- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Dun ben de baktim bulamadim sinir oldum oysa sepete atmistim vazgecmistim almaktan. Keske alsaydim ...
ben hem evde hem işe giderken dönerken yolda okuyorum güzel ilerliyor.. tutunamayanları öylelikle bitirdim yoksa bitmezdiaslında bende bekleyecektim ama evde çok okuyamayacağım yavaş ilerleyecek o sebeplen başlayayım dedim
Idefixdi aynen 5 ciltli olani kaldirmislat. Kendimden suphe edecektim yanlis mi hatirliyorum diye. Keske alsaydim ama cok fazla tuttu aldigim kitaplar bir kismini elemek durumunda kalmistim. Zaten bikac ay sonra gene bi kampanya denk gelir ben bekleyip 5 ciltli olani alicam yoksa tasimak zor oluyor.hangi siteydi.kötü olmuş keşke bulmuşken alsaydın... ben idefixten alacaktım sepete ekledim meğer 2 ciltmiş fotosunda 5 cilt gösteriyordusonra kitap yurdunda 2 cildi baya ucuza buldum ama 5 cilt istiyorum sadece evde değil yanımada aldığım için
ben hem evde hem işe giderken dönerken yolda okuyorum güzel ilerliyor.. tutunamayanları öylelikle bitirdim yoksa bitmezdieşim rahat vermiyor ilgilen benle kapanma odana diye.. şimdi elimdeki 200 sayfalık kitap süründü resmen
bende beklemeye alacağım galiba nasıl olsa sene uzunIdefixdi aynen 5 ciltli olani kaldirmislat. Kendimden suphe edecektim yanlis mi hatirliyorum diye. Keske alsaydim ama cok fazla tuttu aldigim kitaplar bir kismini elemek durumunda kalmistim. Zaten bikac ay sonra gene bi kampanya denk gelir ben bekleyip 5 ciltli olani alicam yoksa tasimak zor oluyor.
En Kitap Kurdu KK Üyesi kategorisinde birinci olduğun içim seni tebrik ederim_meLinDa_
Oy verenlerin ellerine sağlık çok doğru bir seçim yapmışlar.
Ayrıca benim nazarım da,__giz__ @DonukPudra loliss minerva1988 @__ATALANTE P PembePaltolu @Papatya hedefine sadık olan xyzt-5544 , _Cassandra_ elenaferrante azra2004 de enlerden Sizi de tebrik ederim
En Kitap Kurdu KK Üyesi kategorisinde birinci olduğun içim seni tebrik ederim_meLinDa_
Ayrıca benim nazarım da,__giz__ @DonukPudra loliss minerva1988 @__ATALANTE P PembePaltolu @Papatya hedefine sadık olan xyzt-5544 , _Cassandra_ elenaferrante azra2004 de enlerden Sizi de tebrik ederim
teşekkürler asmunikalciğimEn Kitap Kurdu KK Üyesi kategorisinde birinci olduğun içim seni tebrik ederim_meLinDa_
ya hakikaten ne alakasız isimler vardı orada bi dolu da oy almışlarteşekkür ederim canımHak eden kazandı Yoksa katagorilerde kitap topiklerine hiiiç uğramayanlar vardı. Onlardan birisi kazansaydı haksızlık olurdu.
Melinda tebrik ederim.
Hakettin de kazandın.
Tabi ki asmu aynı fikirdeyim seninle benimde enlerim bizim bilgeler.
Hepinizi tebrik ederim.
evet sayfa sahibi pek uğramıyor sanırım bende geçenlerde yazacaktım sayfa sahibiyle konuşulup sayfanın eskilerinden biri kazene rica ederse sayfanın sahibi değişirArkadaslar aranizda yeniyim bilgim.yok ama konu sahibi gelmiyor mu artik sayfaya?
Ilk sayfayi.neden aktif.olarak kullanamiyoruz?
Sanirim.o listede olup katilmayan arkadaslar da var?
Arkadaslar aranizda yeniyim bilgim.yok ama konu sahibi gelmiyor mu artik sayfaya?
Ayrıca benim nazarım da,__giz__ @DonukPudra loliss minerva1988 @__ATALANTE P PembePaltolu @Papatya hedefine sadık olan xyzt-5544 , _Cassandra_ elenaferrante azra2004 Skosnob K KenyaliZehra SiziSeviyorumDemismiydim de enlerden Sizi de tebrik ederim
Tabi ki haber veririm. Yilsonu stok guncellemiyo cogu yer kesin buluruz.bende beklemeye alacağım galiba nasıl olsa sene uzundediğin gibi inşallah kampanyaya denk geliriz stoğa girer. görürsen benide haberdar eder misin ben notumu alıyorum görürsem haber edicem sana
o kadar kitap okudum şu kitabı alıp okumak bir türlü nasip olmadıBen de çok beğendim o yüzden soğumadan hemen diğer kitabını okumak istedim yazarın:)
Dediğin gibi hem anlatım güçlü, hem de konu çok etkileyici ben bir ara kendimi kitabın içinde yaşıyormuş gibi hissettim kabus gibi geldi sadece kitapta kalmasını diliyorum öyle bir dünyanın...
Sadece onlardan azra ve lolis geliyorevet bende merak ediyorum.Surrender hiç gelmiyor. İlk sayfayı kullanamıyoruz. İlk sayfada isimleri olup gelmeyen, sürekli aktif olup ilk sayfada ismi olmayan birçok üye var
bence de...teşekkür ederim canımHak eden kazandı Yoksa katagorilerde kitap topiklerine hiiiç uğramayanlar vardı. Onlardan birisi kazansaydı haksızlık olurdu.
sen de benim gözümde birincisin GİZTeşekkür ederim kuzum, sen de en kitap kurtlarından birisin zaten. Daha bir sürü kitap okuyacağız beraber, kitap dostlarımızla.
_meLinDa_ 'm tebrikler kuzuşum.
Evet , gelmiyor...Arkadaslar aranizda yeniyim bilgim.yok ama konu sahibi gelmiyor mu artik sayfaya?
asmu ben de baştan beri vardım. neyi kastettiğinizi anlamadım ama konu sahibi uğramıyorSadece onlardan azra ve lolis geliyorEn çok okuyanları birinci sayfaya yazılsa da güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?