Son okuduğum kitap amin mouluf tanios mayası
Semerkant güzel kitap Ömer hayyam ı bulacaksınız kitapta
İlk kez okuyorum amin maalouf'u. Dediğiniz kitabı da ilk kez duydum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiye ederim bütün kitaplarında güzeldirİlk kez okuyorum amin maalouf'u. Dediğiniz kitabı da ilk kez duydum.
Tavsiye ederim bütün kitaplarında güzeldir
Özellikle Afrikalı leo klasik kabul edilir
Doğuyu bilen ve hakkıyla işler romanrında
Guzel kitap. Eski bi filmi vardi :)
Rica ederim :) "O" vardi birde. Küçükken filmini izledim cok korkmustum. Kitabi etkilemedi o kadar :-/Uzun zamandır okumayı düşündüğüm kitaptı, merak ediyordum, yorumlar da çok iyi, inşallah ben de severim. Filmi bilmiyorum, bakarım okuduktan sonra, teşekkürler. :)
Merhaba yeni kitabım semerkant amin maalouf. Bugün başlıyorum.
İlk kez okuyorum amin maalouf'u. Dediğiniz kitabı da ilk kez duydum.
Tavsiye ederim bütün kitaplarında güzeldir
Özellikle Afrikalı leo klasik kabul edilir
Doğuyu bilen ve hakkıyla işler romanrında
Evet harika kitaplarAmin maalouf Harika kitaplar
O filminden bende çok korkmuştum ya küçükken uzun süre rüyalarıma girmiştiRica ederim :) "O" vardi birde. Küçükken filmini izledim cok korkmustum. Kitabi etkilemedi o kadar :-/
Ay bir de chucky. Gazetedeki resmini girmeye tahammülüm yoktu be.O filminden bende çok korkmuştum ya küçükken uzun süre rüyalarıma girmişti
Bilmiyorum çocukluğumdan kalmış olabilir belki ama bende hiç Stephan king okumadım azcık tırsıyorumAy bir de chucky. Gazetedeki resmini girmeye tahammülüm yoktu be.
Ama kitap film kadar etkilemedi ya da ben büyüdüm :)
Bi kemik torbasini okuyadim yetismedi ama elime gecen kitabini okudum benBilmiyorum çocukluğumdan kalmış olabilir belki ama bende hiç Stephan king okumadım azcık tırsıyorum