Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitabımı bitirdim. yeni kitabım ipek çalışlar latife hanım 127 sayfa sürem nedir ?
biraz fazla süre alabilir miyim? bugün ödev yapmaya gidiyorum . çok yorucu bir gün olacak. :18:

Günaydın sevgili okuyucular

Her iki kitabımda da 80'er sayfam kalmış bulunuyor. Bütün gün evde olup bitirmeyi planlıyorum ama bakalım nasıl olacak.

Benim migrenim var ama şu aralar doktorun demesiyle migren ile gerilim baş ağrısı birleşmesi bir halde imişim.

günaydın lavin...
migrene baş ağrısına nane yağını buradan bi arkadaşa daha söylemiştim , dene istersen iyi gelir

raporumu da vereyim:
dün akşam 20 sayfa okuyabildim rahatsızım okuma isteğim gelmiyor .Sabah daha iyi oldum şükür ki düzeldim bi 40 sayfa daha okudum da bitti kitabım. Arkadaşımdan aldığım son kitabımı da okuyup hepsini teslim edeyim artık.Kitabım ''Yaşanmış esrarengiz olaylar'' Berrin türkoğlu 144 sayfa sör

Benim ağrımı sadece bazı migren ağrı kesicisi kesiyor,maalesef çin yağı,nane yağı gibi şeyler denedim bana mısın demiyor.

İlacın zor kestiği bir ağrıyı alternatif tıbbın kesebileceğini sanmıyorum,ki çok yol da denedim. Saf migren de değil komplex birağrı bendeki.

Yaa üzüldüm şimdi çok geçmiş olsun o zaman

Günaydın sevgili okuyucular

Her iki kitabımda da 80'er sayfam kalmış bulunuyor. Bütün gün evde olup bitirmeyi planlıyorum ama bakalım nasıl olacak.

günaydın okuyucu lavin :80: aslında ışık migreni tetikler diye duymuştum çok fazla ekrana bakmamak da iyi gelebilir belki öyle düşündüm tabi ne kadar doğrudur bilemem

ben kitabımın 44. sayfasındayım daha okurdum ama okuduklarımı düşündüm uzun süre çok etkileyici ve akıcı bir kitap çok sevdim tavsiye ederim bunu bitirincede zerdüştü okumaya karar verdim :87::87:

Okuyucu Lavin, çok geçmiş olsun...

Çok teşekkür ederim ilginiz için,klasik migren ağrısı çekmiyorum aslında,çünkü klasik migren en fazla 2-3 gün sürer,uyur uyanırsınız geçer falan ama beniim durumum uzun süreli. Pek çok yol denedim,dinlenmek de işe yaramıyor aksine çok fazla olmamak kaydıyla oyalanmak benim için daha iyi.

kitabımı bitirdim. yeni kitabım ipek çalışlar latife hanım 127 sayfa sürem nedir ?
biraz fazla süre alabilir miyim? bugün ödev yapmaya gidiyorum . çok yorucu bir gün olacak. :18:
tebrıkler 5 gün verıyorum sana

tebrıkler 6 gün verıyorum sana

Diğer başlıkta aylaştığı yorumumu sizinle de paylaşmak istiyorum.

Jane Eyre taze bitti,ben de detay vermeden kısaca yorumladım:

Jane Eyre-Charlotte Bronte

tam bir
kadın kitabı.
Kitabın başında Jane'in yaşadıklarına üzüldüm,çocukluğundaki güçlü duruşuna hayran kaldım.
Cesaretini sevdim, ama yer yer kırılmayan gururundan nefret ettim. Bazı yaptıklarını onayladım kendimce,bazılarına çok sinirlendim,'Neden,neden?'dedim.
Sonlarda da derin bir oh çektim, dediğim gibi tam bir
kadın kitabı bir erkek okuyunca acaba neler hissediyordur çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…