bilgisayara çok uzun süre bakamıyorum ben 7 senede kör oldum zatene kitap okuyamam heralde.. dün baya okunmayı bekleyen kitabım olduğunu gördüm yeni evimde göz önünde koyacağım yer yok kütüphane vs hak getire zaten unutmuşum onları bakalım iş yerinde okuyabilirsem onları bitireyim.
aynen boş boş nette dolanmaktan iyidirBoş vakitleri değerlendirmek açısından iyi oluyor canım, iyi okumalar
aynen boş boş nette dolanmaktan iyidir
ben oraya girdim mi banlanıyorumBen yoksa BDV'ye sarıyorum
ben oraya girdim mi banlanıyorumgenellikle hamilelik konularındayım
Doğrudur canım. Adını merak ettim.
İş yerinde sefilleri okuyamam çünküKitap okumamızı sorun ediyorlar. Bende boş vakitlerimde pdf kısa kitaplar okuyorum. Ama sen benden önce başladın
kuzum bitirdiğin anki hislerini çok merak ediyorum
hemen yaz olur mu, ay ben çok acayip olmuştum
Gerçekten müthiş bir anlatım var.. Sindirerek ilerlemek gerekiyor, çok beğendim
amin canım zaten çok yeni bakalım hayırlısı 3. ayımda hamile kalmıştım ama nasip olmadı her şerde hayır vardır derler en azından hamile kalabildiğimi öğrendimHiç banlanmadım çünkü aklımdan geçenleri yazmıyorum, içime içime konuşuyorum
Var mı kuzum hamilelikle ilgili bir gelişme? Takip ediyordum seni, olanlardan da haberim var. Tez vakitte inşallah güzel haberler alırız senden
amin canım zaten çok yeni bakalım hayırlısı 3. ayımda hamile kalmıştım ama nasip olmadı her şerde hayır vardır derler en azından hamile kalabildiğimi öğrendim
Tabii 3.e beni bekleneden gecmistin. bana da nispet yapmistin.
Özgem resmen suan okumamak istiyorum bir tuhafim . Kapattim kitabi sindirmeye calisiyorum.yazacagim insallah.
amin canım isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ileride darısı sana olsun inşallahEn doğru zamanda gelsin inşallah bebişin, senin gibi güzel olsun inşallah
amin canım isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ileride darısı sana olsun inşallah
Nazancımmmmm:)))) kalp kalp kalpHerkese günaydın kızlar..
bildirim yapıyorum hemen.
Sarah Jio - Kelebek Adası sayfa 128'deyim.
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi sayfa 81'deyim. Bugün az laklak edip ilerlemeyi umuyorum(PDF olarak okuyorum kitabı, elimde de olmasını isteyeceğim kitaplardan, Nazan'cığımın anlatım müthiş )
Otomatik Portakal sayfa 40
Telefondan okumak çok sıkıcı
Bir de çevirmen bildiğimiz Anadolu köy çocuğu galiba, annesinden "anam" diye bahseden bi Amerikalı çok komik oluyo
Nazancımmmmm:)))) kalp kalp kalp
Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37
An itibariyle bilgi vereyim, karda arazide köy yolunda saplandigimiz yerden kurtarilmayi beklerken, sıcacik arabanin icerisinde tutundum şu kitaba.
Birazdan traktör gelecek ve cekecek bizi :)))
Bol ekşın bugun
Sefiller.Çok merak ettim kitabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?