sayfa sayısı az aslındaama inat mıdır nedir anlamadım
okumak istemıyorum
170 sayfa, olması lazım.
Size bunları yazdıktan sonra kitabım beni duymuş olacak ki hemen arka sayfasından itibaren bir ekşın başladı ki sormayınöyleki ben o saatten bu saate okuyorum. Ve bitti ama ben de bittim kitap o kadar ilginç ve acı bir sonla bitti ki ben böyle
Neyse hüznümü ve şaşkınlığımı bir köşeye bırakıp yeni kahramanlarımla buluşmaya gidiyorum. Şimdi başlayacağım kitabımı 136.sayfasına kadar okuyup bırakmışım ama tekrar baştan başlayacağım. Amma da konuştum hee
Yeni kitabım; Kış Bahçesi-Krıstın HANNAH- 512 sayfa
Sürem nedir Madam
edit: Sürem yarından başlasa olur mu?
15 gün verıyorum :) elbette olur
Çok güzel bir seçim
Beğeneceksin
Şu ikonların sebebi nedir acaba? Sıkkın bir ruh halimi yoksa kitap mı ilerlemiyor?
Size bunları yazdıktan sonra kitabım beni duymuş olacak ki hemen arka sayfasından itibaren bir ekşın başladı ki sormayınöyleki ben o saatten bu saate okuyorum. Ve bitti ama ben de bittim kitap o kadar ilginç ve acı bir sonla bitti ki ben böyle
Neyse hüznümü ve şaşkınlığımı bir köşeye bırakıp yeni kahramanlarımla buluşmaya gidiyorum. Şimdi başlayacağım kitabımı 136.sayfasına kadar okuyup bırakmışım ama tekrar baştan başlayacağım. Amma da konuştum hee
Yeni kitabım; Kış Bahçesi-Krıstın HANNAH- 512 sayfa
Sürem nedir Madam
edit: Sürem yarından başlasa olur mu?
Bu inatla nereye kadar bakalım . Merakla bekliyorum sonucu
Yarılamışsın da oysaki. En son 80 deydin .
''seve seve'' manasında kullanıyorum ben
Sör ben yarın yeni kitaba başlayacağım, Harry Potter ve Felsefe Taşı'na.
Ben derim ki mevcut süremin üzerinden gideyim,hem aynı anda iki kitap okuyorum ya Kül ve Ateş bitince diğer kitap bitmedi, Harry Potter'la götüreyim onu?
konumuzun başlığındaki ufak değişim dikkatinizi çekmiştir umarım
cafe kitap : her türlü kitap ile ilgili bilgiyi paylaşacağımız, bir sıkıntımız olursa çekinmeden söyleyip yorum yapacagımız, canımız sıkılınca geyik yapacağımız,
birbirimize gaz verecegımız ( her türlü konuda )
birbirimize kahveler sunacagımız bir yerdir.
bu yüzden ''cafe kitap'' eklemesını yaptırdım :)
artık,''boş konuşuyorsunuz'' diyen olamayacak, burada her şey konuşabiliriz
bu yüzden başlık ismine eklemeye getirilmiştir.
tasdik gibi bir şey
Ben de bezgin, sıkkın ruh hallerimde kullanıyorum da ondan sordum.
Şimdi sen deyince fark ettim,hayırlı olsun hepimize
Tebrikler
Çok uğraştırdı ama değmiş anlaşılan . Sonunda seni ters köşe yapmış.
20 sayfa bile kalmış olsa, tıkandım
Israrla inata devam diyorsun yani.
Benim bitti pcden okuduğum , bildirime ekleyebiliyor muyum bunu, sayılıyor mu yönetici'm , aydınlat beni ?:44:
Ne demekmiş boş konuşma? Ne ayıpKeşke herkes böyle yararlı bir konu açıp boş boş konuşsa. Ama isim çok güzel olmuş. Hayırlı olsun
Evet yaa ben de şaşırıyordum Ahmet Ümit'in bu performansına. Hayır hayır olamaz bu Ahmet Ümit olamaz dedim ki sonra ekşınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?