- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Yeni kitabım: Menekşe Kokulu Hikayeler25. sayfadayım
henüz başlayamadım ama teşekkür ederim canımyeni kitabım Amin Maalouf-Semerkant
ayy çok güzel kitaptır,keyifli okumalar
canım benim ben kimseyi üzmek istemiyorum ama bebeğimi kaybettim.
uğrayıp bir merhaba demek istedim. ben bu yeni şekle zor alışacağım anlaşılan. burayı bulup yazana kadar yarım saatim gitti.
okuma konusunda bu ay da güzel gidiyor ama baktım yine kimse okuduğu kitaplara değerlendirme yazmıyor. ben yine not tutarak gidiyorum.
kelebek? yorum lütfen.
uğrayıp bir merhaba demek istedim. ben bu yeni şekle zor alışacağım anlaşılan. burayı bulup yazana kadar yarım saatim gitti.
okuma konusunda bu ay da güzel gidiyor ama baktım yine kimse okuduğu kitaplara değerlendirme yazmıyor. ben yine not tutarak gidiyorum.
kelebek? yorum lütfen.
GünaydınKhaled Hosseini Bin Muhteşem Güneş bitti.
haksızlığın adaletsizliğin çalınmış hayatların anlatıldığı,
12 yaşından sonra kız çocuklarına birer meta olarak görüldüğünün işlendiği..
afganistanda kadın olmanın zorluğunun büyük bi başarı ile anlatıldığı bir kitap..
okudukça şükrettim..
herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm bir kitap..
meryem ile leylanın kesişen hayatlarını okumanızı tavsiye ediyorum.
Günaydın
Ben de geçen hafta bitirdim bu kitabı. Bayıldım çok güzeldi. Uçurtma avcısı da bekliyor kitaplığımda. Onu da okuyacağım inşallah
Bu arada 5 sevgi dili sayfa 133 deyim
Aslında ben de hemen okumak istiyorum ama paikoloğum 5 sevgi dilini okumamı önerdi hem de acilen. Onu bitirmeye çalışıyorum şimdi. Okuyacak o kadar çok kitabım var ki nasıl sıraya koyacağımı bilmiyorumgünaydın ..
bence çok bekletme oku biran önce keşke daha önceden okusaydım dedirtiyor uçurtma avcısı canım..
Aslında ben de hemen okumak istiyorum ama paikoloğum 5 sevgi dilini okumamı önerdi hem de acilen. Onu bitirmeye çalışıyorum şimdi. Okuyacak o kadar çok kitabım var ki nasıl sıraya koyacağımı bilmiyorum
Sana da iyi tatiller dilerim
Aaa! Ben kokusuna bayıldım. Normalde ağır kokular beni de rahatsız eder.o kitabın kokusu beni mahfetmişti astımımı tetiklemişti hikayelerde sanki hep bilindik hikayelerdi sevmemiştim
İyi tatiller.günaydın kızlar
bu ay sonuna kadar yokum..
izne çıkıyorum döndüğümdede ofis kapanmış olabilir yani aranıza ne zaman döneceğim belli değil diyebilirim..
ben dönene kadar iyi bakın kendinize
hepinizi çok özleyeceğim..
keyifli okumalar ben okumaya devam edeceğim
Aaa! Ben kokusuna bayıldım. Normalde ağır kokular beni de rahatsız eder.
Hikayeler bilindik ama kişisel gelişim budur zaten genelde. Bildiğin şeyleri hatırlatmak.
İyi tatiller.
Günaydın Kızlar
Canan Tan Yüreğim Seni çok sevdi bitti... Yeni kitabıma karar vermedim henüz bu akşam anneme gideceğim artık yarın akşam evden bakarım...
Uçurtma Avcısı ve Bin muhteşem güneşi bende beğenmiştim kitap okutuyor kendini...
Kelebek kendine iyi bak tekrar görüşmek üzere arada uğramaya çalış
Aaa! Ben kokusuna bayıldım. Normalde ağır kokular beni de rahatsız eder.
Hikayeler bilindik ama kişisel gelişim budur zaten genelde. Bildiğin şeyleri hatırlatmak.
İyi tatiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?