Bu da farklı bir bakış açısı tabi...
70. sayfaya kadar okudum.
Herkese iyi uykular.
Benim migrenim var ama şu aralar doktorun demesiyle migren ile gerilim baş ağrısı birleşmesi bir halde imişim.
günaydın lavin...
migrene baş ağrısına nane yağını buradan bi arkadaşa daha söylemiştim , dene istersen iyi gelir
raporumu da vereyim:
dün akşam 20 sayfa okuyabildim rahatsızım okuma isteğim gelmiyor .Sabah daha iyi oldum şükür ki düzeldim bi 40 sayfa daha okudum da bitti kitabım. Arkadaşımdan aldığım son kitabımı da okuyup hepsini teslim edeyim artık.Kitabım ''Yaşanmış esrarengiz olaylar'' Berrin türkoğlu 144 sayfa sör
Benim ağrımı sadece bazı migren ağrı kesicisi kesiyor,maalesef çin yağı,nane yağı gibi şeyler denedim bana mısın demiyor.
İlacın zor kestiği bir ağrıyı alternatif tıbbın kesebileceğini sanmıyorum,ki çok yol da denedim. Saf migren de değil komplex birağrı bendeki.
Yaa üzüldüm şimdi çok geçmiş olsun o zaman
Günaydın sevgili okuyucular
Her iki kitabımda da 80'er sayfam kalmış bulunuyor. Bütün gün evde olup bitirmeyi planlıyorum ama bakalım nasıl olacak.
Çok teşekkür ederim, ara ara hafifliyor tedavi oluyorum ama işte sonuç almam için zamana ihtiyacım var.
günaydın okuyucu lavin :80: aslında ışık migreni tetikler diye duymuştum çok fazla ekrana bakmamak da iyi gelebilir belki öyle düşündüm tabi ne kadar doğrudur bilemem
ben kitabımın 44. sayfasındayım daha okurdum ama okuduklarımı düşündüm uzun süre çok etkileyici ve akıcı bir kitap çok sevdim tavsiye ederim bunu bitirincede zerdüştü okumaya karar verdim :87::87:
Okuyucu Lavin, çok geçmiş olsun...
tebrıklerkitabımı bitirdim. yeni kitabım ipek çalışlar latife hanım 127 sayfa sürem nedir ?
biraz fazla süre alabilir miyim? bugün ödev yapmaya gidiyorum . çok yorucu bir gün olacak. :18:
günaydın lavin...
migrene baş ağrısına nane yağını buradan bi arkadaşa daha söylemiştim , dene istersen iyi gelir
raporumu da vereyim:
dün akşam 20 sayfa okuyabildim rahatsızım okuma isteğim gelmiyor .Sabah daha iyi oldum şükür ki düzeldim bi 40 sayfa daha okudum da bitti kitabım. Arkadaşımdan aldığım son kitabımı da okuyup hepsini teslim edeyim artık.Kitabım ''Yaşanmış esrarengiz olaylar'' Berrin türkoğlu 144 sayfa sör
Bende bu gün sekis satfa okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?