Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam Erken Kaybedenler bitti. okuduğum ilk Emrah Serbes kitabıydı tarzını beğendim bazı yerlerde çok güldüm, diğer kitaplarını da okuma listeme alıyorum

selam Erken Kaybedenler bitti. okuduğum ilk Emrah Serbes kitabıydı tarzını beğendim bazı yerlerde çok güldüm, diğer kitaplarını da okuma listeme alıyorum

Ben de bir yazarın okuduğum ilk kitabını beğenmişsem diğer kitaplarını da okumak isterim hep, demekki yalnız değilmişim.
Ben de yakın zamanda Erken Kaybedenler okudum ve pek beğendim. Daha sonra Hikayem Paramparça yı okudum. O da güzel idi ama Erken Kaybedenler daha güzeldi bana göre.

Elimde bir de Her Temas İz Bırakır var. Behzat Ç ile ilgili, polisiye bir kitapmış. Okuyunca söylerim istersen sana

bekliyorum canım yorumlarını ben de ilk olarak hikayem paramparçayı okumak istiyorum ama şimdilik elimde hiç kitabı yok bir süre bekleyecek

Arkadaşlar elimde Ahmet Ümit in temiz durumda orjinal 3 kitabı var.
Sadece kargo ücreti alıcı ödemeli olacak şekilde (ptt de indirimli ve ucuz) ücret talep etmeden gönderebilirim size. İsteyen var mıdır?

Beyoğlunun en güzel abisi
Babı esrar
Kavim

kitaplığımda hemen hemen bütün kitapları var, olmasaydı mutlaka talip olurdum

Şimdi bu okuma listesine girebilmek için iki günde bir buraya yazmak gerekiyor ilk sayfada edindiğim bilgi bu.
Onun dışında başka birşey var mı ?
Liste ne zaman yayınlanacak 10 günde bir yazıyordu konunun başında

Ayrıca Kazen in onayını alarak yapıyorum bunu. Elimde bu kitaplar da var. isteyene istediklerini yollayabilirim.

Beyoğlunun en güzel abisi yok bende. onuda diğer kitapları kime talep edecekse ona gönderirsin artık:)
Teşekkürler teklifin için

Susanna Tamaro__Yüreğinin Götürdüğü Yere Git bitti.

Çok meşhur olduğu için sürekli okumayı ertelediğim bir kitaptı. Yazarın okuduğum ilk kitabı, geçen gün sahafta sararıp solmuş bir baskısını görünce o kağıt kokusuna dayanamayıp almıştım, iyi ki de almışım.

Yaşlı bir kadının uzakta olan torununa yazdığı mektuplardan oluşuyor. Bu tarz anlatımlara çok çok bayılırım, okurken de o keyifle okudum.

Geleneklerin değişmesi, kuşaklar arası farklılıklar, dile getirilemeyen yıllarca saklanan sırlar, hayatındaki pişmanlıklar, keşkeler, dile getirilmeye korkulan duygular ... Hepsi mektuplara işlenen yalın ama anlamı süslü olan cümlelerle gün yüzüne çıkıyor.

Duygu aktarımı çok güzel işlenmiş, kadının hislerinin çoğunu birebir hissettim diyebilirim.

Kitaptaki tek eksik nokta benim için, torununun bu yazılanlara nasıl tepki vereceğini bilememek. Çok merak ediyorum, öfke-pişmanlık-kayıtsızlık duygularından hangisi ağır basardı acaba ?
Ben yine de kafamda bir son yazdım kıza dair ve kitabın sayfasını kapadım.

Devamı olan kitapta torunun tepkileri anlatılıyordur belki. Ben de bir bakayım merak ettim şimdi.

__giz__ alıntı yapıyorum:
Yüreğimin Sesini Dinlede, artık genç bir kadın olan torun, zorlu bir kimlik arayışı içinde yaşamın anlamının peşine düşer. Bu arayış, hem kendi yüreğine, hem de kutsal topraklara doğru bir yolculuğa çıkarır onu. Kendi öyküsünü keşfetmek için çıktığı bu yolculuğun sonunda, aile evinin tozlu tavanarasında hiç ummadığı bir öyküye kavuşacaktır: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git. Tamaro, bu kez, Yüreğimin Sesini Dinle diyor okurlarına: Yaşama bir anlam katmak, öfkeyi sevgiye, kırgınlıkları güce dönüştürmek için..

Hiç bilmiyordum devamının olduğunu, çok teşekkür ederim canım, ekleyeyim alınacaklar listesine hemen.

İyi akşamlar kızlar
Franz kafka- davayı bitirdim bugün.
Ortak okumaya 3 gün kaldı. Belki bir kaç gün kitap okumam belki de eğer müsade ederseniz Kasım ayın kitabımız olan gazap üzümlerine başlarım.
İyi geceler

Günaydın :)
Gün olur asra beden sf 55.

Bu okuma listesi nezaman yapılıyor kızlar dün de sordum ama gören olmadı
Listeye dahil olmak için ekstradan başka birşey yapılmıyor sanırım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…