Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok güzel bir seçim

Beğeneceksin

konumuzun başlığındaki ufak değişim dikkatinizi çekmiştir umarım
cafe kitap : her türlü kitap ile ilgili bilgiyi paylaşacağımız, bir sıkıntımız olursa çekinmeden söyleyip yorum yapacagımız, canımız sıkılınca geyik yapacağımız,
birbirimize gaz verecegımız ( her türlü konuda )
birbirimize kahveler sunacagımız bir yerdir.

bu yüzden ''cafe kitap'' eklemesını yaptırdım :)

artık,''boş konuşuyorsunuz'' diyen olamayacak, burada her şey konuşabiliriz
bu yüzden başlık ismine ekleme getirilmiştir.
tasdik gibi bir şey

Son düzenleme:
Sör ben yarın yeni kitaba başlayacağım, Harry Potter ve Felsefe Taşı'na.
Ben derim ki mevcut süremin üzerinden gideyim,hem aynı anda iki kitap okuyorum ya Kül ve Ateş bitince diğer kitap bitmedi, Harry Potter'la götüreyim onu?

Tebrikler
Çok uğraştırdı ama değmiş anlaşılan . Sonunda seni ters köşe yapmış.

elbette olur :)

Şimdi sen deyince fark ettim,hayırlı olsun hepimize

Israrla inata devam diyorsun yani.
Benim bitti pcden okuduğum , bildirime ekleyebiliyor muyum bunu, sayılıyor mu yönetici'm , aydınlat beni ?:44:

elbette sayılıyor :) amacımız kitap okumak değil mi?
sayılmaması için, okunmuş olmaması gerekıyor

aşırı derece inatım

Son düzenleme:
Ne demekmiş boş konuşma? Ne ayıp Keşke herkes böyle yararlı bir konu açıp boş boş konuşsa. Ama isim çok güzel olmuş. Hayırlı olsun

Ne demekmiş boş konuşma? Ne ayıp Keşke herkes böyle yararlı bir konu açıp boş boş konuşsa. Ama isim çok güzel olmuş. Hayırlı olsun

geyik olmadan olur mu hiç
dileyen bu zamana kadar okuduğu kitapların tanıtımını yapabilir

Evet yaa ben de şaşırıyordum Ahmet Ümit'in bu performansına. Hayır hayır olamaz bu Ahmet Ümit olamaz dedim ki sonra ekşınnnnn

Çok tutulan bir kitaptı ama herkesten ismini duyuyordum . Kaçınılmazdı heyecanın olmaması . Yeni kitabın da hayırlı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…