Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Müzisyen, şair ve romancı olarak tanıdığımız Tuna Kiremitçi’nin çalışmalarının en belirgin özelliği, hikâyelerini sade bir dille ve roman karakterlerine sıcak bir yaklaşımla kaleme alması. Yeni romanı Gönül Meselesi’nde de üslubunun bu özelliklerini koruyarak, farklı sosyal gruplara ait insanlar arasında yaşanan bir aşk üçgenine odaklanıyor. Yaşanan bu ilişkiler yumağına toplumsal kalıpların ötesinde bir bakışla, insana dair olanı anlama çabasıyla yaklaşıyor.

Gönül Meselesi içinde yetiştiğimiz kalıpların dışına çıkabileceğimizi, gönül meselelerinin her türlü sınırı aşabileceğini anlatan samimi ve sıcak bir roman.

Günaydın bilgeler

Ben de 256.sayfadayım.Tam yarısındayım kitabımın.

Yarın bitirip,yeni kitaba geçmeyi hedefliyorumm

Günaydın okuyucu bilge arkadaşlarım, kitabımın 179. sayfasındayım, az kaldı inşallah.
ne kadar sevmediğim şey varsa, hepsini söylüyorsunuz
balı hiç sevmem
5 dakika kadar önce iş arkadaşımla BAL muhabbeti yaptık. Bal getirmiş, "yeseydin." dedi. "şekerim düşer, korkuyorum." dedim. "ben bal reçel ve türevlerini sevmem zaten, yemem normalde de." dedim.

Bir ortak özellik daha SÖR! :)

Son düzenleme:
Kitap okumaya bayılırım yalnız ve hızlı okuma alışkanlığım vardır.
Severek yaparım okuma işini birde şimdi epub ile telefonuma indiriyorum oh mis :)

günaydın bilgeler :87: kitabımın 40. sayfasındayım çok güzel gidiyor, yeni ojelerimi sürdüm keyfim yerinde bugün daha çok okurum

Merhaba kitap kurtları
Hasta olduğum için bir süre buraya uğrayamadım.
Umarım herkes vaktini iyi değerlendiriyordur. Henüz kitaba başlayamadım.
Malum gözlerim kan çanağı gibi kitaba bakamıyorum. Bu hafta izin verin bana dinleneyim önümüzdeki hafta yeni bir kitapla döneceğim aranıza.

Çok geçmiş olsunnn,neyin var???

kaç gündür doğru düzgün okuyamıyorum, tam kendimi kaptırdım kitaba ilk eser Büyük Petro'nun Arabı'ydı bir de baktım ki yarıda kesildi neymiş efendim Puşkin'in bu ilk roman denemesi tamamlanamamışmış oldu mu şimdi bu Puşkin he yakıştı mı sana

hepinize keyifli okumalar bilge hatunlarım

sör ben o kitabı okuyamadımm pc başında okumak sarmadı benii
şuan elimde hayata dair die bi kitap var 323 sayfaa :)gün ver banaaa

... yapabildiklerini değil, bir gün gerçekten yapamadığınız şeyler güneş battığında size baş ağrısı verir...

Kitabım bitti.
Yeni kitabım , Amin Maalouf__Yüzüncü Ad: Baldassare'nin Yolculuğu, 404 sayfa.

Diğer kitabım Aziz Nesin'i de yarıladım . Bugün ona devam ederim. Yeni kitabıma yarın başlangıç yapmayı düşünüyorum.

...................
geçmiş olsun...
sör ben o kitabı okuyamadımm pc başında okumak sarmadı benii
şuan elimde hayata dair die bi kitap var 323 sayfaa :)gün ver banaaa

10 günün var

.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…