Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sen bu işi çözemedin kıtaba netten bakacaksın, ya da son sayfaya gelip bakacaksın
sayfa numarası yazıyor mu diye yazmayanlar varsa, netten kıtaba bakıcaksın

beceremedim gerçekten
bazılarında tek tek sayfa numarası yazıyor ama bunun yok. nette 366 sayfa diyor ama ben okudukça kaçıncı sayfaya geldiğimi bilemiyorum. onu da bulabilir miyim netten

Sigmund FREUD-Amatör Psikanalizi

Psikanalizin yeni yayıldığı dönemde Dr.Reik adlı bir psikanaliste şarlatan hekimlik iddiasıyla soruşturma açılır. Bu dönemde kanuni makamlarda psikanaliz eğitim makamlarının tümü incelemeye alınır. Freud da buna tepki olarak ve hekim kökenli olmayan kişilerin de psikanaliz eğitimini alabileceği, tıp eğitiminin psikanaliz uygulamasında doğrudan bir yarar sağlamamasından dolayı, tıp eğitimi almamış psikanalistlerin görev sorumluluklarının gözden çıkarılmaması gerektiğine dair bir savunma oluşturuyor bu kitapta. Freud’un hayali bir kahramanla Psikanalizin temel teorileri ve hekimlik eğitiminin psikanaliz çalışmalarının neden ön koşulu sayılamayacağını tartışır. Psikanalizin önemi ve bilim dünyasındaki yeri hakkında da sorgulamalardan da kaçınmaz.

bitti:119:

Son düzenleme:
merhaba bilgeler canım sıkıldı bir koşu beşiktaşa gittim
istediğim kalın tabanlı ayakkabılar aldım aklıma bir şey girmesin, illa olacak

merhaba bilgeler canım sıkıldı bir koşu beşiktaşa gittim
istediğim kalın tabanlı ayakkabılar aldım aklıma bir şey girmesin, illa olacak

güle güle kullan
ben de istediğim birşey olunca onunla ilgili o kadar plan yapıyorum ki şöyle kullanırım buna da uydururum diye alınca niyeyse hevesim kaçıyor.

saol

aynen maymun iştahlılık var bende

ama böylesi daha güzel değil mi, bir sürü yeni ve güzel şey alıyoruz
aslında kızıyorum kendime müsriflik yapıyorum diye ama çok ilerleme kaydettim sadece ayakkabı konusunda kendimi durduramıyorum. bir de indirimlerde

indirimden bahsetme bana, gözüm dönüyor
beleşe almış kadar sevınıyorum eskıden çok bilinçsiz alış-veriş yapardım
ama artık pek yapmıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…