Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sööör ya, bir klasik kitap bilgesi olarak bana fikrini söyler misin yeni baslayacagim kitap Alphonse De Lamartine- Rafael mi olsun yoksa Tolstoy'dan Öyküler mi olsun? Ne dersin?

iyi akşamlar herkese
bildirimimi yapiim dün 60 sayfa okuyabildim 150. sayfadayım

Cezam bittiğine göre bildirim yapayım bugün hiiç okuyamadım evde değildim çünkü sinema yemek kuzene gittim ordanda vittiri vizzik gibi gezdim

Boşver,gezmek daha güzel, eğlenceli bir gün geçirmişsin daha ne olsun

Kesinlikle :) Bu arada Kelebeğin Rüyası'na gittim kızlar ben çok beğendim belki şiire olan aşkımdan belki gerçek hikayeler olması ve o dönemin beni etkilemesi bilemiyorum çok beğendim yaşlarım süzülüp aktı yanağımdan :)

Ben de bugün Kelebeğin Rüyası'da gittim, ve senin gibi çok beğendim.
Espriler hoşuma gitti,müzikler de çok iyi seçilmişti. Kısacası güzeldi.
Sayın sevgilim sıkıntıdan patladı ama ne basit kurgu,ne masrafsız film seyip durdu.

O zaman sevgiline söyle yaşanmış bir hikaye onlar diye şairlere çok değer veriyorum ben ya hiç laf ettirmiyorum onlara :26:
Aşığım sanırım kelimelere

O zaman sevgiline söyle yaşanmış bir hikaye onlar diye şairlere çok değer veriyorum ben ya hiç laf ettirmiyorum onlara :26:
Aşığım sanırım kelimelere

Benim de şiirle aram yoktur,ama mesele şiir değil sinema benim için.

İyi bir izleyici olduğumu düşünüyorum.t

Tarzımız tutmadı beyedendiyle.

Benim de şiirle aram yoktur,ama mesele şiir değil sinema benim için.

İyi bir izleyici olduğumu düşünüyorum.t

Tarzımız tutmadı beyedendiyle.

Sinemayıda severim bende tiyatroyuda sanırım benim sanata saygım sonsuz içinde sanat olan her şeye saygım vardır.
Kitap,film,müzik,tiyatro,dans... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…