Tünaydın...
bünyemi alıştırmaya çalışıyorum canım sınav zamanı zorluk çekmemek içinben de kahvemi içtim bikaç dersimden projem vardı onlara biraz el attım az sonra kitap okumayı düşünüyorum keyifli okumalar
Tünaydın...
aynen sınav zamanı uyku problemi kabus gibi çöker insanın üstüne
kolaylıklar gelsin canım sana derslerinde
sana da keyifli okumalar
kızlar bende geldim yeni gördüm burayı harika bi topik olmuş :) bende bu gün bir kitaba başlıyorum
charles bukowski------- ekmek arası
tünaydın jade, dün sohbette yoktun keşke sen de olsaydın
tünaydııınkonunu gördüm pek beğendim artık sanırım bu iki konu arasında gidip gelirim
okudum okudum 2 günde bir değil hergün rapor verebilirim :) kitabı ne kadar sürede bitirmemiz gerektiği belirlenecek verilen sürede bitirmeye çalışcaz ve 2 günde bir mutlaka kaçıncı sayfada olduğumuza dair rapor vericez anladığım kadarıyla dimi
Evet canım, süreyi Surrender'dan istemelisin. Verilen sürede bitirmeye çalışırsın ama bitiremezsen sorun değil. :)
İki günde bir rapor vermen lazım ama bu, ''bugün kitap okuyamadım'' şeklinde de olabilir, yeterki konuda gözük yani...
Selam giz, nasılsın?
İyiyim canım sağ ol , sen nasılsın ?
Gittin mi yoksa , yeni gördüm yazdığını .:44:
Yok burdayım.
Ben de iyiyim işte.
Burdaymışsın , ne güzel ihih
Evdesin sen de anlaşılan benim gibi. :)
:)
Evet, evdeyim canım.
Evde sıkılıyor musun canım ?
Merak ettim , hep bana bu soruyu soruyorlar da ben de sana sorayım .
Evde pek sıkılmıyorum, alıştım ben. Çok gezmeyi sevmiyorum. Anneme yardım ediyorum bazen. Kitap okuyorum işte.
Sıkılınca çıkıp biraz alışveriş yapıyorum.
Bazen de yeni tarifler deniyorum, hatta şimdi de ıslak kek yaptım. Yakın olsaydın seni çaya davet ederdim.
Ellerime sağlık, çok güzel yapmışım.
Sen sıkılıyor musun evde?
Ama ama ama olmaz ki şimdi . Teknoloji acilen gelişsin , ışınlanalım artık .
Eminim çok güzel olmuştur, afiyet olsun canım , benim yerime de ye.Foto ekleme şansın varsa ekle de gözüm doysun hiç olmadı
Ben de sıkılmıyorum evde. Senin gibi ben de , kitap okuyorum , yeni tarifler deniyorum , alışverişe çıkıyorum arada. Benim gibi düşünen biri olduğu için sevindim . Çoğunlukla nasıl vakit geçiriyorsun , sıkılmıyor musun , dayanamam ben vs denilmesinden kendimde sorun aramaya başladım .
Biz ailece ev yaşamını severiz. Evimiz de çok ferah ve rahat, ondan da sıkılmıyorum (dağ, deniz, orman manzaralı)
Bana da çok soruyorlar ama önemsemiyorum.
Birazdan kekin resmini eklerim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?