Jaaade
Türk filmlerindeki gibi koşasım geldi
Bir arkadaşım vardı ünide. Hülya Koçyiğit'in filmlerdeki koşmasını çok güzel taklit ediyordu, o geldi aklıma şimdi.
Gelecek hafta hangi yazarı yapalım?
Tanıtımları en sıkı sen takip ettiğin için sana soruyor ve ayrıca teşekkür ediyorum. :128:
Benim de ilk aklıma Hülya Koçyiğit geldi.
Öyle düşündüğün için sağ ol canım.
Aklıma şu an gelen Orhan Kemal . Senin var mı aklında olan ?
Peyami Safa tanıtıldı mı bilmiyorum:44: tanıtılmadıysa bi ara da onu tanıt jade
Attila İlhan da olabilir canım
Peyami Safa tanıtıldı mı bilmiyorum:44: tanıtılmadıysa bi ara da onu tanıt jade
Yok tanıtılmadı . Peyami Safa'nın geçen ay okumuştum kitaplarını ve de beğenmiştim .
Şu zaman kadar ; Namık Kemal, Reşat Nuri Güntekin, Halide Edip Adıvar, Oğuz Atay, Sabahattin Ali tanıtıldı .
Atladığım varsa da affola Jade
Yok tanıtılmadı . Peyami Safa'nın geçen ay okumuştum kitaplarını ve de beğenmiştim .
Şu zaman kadar ; Namık Kemal, Reşat Nuri Güntekin, Halide Edip Adıvar, Oğuz Atay, Sabahattin Ali tanıtıldı .
Atladığım varsa da affola Jade
Tamam, Orhan Kemal olsun ama çok fazla eseri var, belki hepsini tanıtamayabilirim.
Yarından sonra başlarım.
Gelecek haftalarda değerlendireceğim bu önerilerinizi bilgelerim.
Teşekkürler...
sözde kızlar, dokuzuncu hariciye koğuşu ve fatih harbiyeyi okumuştum ben de eskiden, en beğendiğim yazarlar arasındadır
Çok teşekkürler yardımcı baş bilgem harcadığın emek için .
Evet çok eseri var canım .
Ben de geçen aylarda otobiyografisini okumuştum . Arkadaşı Fikret Otyam'ın kaleminden . Arkadaşına yazdığı her mektupta bir kitabından bahsediyordu.
Maşallah hiçbirini atlamadın.
sözde kızlar, dokuzuncu hariciye koğuşu ve fatih harbiyeyi okumuştum ben de eskiden, en beğendiğim yazarlar arasındadır
Sözlü sınavdan geçtim mi Jade
Geçtin tabi ki...
Birinciliği sana veriyorum, zaten konuda en çok kitap okuyan da sensin. Hak ediyorsun bunu.
Yehuu
Şaka bir yana, Sör taşınarak bana avans verdi .
Sahalara döndü , peşine takar beni gör bak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?