Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

maalesef şuan olamayacak

istediğim şey için yeni bir konu açmak gerekecek, onu da pek istemiyorum.

Son düzenleme:
Henüz okumadım ama polisiye demişken bu kitaptan söz etmeden olmaz.

20 farklı yazarın 20 ayrı polisiye hikayesinin yer aldığı ''Kar İzleri Örttü''

Son düzenleme:
'Cafe Kitap ' kesinlikle çok güzel Surrender,hayırlı olsun

Bildirim yapayım,166. sayfadayım

Herkese iyi geceler,güzel uykular.

Selamlar, bende kitap okumayı çok seven biriyim. Kitabım bir kaç gün sonra bitecek. Önümüzdeki günlerde,kabul ederseniz yeni kitabımla ben de katılmak isterim bu güzel gruba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın okuyucular

Uyandığımdan beri 78 sayfa okudum,yarın her iki kitabım da biter diye düşünüyorum

günaydın okuyucular dün hiç kitap okuyamadım bugün 50 sayfa da olsa okumaya çalışacağım.. neşeli günler hepinize :124:

Nehar, polisiye roman türünde Efla'nın önerdiklerine ek olarak Harlan Coben'n kitaplarını tavsiye edebilirim...

Ben Kapan'ı okumuştum, başarılıydı. Orman'ı da çok beğenen var.

Orman kitabı hakkında ben de olumlu yorumlar duymuştum.
evde birkaç kitabı var Coben' in. sepetlerden uygun fiyatlarla almıştım. okunacak kitaplar içinde sırasını bekliyorlar

selamlarr kızlarr :)
önerebilceğiniz güsel kitap var mıdır :) ama şöle romantik tarzda istiyorumm :)

181. sayfadayım . Sonunda kitabı yarılayabildim . :)

Yönetici'm sürprizde son durum nedir , hayata geçicek mi yoksa bi sürelik rafa mı kalktı ? :44:

Selamlar, bende kitap okumayı çok seven biriyim. Kitabım bir kaç gün sonra bitecek. Önümüzdeki günlerde,kabul ederseniz yeni kitabımla ben de katılmak isterim bu güzel gruba.
merhaba, her zaman bekleriz.
181. sayfadayım . Sonunda kitabı yarılayabildim . :)

Yönetici'm sürprizde son durum nedir , hayata geçicek mi yoksa bi sürelik rafa mı kalktı ? :44:

rafa kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…