Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben de katılmak istiyorum aranıza bu sayede daha azimli kitap okuyabilirim.yoksa elimdeki kitap haftalarca okunmadan benimle gezebiliyor.

şuan elimdeki kitap Yenilgiden Dönerken,Ali Ayçil 149 sayfa

118.sayfadayım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
sör kitabım türkçe diill amaa bana gün verirsen sevinirimm
georges simenon - un noel de Maigret
hikaye kitabı 63 sayfa

günaydın bilge hatunlar dün 70-80 sayfa okumuşumdur anca keyifli ve bol kitaplı günler hepinize

günaydın sevimli bilgeler ben dün 12 sayfa kadar okuyabildim nasıl uyuyakaldığımı hatırlamıyorum bile

listemiz çok güzel olmuş bilge sör ellerine sağlık hemencecik beğendim bilsem yaptığını uykumda bile beğenirdim sürem bitmeden kitabımı bitireceğim umarım :111:

"zavallı,zavallı alın yazım! yaşamımı verebilirdim sizin için. sizi uzaktan görmek, elinize dokunmak bile aklımı başımdan alırken, vücudunuzu deli gibi çarpan kalbime bastırmak ve "meleğim, ölebiliriz artık!" demek olanağını elde edebileceğim bir sırada, ben zavallı mutluluktan kaçınmak, bütün gücümle ondan uzaklaşmak zorunda kalıyorum... ayaklarınıza kapanmaya, bu akıl almaz, bu hak edilmemiş armağandan ötürü tanrıya teşekkür etmeye cesaret edemiyorum. ah! ondan nefret etmeye ne kadar hakkım var! fakat yüreğimde nefrete yer olmadığını duyumsuyorum şimdi."
aşkını bu kadar güzel anlatan bir adam olabilir mi acaba?

günaydın kızlarr
sör kitabım türkçe diill amaa bana gün verirsen sevinirimm
georges simenon - un noel de Maigret
hikaye kitabı 63 sayfa
7 gün
rica ederim
ben de katılmak istiyorum aranıza bu sayede daha azimli kitap okuyabilirim.yoksa elimdeki kitap haftalarca okunmadan benimle gezebiliyor.

şuan elimdeki kitap Yenilgiden Dönerken,Ali Ayçil 149 sayfa

118.sayfadayım :)

merhaba, konumuzun ilk mesajını okuyabılırsın

Merhaba herkese:))iyisinizdir umarım okuyucu sör tek kitap okumaya karar vermiştim ama bugün kütüphaneye girince yeni bir kitap aldımOrhan Pamuk - Benim adım kırmızı 472 sayfa süre istiyorum:)

Merhaba herkese:))iyisinizdir umarım okuyucu sör tek kitap okumaya karar vermiştim ama bugün kütüphaneye girince yeni bir kitap aldımOrhan Pamuk - Benim adım kırmızı 472 sayfa süre istiyorum:)
iki kitap birden 25 gün olsun
amin üzerinde çalıştığım iş olumlu ilerliyor baya da kolayladım onun keyfi var

ohh ohh :) inşalah daha güzel olur , istediğin ve yaptığın her neyse

sör bişe merak ettimm
bu bilgelik ağacına girmenin şartı nedirr acabaa :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…