki nasıl sıraya koyacağımı bilmiyorum
Sana da iyi tatiller dilerim

dr. önerdi ise öncelik onda canım sen kendini iyi hissettikçe listene alırsın ..
teşekkür ederim.

o kitabın kokusu beni mahfetmişti astımımı tetiklemişti hikayelerde sanki hep bilindik hikayelerdi sevmemiştim
Aaa! Ben kokusuna bayıldım. Normalde ağır kokular beni de rahatsız eder.
Hikayeler bilindik ama kişisel gelişim budur zaten genelde. Bildiğin şeyleri hatırlatmak.
İyi tatiller.

teşekkür ederim canım sende kendine iyi bak..
yeni iş bulana kadar giremeye bilirim nete akibetim pek belli değil..

Aaa! Ben kokusuna bayıldım. Normalde ağır kokular beni de rahatsız eder.
Hikayeler bilindik ama kişisel gelişim budur zaten genelde. Bildiğin şeyleri hatırlatmak.
İyi tatiller.

kişisel gelişim sevmediğim için sevmedim belki canım..
bende astım var kitabı okuyana kadar neler çektiğimi bir ben biliyorum papatya kokulu hikayeleri o yüzden alamadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…